doğrusu pco nun ne olduğunu bilmiyorum benim yumurta olmuyormuş kist var ikide birde iltihap oluyor ilaç içiyorum tekrar oluyor doktor dün gittiğimde temizlenmiş dedi bakalım
gülcan canım tebrik ederim inan çok sevindim inş.sağlıkla kucağına alırsın canım benim
bende acayip gaz ve mide agrısı yaptı
ama hangisi yaptı bilmiyorum
klomen mi
glukofen mi
yoksa pregnyl igne mi
sence hangiisidir
yoksa hamiş miyim?????????????
slm arkadaşım hoşgeldinŞeniz
galiba çatlatma iğnesi yapıyor bunları.ama bebiştende olabilir.
off lütfen ağlama arkadaşım.dirayetli ol.allaha çok yalvar.tedavine devam et.
canım hoşbulduk nasılsın nasıl gidiyor hamilelik...bende istanbul dışındayımda sık giremiyorum nete.....ama arada takip ediyorum topiği....
yok canım bende olmamıştı kaç mm fazla büyük olduğu içinmi acaba çatlatma iğnesi vuruldunmu peki..kızlar bende p.tesi dr.uma gittiğimde yumurta çatlamış fakat çatlarken kanama yapmış ama bu döllenmesine mani değil dedi....sizde de böyle birşey olmuşmuydu...yani yumurta çatlarken kanama gibi...
pco da kist ama birçok kist kümecikleri var yumurtalığın etrafında.
Sende muhtelemen 1-2 tane kist var yani normal bir yumurtalık kisti.korkma ya arkadaşım inanki beğin olur.
Adet olursan hemen soğan kürüne başla.
canım çok şükür şuan herşey normal çok rahat bi hamilelik geçiriyorum mide bulantım falan hiç olmadı şimdiye kadar anneme çekmişim:))
kalp atışlarınıda gördük artık 3 aylık olunca gidicekmişim gelmene gerek yok dedi dr. yani ekimin 12 sinde gidiyorum eğer erkek olursa cinsiyeti bile belli olurmuş çünkü erkek kıza göre daha erken belli oluyomuş bakalım hayırlısı olsun sen nasılsın??
yok canım bende olmamıştı kaç mm fazla büyük olduğu içinmi acaba çatlatma iğnesi vuruldunmu peki..
gülcancım tekrar tebrikler, kan tahlilinde cok güzel cıkmış maşallah.
Ya arkadaşlar ben p.tesi iğnemi oldum , o akşam çalıştık
dr esas salı demişti ama çalışamadık mübarek gece diye
bugunde çalışacağız ama yumurta catladıktan sonra hamile kalma olasılığı düşüyormu ya??
Yani benim bu sabah catladı yumurtam eminim, inanılmaz ağrım oldu
dr da bugun baktı harika çatlamış dedi
ama şimdi çalışsak olurmu sizce??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?