napiim balım
kocişle kardiş maç seyrediyo ben mutfakta bilg. başındayım
tv ile pek aram yok
ööööle işte
sana bi soru sormuştum okuyabildin mi kuzuuum?
YOK canım okuyamadım ne sormuştun:))):hulya:
benim puanım azalmış
ceza aldım da haberim mi yok acaba
ceza alsak haberimiz olur mu
kimse kırmızı kartta göstermemiş
puanın azalması önemli değil de merak ettim
niyeki diye:uhm:
bunu bende okumustum bırde sıze cok ılgınc bır yazı gonderecegım sanırım bunu nurtopu bılır sperm hucrelerı yumurtayı beklerken vagına kendını temızleme gudusu ıle antıkor uretıyormus ve bu antıkor spermlerın olmesını saglıyormus bu ıse tespıt edılemıyormus hanı sebepsız kısırlık denıyor ya en buyuk nedenlerınden bırıde buymusarkadaşlar bir yazı buldum ekliyorum.
internetten bir siteden alıntı yaptım.
Sperm hücreleri genital kanalda 5 güne kadar canlı kalabilir; yumurta hücresi ise yumurtlamadan sonra yalnızca 12-24 saat yasayabilir. Bu nedenle yumurtlama olduğu anda spermlerin yumurta hücresini, fal-lop tüpü içinde (kanalda) bekliyor olmaları veya kısa zamanda oraya ulaşmaları gerekir. Erkekteki sperm sayısı her boşalmayla birlikte azalır. Erkeğin spermlerinin dölleme yeteneğinin özellikle sabahları daha yüksek olduğuna dair görüşler vardır ve bu nedenle sabah ilişkide bulunmak uygun olabilir. Ancak elbette bu, tüm çiftler için rahat olmayabilir. Dolayısıyla, bu öneri uyulması zor bir öneridir. Bazı calısmalarsa düzenli olarak haftada iki kez düzenli olarak ilişkide bulunulmasının kolay hamile kalmada etkili olacağını gösteriyor. Ancak, bizim önerimiz verimli günlerden birkaç gün öncesinde sperm sayısının azalmaması için cinsel perhizde bulunulması ve verimli günlerde gün asın beraber olunmasıdır. Yani, günün saatinin önemine inanmıyoruz.
saol nurtopum opuyorumnanaktan
alminasım evet böyle bi şey varbunu bende okumustum bırde sıze cok ılgınc bır yazı gonderecegım sanırım bunu nurtopu bılır sperm hucrelerı yumurtayı beklerken vagına kendını temızleme gudusu ıle antıkor uretıyormus ve bu antıkor spermlerın olmesını saglıyormus bu ıse tespıt edılemıyormus hanı sebepsız kısırlık denıyor ya en buyuk nedenlerınden bırıde buymus
alminas yazıyı gönderebilirmisin hakkaten ilginç geliyor kulağa
alminasım evet böyle bi şey var
bundan şüphe edilirse ve o bölgeden sıvı alınıp incelenirse antikor olup olmadığı anlaşılabiliyor
ama sanırrım aşılama ile bu yeniliyor.
aşılamada spermler direk rahme konuluyor ya
spermler vaginayı korunarak geçmiş oluyor
alminas yazıyı gönderebilirmisin hakkaten ilginç geliyor kulağa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?