Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

herkese günaydıınn,mutlu,huzurlu ve bol hamişli günler diliyorum.
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

Son düzenleme:
arkadaşlar şimdiden herkesin bayramını kutluyorum.mutlu ve güzel bir bayram geçirmenizi dilerim.
inşallah herkes hamiş haberleriyle döner.hepinizi çok seviyorum. ŞenizŞeniz
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:CüvCüv:

eveeettt beni merak eden arkadaşlar teşekkü ederim.
doktora gittim,tanışma faslı gibi bişey oldu.
öncelikle bütün hikayemi sordu,hasta kartı açtı.
değer düşük olduğu için daha çok yeni bir gebelik kesinlikle ultrasyonda görülmez dedi.
ama tabiki gebelik var dedi(okadarını bizde biliyoduk)kaydirigubbakcemile3
pco lu olduğum için düşükten korktuğumu söyledim.hayır hiç korkma dedi kist kesinlikle düşük yapmaz,ama başka nedenler meydana gelir ozaman korkabiliriz dedi.bu çalışmayan arabayı iteriz iteriz en sonunda çalışır ve durmaz basar gaza giderya dedi aynı ona benzer dedi.gebelik oluştuktan sonra kistlerin hiçbir önemi kalmaz dedi.
sonra kesinlikle ağır kaldırma dedi,öncekine göreki hareketliliğini azalt dedi,uzanma harketli yapma dedi(cam silme,bişeye uzanma gibi)sonra bana 5 sayfalık bir dökuman verdi.nelere dikkat edilmeli,beslenme,kilo,calsiyum,gebelik aylarını anlatan.bunları oku dedi.2 hafta sonra gel ozaman görürüz zaten dedi.günde 2 kere kullanmak üzere progestan verdi,birde folik asitide günde 2 tane içecekmişim gebelik sonuna kadar dedi.
fazla kilo almamaya çalışacaksın dedi.pco lu olduğun için ailedede şeker hastalığı olduğu için dedi kendine çok dikkat etmelisin dedi.şeker hastası olma ihtimalim yüksekmiş.:bbo: ama olmayadabilir dedi.görüşme böyle geçti.herhangi bir şikayetim olmadığı içinde kan testini tekrarlamaya gerek görmedi.yaaa kızlar çok ilginç ne baş dönmesi,ne mide bulantısı,ne bel ağrısı,ne fazla uyku hali çok şüküürrr rabbime hiç bişeyim yok.
eşimde sevindi ama doktordan çıkınca diyoki bak sakın kilo alma hatta zayıfla bile dedi. kafamçokkarıştı bende sen delimisin hangi gebenin zayıfladığını gördün dedim,belki kilo almamıştır ve az az alıyordur ama kesinlikle zayıflayanı görmedim dedim.
sonra doktordanda allah razı olsun ücret almadı.kaydirigubbakcemile3 eşimde dediki alışveriş yapcakmısın dedi.yooook dedim.sonra aslında migrosta turlasak iyi olurdu filan dedim.tamam dedi.doktora vermediği parayı ben suladım.:roflol:
böyle geçti işte arkadaşlar.şimdilik bişey yok.

anaaaammm nekdar uzun yazmışım,kusura bakmayın kızlar sabah sabah çenem düşmüş.
bizde sanırım yarın sabahtan 2 günlüğüne biyerlere gidicez.bende olmayabilirim.siz çok özlicem.sabah kalkar kalkmaz ilk aklıma gelen şey burası oluyor.

serselocum merakın ve dikkatin için teşekkür ederim.kaydirigubbakcemile5

canım ya eşimi işe gönderdim hemen internetin başına geçtim senden haber var mı diye akşam girmedin nete baktım en son dün 15 de girmişsin merak ettim seni çok sevindim canım ya şimdi tam olarak kaç haftalık doktorun ddiklerine uy klava:skın ağır işler yapma bu arada avartardaki benim:kedi:

tuzlu arkadaşım derdini söylemeyen deman bulamaz gel inat etmede anlat burası harika bir paylaşım alanı herkes birbirinin psikoloğu gibi

sağol canım.ayrıca çokda güzelsin hayatım.
benim hesaplamama göre bugün tam 5 haftalık oluyor.kaydirigubbakcemile3

Kızlar şimdiden herkezin bayraminı mübarek olsunopuyorumnanaktan
Gulcancım doktordan gelmişsinn herşeyyin güzell gittiğine çok sevindim.allaha emanet oll
sersolam fıstıkk gibisinnn:)

mirmirmirmirYok gulcancım 3 ay önce gitmiştim 1 ay kaldım.Öyle sık sık gidemiyorum malesef (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…