mutlaka olumlu olumsuz cevap veririm .... Merka etmeyin...:Saruboceq:
Kızlar cevap Neğatif... değer sadece 2 çıkmış... Ordak, bayan aceelşl etmeyin, adettiniz geçiktikten sonra tekrar yaptırırsınız dedi bilmiyorum bn mi acele ediyorum acaba
ninikim canım albümüne baktımm harikasınn
tekrarr bayramın kutluu olsun diyorumm .iyi bayramlarr:)))sevdiklerimizlee beraberr nice bayramlara
Kızlar saĞolun yanİ gÜlcan dıŞında bayram tebrİĞİmİ kİmse dİkkate almamıŞ
Kızlar cevap Neğatif... değer sadece 2 çıkmış... Ordak, bayan aceelşl etmeyin, adettiniz geçiktikten sonra tekrar yaptırırsınız dedi bilmiyorum bn mi acele ediyorum acaba
Canlarım ben kan tahlili sonucumu aldım.
2 gün önce 803.9 olan değerim bugün sadece 948,26 mafoldumben
Yani bu demek ki, dış gebelik yaşıyormuşum. :1no2:
Dış gebelik nasıl oluyo dediğiimde de sevgili doktorum şöyle açıkladı: Yumurta dölleniyormuş fakat, eğer kanallar tıkalıysa, kanal ağzında kalıp rahime gidemiyormuş. Daha fazla büyümemesi lazım, büyürse kanal giriişini parçalar ve iç kanamaya yol açar dedi. Bu kanama da ameliyat gerektirirmiş. Ama yarın sabah tekrar bi test yaptırıp bana getir emin olalım ona göre düşürmen için ben sana ilacç yazacam dedi.senağlama
Kızlar saĞolun yanİ gÜlcan dıŞında bayram tebrİĞİmİ kİmse dİkkate almamıŞ
kıslarrrrr ben ıse alındım carsamba gunu baslıyorummmm alkisalkisalkis herkesın bayramını kutluyorum yarın ıtıbarı ıle sıteye gıremeyecegım cunku afyonda olacagız malum ınternet yokumutlum cok uzuldum ama sen uzulme bak bende adet oldum benı yalnız bırakmadın beraber calısmalara devam sersin canım acele etme vardır vaktı saatı hepımızın bebısı olacak merak etme nınık senınde bayramın kutlu olsun canım cok operım
Hayırlısıı olsun sersinnn:teselli:kaç gün kala yaptırdın tahlili:uhm:
Canım çok sevindi...alkisalkisalkis Bende gün içinde işyerinden fazla giremiyorum... Artık akşamları haberleşiriz.opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?