gülcan yazmıycan mı acı elma yağı neye yarıyormuş
Alminasım senin istedigğin rapor olsun gülüm. Sahi Gülcanııımm nassın gülüm. Bak görüyon mu kaderde birlikte hamiş olmak varmış tatlı dilliiimm. Senin değerin 700 küsür müydü canım. Doktora ne zaman gideceğini söylemiştim ama bu şaşkın arkadaşın unuttu. Bi daha deyiver cancağızıım
ne guzel bende cok severım kocısımı benımkısı cok ıyıdır ayyy sımdı kocısın nasıl sevınmıstır duyunca dımı
benim değerim 33.günde 276,60 dı canım.doktora yarın saat 5 te gidicem.
biraz erken aslındada ben yinede gidim.kese görükmez büyük ihtimalle.
gülcaaaann umutluuu yaa nasıl başardınız...allahım biz de başarabilecek miyiz biz de 16 aydır bekliyoruz ama olmuyor bir de bizimki sebebi belirlenemeyen infertilite bi sorun da yok ama olmuyorr allahım bize yardım et noolurr....
gülcaaaann umutluuu yaa nasıl başardınız...allahım biz de başarabilecek miyiz biz de 16 aydır bekliyoruz ama olmuyor bir de bizimki sebebi belirlenemeyen infertilite bi sorun da yok ama olmuyorr allahım bize yardım et noolurr....
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...3658-adacayi-yagi-elma-yagi-tupleri-acar.html
nilüfercim daha detaylı burdan bakabilirsin.
kız deryaberil hem kendini hem de bizi çatır çatır çatlatmadan meraktan yaptırsana anacım testini tahlilini. hem inşallah hamişsindir yaaa.. hoş olmasanda üzülme zaten ertelemiştin, hayırlısı dersin için merktan kurtulmuş olursun.
ben de seni örnek aldım şimdi. kadir gecesinde çok dua ettim tez zamanda olsun diye ama dünden beri içim soğudu. öyle çok istemiyorum artık. kimseye çaktırmadan (malum kaynanaydı, kocaydı, çevreydi hepsine laf anlatmak zor) ertelemeye karar verdim. şöyle 1 sene bi geçsin bakalım, şu sınavlarımı falan bi atlatayım sonra Allah kerim.
deryacım benmce doktoruna bi git en azından test te yaptırmış olursun...inş. hamişsindir:CüvCüv:canım
Canlarım aranızda yaşadığım aşamaları bilmeyen olabilir. Ben bundan 19 ay önce ikinci bebeğim için çalışmalara başaldım. Allah bağışlarsa 11 yaşında bir oğlum bu arada. Kendi kendine olmayınca doktora gittim. Kasım 2008 de klomene başladım. 3 defa kullandım fakat bi gelişme olmadı. Kararsızlıklar yaşadım, aralar verdim kendimce... Sonra şu göbekten yapılan iğlere başladım. 15 Haziranda adet olmuştum, adetimin günü iğlere başladım ama o ay da fos çıktı. 15 Temmuzda tekrar adet oldum. Bu defa bir ay ara vermek istediğimi söyledim doktoruma. Tamam sen bilirsin dedi ve o ay hiç ilaç kullanmadım. 15 Ağustostan sonra adetim gelmedi. 20 Ağustosta doktora gittim tahlil yapıldı BETA hcg 0.5 çıktı. Zaten doktorum gebelik yok ama garanti olsun diye tahlil yaptıralım demişti. Eğer 5 ten düşük çıkarsa değerin, bana gelmene gerek yok, ferlutala başla dedi. Gebelik olmadığı için ben de ferlutalı içtim. İlaç bittikten yaklaşık 7 gün sonra kahverengi lekeler gelmeye başladı benden. 5 gün kadar lekelenmelerim devam etti, sonra pazartesi günü daha bi adet kanamasına benzedi. Ben de dün adetimin 3. günü diye doktora kontrole gittim. Hani adetliyken bakıyorlar ya kist falan var mı diye, onun için gittim yani. Sonuca göre iğnelere devam edecektim. Alttan muayene ederken, emin misin adetinin 3. günü olduğuna dedi, ben de böyle böyle anlattım. Rahim duvarın çok kalınlaşmış bi gebelik testi yaptıralım dedi. Ferlutal kullandığımı söyledim, olsun sorun olmaz, düşük tehlikesi için de veriyoruz o ilacı dedi. Sonra da kan tahlili sonucum 803.9 çıktı. Ama ben hala adetliymişim gibi ped kullanıyorum, kanamam oluyor yani. Yarın daha garanti olacakmış sonuç. Eğer değerim ikiye katlarsa, sağlıklı bir gebelik olduğunu anlayacakmışız. Valalhi çok uzun anlattım galiba ama, başımdan geçenler bunlar arkadaşlar.
