Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

doğrusu pco nun ne olduğunu bilmiyorum benim yumurta olmuyormuş kist var ikide birde iltihap oluyor ilaç içiyorum tekrar oluyor doktor dün gittiğimde temizlenmiş dedi bakalım

pco da kist ama birçok kist kümecikleri var yumurtalığın etrafında.
sende muhtelemen 1-2 tane kist var yani normal bir yumurtalık kisti.korkma ya arkadaşım inanki beğin olur.
adet olursan hemen soğan kürüne başla.

gülcan sana birşey danışayım yarın doktora gidiyorum geçen ay doktora gittiğimde bana hiçbirşeyin yok sadece sağ yumurtalıklarında çok küçük kist var dedi ama bu bebek olmasına engel değil dedi eşimede test yaptırdı bende birşey çıkmayınca eşimdede allaha şükür bi sorun yok yarın ben bu doktora ne diyi bana ne olur akıl verin çooook sıkıldıııım bu durumdan bu pisikolojiden

delikafaduldendelikafaduldenumutlum hadiii nannn daha gelmicekmisin bugünn iş yerinee yaaa

kızlar bende p.tesi dr.uma gittiğimde yumurta çatlamış fakat çatlarken kanama yapmış ama bu döllenmesine mani değil dedi....sizde de böyle birşey olmuşmuydu...yani yumurta çatlarken kanama gibi...

arkadaşlar benim dehşet işim var ofiste mesaiye kalcam bugün .....
umutluyu meraktan çatlamak üzerieyim.....ya ulaşan birisi yokmu tlfla görüşen falan .bir arayıp sorsunnn..kesin hamile ve heycandan şaşırdı bizi unutu...
neyse hamile olsunda gelir nasılsa....
haydi bekliyoruzzzzz kısss gel

canım hoşbulduk nasılsın nasıl gidiyor hamilelik...bende istanbul dışındayımda sık giremiyorum nete.....ama arada takip ediyorum topiği....

canım çok şükür şuan herşey normal çok rahat bi hamilelik geçiriyorum mide bulantım falan hiç olmadı şimdiye kadar anneme çekmişim:))
kalp atışlarınıda gördük artık 3 aylık olunca gidicekmişim gelmene gerek yok dedi dr. yani ekimin 12 sinde gidiyorum eğer erkek olursa cinsiyeti bile belli olurmuş çünkü erkek kıza göre daha erken belli oluyomuş bakalım hayırlısı olsun sen nasılsın??

gülcan canım üzgündüm haberin beni çokkkkk sevindirdi alahım tamamına erdirsin tebrik ederim şimdi okudum çokkk mutlu oldum inan hamilelerin duası kabul olur bana daha doğrusu hepimize dua et

kızlar bende p.tesi dr.uma gittiğimde yumurta çatlamış fakat çatlarken kanama yapmış ama bu döllenmesine mani değil dedi....sizde de böyle birşey olmuşmuydu...yani yumurta çatlarken kanama gibi...
yok canım bende olmamıştı kaç mm fazla büyük olduğu içinmi acaba çatlatma iğnesi vuruldunmu peki..

benim bünyem sürekli list üratiyormuş bazen bi tane bazen ufak ufak çok sayıda

canım hadi bakalım hayırlısı......bende napıyım memlekete geldik bayram için...istanbul dışındayım yani...bende bişey yok valla bekliyorum bakalım adet olmazsam inşallah 30 eylül adet tarihim daha beklemedeyim....

yok canım bende olmamıştı kaç mm fazla büyük olduğu içinmi acaba çatlatma iğnesi vuruldunmu peki..

esasında da büyüklüğünden değilmiş kanama benimki 20mm ydi...dr.un dediği çatlarken bazen kanama oluyormuş yumurtada...daha önce bende hiç olmamıştı...dr.da önemli değil korkmana gerek yok dedi...

çatlatma iğnesi oldukdan sonra haimle kalan arkadaşlar adetiniz gecmeden belirtiler oldum.olduysa neler oldu.cok merak ediyorum

gülcancım tekrar tebrikler, kan tahlilinde cok güzel cıkmış maşallah.
ya arkadaşlar ben p.tesi iğnemi oldum , o akşam çalıştık
dr esas salı demişti ama çalışamadık mübarek gece diye
bugunde çalışacağız ama yumurta catladıktan sonra hamile kalma olasılığı düşüyormu ya??
yani benim bu sabah catladı yumurtam eminim, inanılmaz ağrım oldu
dr da bugun baktı harika çatlamış dedi
ama şimdi çalışsak olurmu sizce??

bizimde daha önce kandile gelmişti ama bence bu mubarek günde temel atmak büyük şanstı hatta bu konuda diyanette çalışan bi arkadaşdan bilgide aldım. önce gereken ibadetini yaparsın sonra yapman gerekeni dedi. Bugün için allahdan umut kesilmez ne zaman olacağı belli değil her şey tıp değil

ya ozemek cevabın için teşekkür ederim, bana kalsa bende temel atmak için iyi bir gun olduğunu düşünüyordum ama eşim istemedi, benimde gözük korktu(
ama dr cok güzel catlamış bu aydan cok umutluyum deince içime oturdu gercekten
dr a deiyemedim dün calışmadık diye((

offf offf

bende diyorum zaten olacağı varsa bu ay olur diye, Allahım ol dese olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…