Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

ne guzel bende cok severım kocısımı benımkısı cok ıyıdır ayyy sımdı kocısın nasıl sevınmıstır duyunca dımı

yawww bırde bende bu ay hamıs oluyormuyummmm kaydirigubbakcemile3topluca hamıs oluruz delikafadulden

bak sen işe artık....bende çatlıyormuyum burda ben de hamiş olamadım diye....artık kocamın kelini ısırırıım bak onların kocişler yapabildi sen yapamadın diye:)

sanki adamın kabahati neyseeeeeekaydirigubbakcemile2

ne guzel bende cok severım kocısımı benımkısı cok ıyıdır ayyy sımdı kocısın nasıl sevınmıstır duyunca dımı

peki bu şey kistleri de eritip ; çatlamayan portakal olan yumurtaları da çatlatıp eritiyormuymuş???? tüplerin kapalımıydı ki yaptın bunu?bana kimse böyle bişey söylemedi ki nerden bilcem ???

ayy ne güzel....allah hep böyle mutlu etsin...sağlıkla kurtarsın inşallah...

bu kocalar hep böyle önce korkuyorlar baba olma fikrinden sonra hamile haberini alınca da bebeği sahipleniveriyorlar ...hele bebk olup kucaklarına aldılar mı iş değişiveriyormıuş hemen :)arkadaşlardan duyduğum bu...

canım saol güzel heycanın ve ilgin için....teşekkür ederim..walla biz de erteledik malum sebebplerden ötürü..maliyet muhasebemizi doğrultmaya çalışıyoruz:)
allah en hayırlı zamanda versin diyorum hep ama hamişleri duyunca görünce içim kıpraşıyorrrrrr...elde değil...

görüşelim:)
maltpedeyim ben....muhasebeye bende bulaştım en fenasından..2.üniversite okuyorum ..muhasebeyi vermem gerek ...yardım edersen geçerim örrttttmenimmmm

hasreti nbr hosgeldın nasılsın

iyi ya ne olsun yarın mısafır var onun telası sardı temızlık felan
bu arada felaket agrımm var bacaklarım kasıklarım belım..bu sefre ılacta kullanmadım amam ne den bole oldukı..belkı bende sende deryada hamış oluruz pespese:):dance::dance: super olur demı

heeyy umutluu22 hayırlı olsuun kııızzz.sende yırttın bız kaldık sakın bırakmayın bız hee dua edın bızde yetıselım arkanısdan

walla hasreti beni de hatırlaman çok mutlu etti:) teşekkür edeirm..bende peeek umut yok..alminas da tutturdu hamile deilim diye. ben olabilirsin diyorum..bakalım cmt gidicez doktora...benden de bugün pembe akıntı gelmeye başlar gibi oldu sanki regl olcam gibi ama bilmiyom...walla umutlu önümüzde en güzel örnek...üstüne adet oldu..farlutal kulladı ...ümidi yoktu bi kere...
ama şimdi 5 haftalık anne adayı:)
gülcan başlı başına bir idol :)

walla sen ben alminas da sıraya girermiis....bu listede uğur var.
varmısın yokmusunda hani kutularda bir sistematik arıyorlar ya bu lstede varmı acaba?hadi kotrol etsene gülcan listeni ?umutlu ve senin aranda bir bağlantı var mı ?sıradaki hamile kim olabilir?senden evvelki ilk hamile kimdi ?ondan önceki hamile haberi ile arasında bağ varmıydı? sıra kimdeee?
psikopata taktım:)
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis naniknanik naniknanik

supersın yaaah...kesın var bıse bu lıstede daha benım vaktım var oncelık sızde beklıyom sızı..ne guzel olur demı.. hep baraberrrr hoyloyloyhihoyyyt:teytey:sırnaşık şeydelikafaduldensırnaşık şeydelikafadulden

canım eşine nasıl söyledin, ne tepki verdi?

ayy canım benim yaaa
maşşallah
inş. yarın 1800leri bulur
tebriklerrrrr

GÜLCANIM DAHA NET DEĞıL AMA SEN BENı ADETı başladı de barine diiym:)
de bişeyler:) ellerin uğurlu içinden geleni yaz :) bakammm ne olcak....
şu listeyi bi incele kız walla bişey çıkcak bak görürsün..adet tarhilerini kotrol et. rakamlar arası ilişk olabilir..bulundupğunuz şehirleri kontrol edin onlarda bişey olabilir yöntemler kesişiyor olabilir..ay çatlatma ayol bakıver işteee:)

deryacım açık söylemek gerekirse %99 gebelik yok
öyle olsa ayın 10undakinde kesinn çıkardı
bence dr.una git bi çaresine baksın, çözsün bu işi

ayy canım benim yaaa
maşşallah
inş. yarın 1800leri bulur
tebriklerrrrr

Teşekkür ederim canım. Allah isteyen herkese çifter çifter bebişler versin. Yarını iple çekiyoruz ailecek. Oğlum arıyor az önce, anne yarın sabahtan yaptır şu tahlili sona da işe gitme diyo. :1rolleyes: Neden oğlum dedim, eee ben artık hamişim işe gelmiycem de müdürüne de diyoo. :roflol: Velet öldürdü beni gülmekten. İnşallah benim de değrlerim çok yükselir, ve hayırlı sağlık bi evlat doğururum.:Saruboceq:

:dance::dance::dance:Umutlum+:CüvCüv:=:ecrin_bebek:hihoyyyt

kızzz mühendis olan sensin.ben anlamam öyle çarpmadan denkleştirmeden.sıraki hamiş listede bekleyen herkestir inşallah.
kimsenin kimseyle bir bağlantısı yok sanırım canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…