Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

gülcan yazmıycan mı acı elma yağı neye yarıyormuş

canım bende kandın infertilesi bölümünde okumuştum.
tüplerde tıkanıklık varsa açılmasına yardımcı oluyormuş.
o acı kokusu mentol gibi rahmi ısıtıp tüplerin açılmasını sağlıyormuş.
adetin 6.günü başlayıp 6 gün yapılıyor bu.
aktarlarda var adaçayı yağı veya acı elma yağı olarak geçiyor adı.küçük bir şişe.
bir pamuğa 1-2 damla damlatıp vajinanın birazcık içine yerleştiriyosun (tıpak gibi)pamuğu gece yatarken yapıyorsun sabah alıyorsun.
ama ben dayanamadım çok yaktııı.

benim değerim 33.günde 276,60 dı canım.doktora yarın saat 5 te gidicem.
biraz erken aslındada ben yinede gidim.kese görükmez büyük ihtimalle.

ne guzel bende cok severım kocısımı benımkısı cok ıyıdır ayyy sımdı kocısın nasıl sevınmıstır duyunca dımı

yalan yok bugün 10 kere aramıştır.
bebek napıyo diye.
bende beni niye sormuyosun bebeği soruyosun diyorum.
biraz şaka yapıyor güldürüyor beni.ara ara yokluyo.
çok sevindi çoookkkkk.allahım en kötü günümüzü böyle yapsın inşaalllaahhhh.

benim değerim 33.günde 276,60 dı canım.doktora yarın saat 5 te gidicem.
biraz erken aslındada ben yinede gidim.kese görükmez büyük ihtimalle.

gülcaaaann umutluuu yaa nasıl başardınız...allahım biz de başarabilecek miyiz biz de 16 aydır bekliyoruz ama olmuyor bir de bizimki sebebi belirlenemeyen infertilite bi sorun da yok ama olmuyorr allahım bize yardım et noolurr....

valla canım ben bile bilmiyorum.oldu ama nasıl oldu ilaçlarmı işe yaradı,kürlermi işe yaradı,zamanımı geldide oldu bende hala hayretler içerisindeyim.

özlem merhaba....ilk şimdi sana yazıyor olucam..geçmişi sırayla okuyarak gittiğim için...ben 30 dk falan önce hafiften pembişleri gördüm..daha kırmızı değil ama hafiften pembe bir akıntı geldi ..ama şu da var kiiiiiiiii umutlu kanama devam ederken ve farlutal kullanırken hamile olduğunu öğrendi:) yani neden olmasın dimi?

sen smmm için mi sınava çalışıyorsun___?? evet evet ara vermek ; düşünmeyip oluruna bırakmak en güzeli..görüyoruz neticeleri :) hamiş hepsi

canım yazdıklarından üzerime alındığım en güzel şey farlutalkullanıp hamile kalmış olman:) ben de adetim 10 - 15 gün gibi gecikti farlutal kullandım 6 gün boyunca 2x 1 ; 2 gün geçti üstünden ama hala bişey yo.sadece az evvel hafiften pembe bir lekelenme olur gibi oldu...şimdi de belim sızlıyo galiba adet oluyorum...ama yine de önümde sen örneksin ..kanasada kanamasada rahimden umut kesilmez ha:) bende de alt karnımda acayip sertlik var. yine böyle hissettiğimde doktorum rahmin çok kalınlaşmış demişti.
:) kaydirigubbakcemile2

yani o zaman ; ben ayın 10unda muayene oldum ve test yaptırdım kan testi değerim 0 çıktı. farlutal kullandım. farluttal çatlamayan yumurtamı çatlattı ise ve döllenme olabildi ise ; kan değerimde bu aralar çıkar mı ? yada bugü hafif bir kanamam var başlıyor gibi ..yumurtlamam ne zaman nasıl ayarlıcam ???? içimde 26m çatlamayan bir yumurta var ..o dururuken yeni bir yumurtamı oluşacak şimdi adet olunca???

çatlamayan yumurtan adet olursan kanamayla birlikte atılır sanıyorum

evet evet cumartesi için nihayet hatunla sözleştik...sabah erkenden buluşup doktora gidicezzzzz...sonra daaaaa gidip kahve içip fallaşcaz:) eee ama kanıyoruzz kıslarrrr ondan yoksa oruc değilmisiniz yaramazlar deyip kınamayın:)

yürübeee kim tutar seni......bizden alıyormuş desteği arkadaşım...tamamdır beeee...zevk için de olsa çalışş beeee:) gelcek damadım benim gelcek az kaldı.....

duyrulur alminaz erkek doğurcak bende kız..ama önce o doğurcak sonra ben...beşik kertmesi yapcazzzz...evlendircez sonraa..eeee devir değişyo malum iyi bir aile bulmak zor ...şimdiden yuvalarını kurmak gerek:)

kikikiik evet benım oglum olacak deryanında kızı ben alıcam onun kızını ogluma:dance:

ya bende pembişleri gördüm derken heyecan yaptım birden test pembesimi diye ama değilmiş. inşallh olmazsın o pembişler içinde kalır da bebek olur. inşalaaaaahhh..

ben smmm ye çalışıyorum evet canım. ona yoğunlaşmak istiyorum şimdi tamamen şu bebek düşüncesini bastırmam lazım biraz.

haa ben ekstara olarak bu ay adetin 5.günü acı elma yağı koydum baya içeri hemde çok yaktııı 4saat filan dayanabildim aldım.
bide incir çok yemiştim.

elma yağı da ne gülcan bunu ilk kez söylüyorsun..ieri derkenn???nasıl yani yaa???neyle pamukla falan mı nasıl yaptın?ne işe yarıyormuş ki?kız anlattttt çatladım meraktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…