Derya berİl hamİlelİk haftası hesaplanırken senİn boŞ yumurtan dÖllenmeden Öncekİ zamanda hesaba katılıyor.oysa gebelİk testlerİnde dÖllenme olduktan 12 gÜn sonra kanda yÜkselİyor.dÖllenen yumurta İkİ haftalıkken hamİlelİk haftası 5 oluyor yanİ
yani o zaman ; ben ayın 10unda muayene oldum ve test yaptırdım kan testi değerim 0 çıktı. farlutal kullandım. farluttal çatlamayan yumurtamı çatlattı ise ve döllenme olabildi ise ; kan değerimde bu aralar çıkar mı ? yada bugü hafif bir kanamam var başlıyor gibi ..yumurtlamam ne zaman nasıl ayarlıcam ???? içimde 26m çatlamayan bir yumurta var ..o dururuken yeni bir yumurtamı oluşacak şimdi adet olunca???
zeyhat ta kayıp.
gulcancım oncelıkle senın adına cok sevındıgımı bılmenı ısterım umutlummmm cok sevındım canım benımmm ıns saglıklı gebelık olur benım adet tarıhım 14 eylul du fakat klomen bende gecıkme yapıyor dıye adetımı 3 gun gec yazdırdım bugun 30.gunum doluyor normalde 26 gunde bır adet olurum ben dolayısı ıle 4 gun gecıkmıs bulunmaktayım ıdrar testı yaptım tek cızgı cıktı negatıf yanı sanırım yıne gecıkme yasıyorum baklım haftasonuna kadar bekleyeyım soyle 1 hafta falan gecıksın oyle yaptırıım kan testımı ama soracak olursan adet belırtılerım var sanırım bugun yarın olurum cumartesıyede derya berılın dr una randevu alıp derya ıle bırlıkte gıdecegız bız bırbırımıze yakın oturuyoruz cumartesı bulusup yaptırıırız testımı ama bana kalırsa hamıs degılım ıcımde ılahı bırsey yokkkkaydirigubbakcemile3
ha bu arada bu ay hastalnırsamda uzulmeyecegım cunku onumde gulcan ve umutlu gıbı hamıslerım var bana umut olan o yuzden sıramı bekleyecegım calısmalara devam ne hayırlı saatı varsa bebegımın o zaman gelecek bılıyorum cunku gucumu buradakı arkadaslarımdan alıyorum
yürübeee kim tutar seni......bizden alıyormuş desteği arkadaşım...tamamdır beeee...zevk için de olsa çalışş beeee:)gelcek damadım benim gelcek az kaldı.....
duyrulur alminaz erkek doğurcak bende kız..ama önce o doğurcak sonra ben...beşik kertmesi yapcazzzz...evlendircez sonraa..eeee devir değişyo malum iyi bir aile bulmak zor ...şimdiden yuvalarını kurmak gerek:)
özlem merhaba....ilk şimdi sana yazıyor olucam..geçmişi sırayla okuyarak gittiğim için...ben 30 dk falan önce hafiften pembişleri gördüm..daha kırmızı değil ama hafiften pembe bir akıntı geldi ..ama şu da var kiiiiiiiii umutlu kanama devam ederken ve farlutal kullanırken hamile olduğunu öğrendi:) yani neden olmasın dimi?
sen smmm için mi sınava çalışıyorsun___?? evet evet ara vermek ; düşünmeyip oluruna bırakmak en güzeli..görüyoruz neticeleri :) hamiş hepsi
haa ben ekstara olarak bu ay adetin 5.günü acı elma yağı koydum baya içeri hemde çok yaktııı 4saat filan dayanabildim aldım.
bide incir çok yemiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?