Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım benim yaa inş.
dün ben de seni pc başında bekledim
bugünde hiç bakamadım şimdiye kadar
ama bende anlamışşştım

deryacım açık söylemek gerekirse %99 gebelik yok
öyle olsa ayın 10undakinde kesinn çıkardı
bence dr.una git bi çaresine baksın, çözsün bu işi

SÜPER YA...koptumm....çaresine baksın çözsün bu işi:)
kan davası gibi çözsün bu işi namus meselesi oldu artık:)

hamiş değilim canım olursam umutlu gibi ; dumur olurum zaten:) şoka girerim....zaten hafiften pembe pembe akıntı var gibi bakalım..çatlamayan yumoşmu çatlıyor ne bilmiyom

peki kıslar bir soru size:)

yaklaşık 1 - 1,5 aydır içimde olan bu koca portakal yumurtaaaaa farlutal ile çatlaar iseeeee;erimeden ; çalışmalar da devam eder ise bu sürede hamiş kalma ihtimali var mı yoksaaa o yumoşun artık miyadı doldu zaman aşımına uğradı kesi ümidini bu yumoştan mı diyorsunuz???

cevaplarınızı bekliyorum

kızzz mühendis olan sensin.ben anlamam öyle çarpmadan denkleştirmeden.sıraki hamiş listede bekleyen herkestir inşallah.
kimsenin kimseyle bir bağlantısı yok sanırım canım.

bana ne bana ne senin listen kızımmmm...uğur sendedir belki....walla ben buraya girdiğimden beri 4 yada 5. hamile haberi sadece bu forumda hemde....

:)

sıradaki anne adayı el kaldırsınnnnnn......

Cancazlarıım, ben ayakta uyuyorum. kasıklarımdaki ağrı devam ediyor. Mesai saatim de doldu ben gidiyum artıkın evime. Bakın sabah hamiş haberi almazsam fena olur haaa. Unutmayın şekerlerim, kanayan rahimden bile ümit kesilmeeezz. :)))

kıslarrrrr benim de mesai bitti . bu akşam kaynım askerden geldi ..kaynanama gidiyoruz ...erkek tarafı orda..ben de gelinlik yapcam ..ıyyyyyyy.....
birazdan kociş gelcek almaya.....artık yarın sabah konuşuruzzzzzz...yarına kadar hamiş kalın inşşalahhhhhhh.......

deryacım sen o yumoştan umudu kes
senin bi an önce bi şekilde adet görmen ve onu atman lazım
sonra gelsin yeni yumoşlarr

ay gulcancım, hikayeni okudum, zor tuttum kendimi valla.
Allah sabırla bekleyen herkese nasip etsn inşallah.
Allahın izniyle biz de tez zamanda yazarız hikayemizi inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…