ne guzel bende cok severım kocısımı benımkısı cok ıyıdır ayyy sımdı kocısın nasıl sevınmıstır duyunca dımı
ne guzel bende cok severım kocısımı benımkısı cok ıyıdır ayyy sımdı kocısın nasıl sevınmıstır duyunca dımı
yawww bırde bende bu ay hamıs oluyormuyummmm kaydirigubbakcemile3topluca hamıs oluruz delikafadulden
bak sen işe artık....bende çatlıyormuyum burda ben de hamiş olamadım diye....artık kocamın kelini ısırırıım bak onların kocişler yapabildi sen yapamadın diye:)
sanki adamın kabahati neyseeeeeekaydirigubbakcemile2
canım bende kandın infertilesi bölümünde okumuştum.
tüplerde tıkanıklık varsa açılmasına yardımcı oluyormuş.
o acı kokusu mentol gibi rahmi ısıtıp tüplerin açılmasını sağlıyormuş.
adetin 6.günü başlayıp 6 gün yapılıyor bu.
aktarlarda var adaçayı yağı veya acı elma yağı olarak geçiyor adı.küçük bir şişe.
bir pamuğa 1-2 damla damlatıp vajinanın birazcık içine yerleştiriyosun (tıpak gibi)pamuğu gece yatarken yapıyorsun sabah alıyorsun.
ama ben dayanamadım çok yaktııı.
yalan yok bugün 10 kere aramıştır.
bebek napıyo diye.
bende beni niye sormuyosun bebeği soruyosun diyorum.
biraz şaka yapıyor güldürüyor beni.ara ara yokluyo.
çok sevindi çoookkkkk.allahım en kötü günümüzü böyle yapsın inşaalllaahhhh.
yalan yok bugün 10 kere aramıştır.
bebek napıyo diye.
bende beni niye sormuyosun bebeği soruyosun diyorum.
biraz şaka yapıyor güldürüyor beni.ara ara yokluyo.
çok sevindi çoookkkkk.allahım en kötü günümüzü böyle yapsın inşaalllaahhhh.
ya bende pembişleri gördüm derken heyecan yaptım birden test pembesimi diye ama değilmiş. inşallh olmazsın o pembişler içinde kalır da bebek olur. inşalaaaaahhh..
ben smmm ye çalışıyorum evet canım. ona yoğunlaşmak istiyorum şimdi tamamen şu bebek düşüncesini bastırmam lazım biraz.
hasreti nbr hosgeldın nasılsın
iyi ya ne olsun yarın mısafır var onun telası sardı temızlık felan
bu arada felaket agrımm var bacaklarım kasıklarım belım..bu sefre ılacta kullanmadım amam ne den bole oldukı..belkı bende sende deryada hamış oluruz pespese:):dance::dance: super olur demı
walla hasreti beni de hatırlaman çok mutlu etti:) teşekkür edeirm..bende peeek umut yok..alminas da tutturdu hamile deilim diye. ben olabilirsin diyorum..bakalım cmt gidicez doktora...benden de bugün pembe akıntı gelmeye başlar gibi oldu sanki regl olcam gibi ama bilmiyom...walla umutlu önümüzde en güzel örnek...üstüne adet oldu..farlutal kulladı ...ümidi yoktu bi kere...
ama şimdi 5 haftalık anne adayı:)
gülcan başlı başına bir idol :)
walla sen ben alminas da sıraya girermiis....bu listede uğur var.
varmısın yokmusunda hani kutularda bir sistematik arıyorlar ya bu lstede varmı acaba?hadi kotrol etsene gülcan listeni ?umutlu ve senin aranda bir bağlantı var mı ?sıradaki hamile kim olabilir?senden evvelki ilk hamile kimdi ?ondan önceki hamile haberi ile arasında bağ varmıydı? sıra kimdeee?
psikopata taktım:)
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis naniknanik naniknanik
herkese günaydıııınnnn.
nefertiti ile ben bu sabah erken hortlamışız.kaydirigubbakcemile3
napim mecbur kalkıyorum kocişi işe yolluyorum.kıyamam ona sap gibi giyinip çıkması hoşuma gitmiyor.opuyorumnanaktan
sabah erken kalkmaya alışkınım zaten önemli değil.:lepi:
Günaydın Gülcancığım ve diğer bütün arkadaşlarım
Benim BETA hcg 803.9 delikafadulden
Ama adet kanaması gibi kanamam olduğu için, biraz endişeliyim. Ve hala çook şaşkınım. Kızlar hakikaten beklemediğğin ay geliyor galiba bu sıpalaarr
Yarın yine kan testi yaptıracam, eğer ikiye katlarsa sorun yok diye düşünürüz dedi doktor. Progestoran ve vitamın verdi. Ayyyy haberler böyle işte kızzlar:hulya:
heeyy umutluu22 hayırlı olsuun kııızzz.sende yırttın bız kaldık sakın bırakmayın bız hee dua edın bızde yetıselım arkanısdan
PEKİ BANA ŞUNU İZAH EDİN BİLENLERR....
Gebelik Haftası Hesaplama ve Beklenen Doğum Tarihi Hesaplama, Hamilelik Hesaplama Yöntemi -Doktornevra.com
bu linke tıklayın..burda hesaplayıcı var. ben son adet tarihimi girdiğimde bana 6 hafta 3 günlük hamilesin diyor....ben bunu her ay yapıyorum....ben ayın 10 unda kan testi haptırdım beta değerim 0 çıktı. eğer hamile olmuş olsaydım bir hafta önceki değer 0 çıkar mıydı ???10unda farlutal kullanmaya başladım. 6 gün kullandım. 2 gündr de beklemedeyim. sizce hamile olma ihtimalim nedir. bu arada da 10unda gittiğimde de hala çatlamayan yumoşum içimdeydi....
evet yorumlar???
a)hamilesin
b)hamile olma ihtimalin var
c) asla hamile değilsin
d)yumurtan kiste dönüşmüş olabilir
e)farlutal adetini başlatacaktır,bekle
f)doktora git
g)allahtan ümit kesilmez bekle
h)yorum yapamıcam çok karışık bir durum
evet yorumlarınızı sunduğum cevaplara göre verin lütfen...işim var bitiriyim gelcem
ayy canım benim yaaa
maşşallah
inş. yarın 1800leri bulur
tebriklerrrrr
canım eşine nasıl söyledin, ne tepki verdi?
Teşekkür ederim canım. Allah isteyen herkese çifter çifter bebişler versin. Yarını iple çekiyoruz ailecek. Oğlum arıyor az önce, anne yarın sabahtan yaptır şu tahlili sona da işe gitme diyo. :1rolleyes: Neden oğlum dedim, eee ben artık hamişim işe gelmiycem de müdürüne de diyoo. :roflol: Velet öldürdü beni gülmekten. İnşallah benim de değrlerim çok yükselir, ve hayırlı sağlık bi evlat doğururum.:Saruboceq:
GÜLCANIM DAHA NET DEĞİL AMA SEN BENİ ADETİ başladı de barine diiym:)
de bişeyler:) ellerin uğurlu içinden geleni yaz :) bakammm ne olcak....
şu listeyi bi incele kız walla bişey çıkcak bak görürsün..adet tarhilerini kotrol et. rakamlar arası ilişk olabilir..bulundupğunuz şehirleri kontrol edin onlarda bişey olabilir yöntemler kesişiyor olabilir..ay çatlatma ayol bakıver işteee:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?