Alminas naber canım sen gittin mi iş görüşmesine?
kıslarrrrr ben ıse alındım carsamba gunu baslıyorummmm alkisalkisalkis herkesın bayramını kutluyorum yarın ıtıbarı ıle sıteye gıremeyecegım cunku afyonda olacagız malum ınternet yokumutlum cok uzuldum ama sen uzulme bak bende adet oldum benı yalnız bırakmadın beraber calısmalara devam sersin canım acele etme vardır vaktı saatı hepımızın bebısı olacak merak etme nınık senınde bayramın kutlu olsun canım cok operım
gıttım canım kabul edıldım carsamba sabah 8 gıbı baslıyorum ıse sen nasılsın
pardon canım şimdi okudum hayırlı olsun:teytey:
Bende iyim napim işten geldik yemek felan şimdi oturdum çay iciyoruz eşimle ..
alminasım yok canım daha gelmedi
:gitme:uMUTLUMUN yarın inşallahhhh değerii katlamıştırrr.Muziceeee olsun inşallahh o dr dedilklerinin hepsi yanlıştır inşallah
iyiyim canım güzel gidiyo ekim 12 sinde dr.a gidicem o günü bekliyorum:) sen nasılsınEzgi naber nası gidiyo annelik canım?
iyiyim canım güzel gidiyo ekim 12 sinde dr.a gidicem o günü bekliyorum:) sen nasılsın
kızlar doktor 23 gün progesteron tahlili yaptırmamı istedi internette hep 21.gün yazıyo geçen ayda ben 23. gün yaptırdım şimdi kararsız kaldım hangi tarihlerde yapılıyor bu tahlil
kızlar slm bişiy sorucam yumurtam bu ayın dördünde çatlamıştı aradan 14 gün geçtikten sonra mı adet olunuyordu????NE OLUR CEVAP
Canlarım ben kan tahlili sonucumu aldım.
2 gün önce 803.9 olan değerim bugün sadece 948,26 mafoldumben
Yani bu demek ki, dış gebelik yaşıyormuşum. :1no2:
Dış gebelik nasıl oluyo dediğiimde de sevgili doktorum şöyle açıkladı: Yumurta dölleniyormuş fakat, eğer kanallar tıkalıysa, kanal ağzında kalıp rahime gidemiyormuş. Daha fazla büyümemesi lazım, büyürse kanal giriişini parçalar ve iç kanamaya yol açar dedi. Bu kanama da ameliyat gerektirirmiş. Ama yarın sabah tekrar bi test yaptırıp bana getir emin olalım ona göre düşürmen için ben sana ilacç yazacam dedi.senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?