Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Kızlar şimdiden herkezin bayraminı mübarek olsunopuyorumnanaktan
Gulcancım doktordan gelmişsinn herşeyyin güzell gittiğine çok sevindim.allaha emanet oll
sersolam fıstıkk gibisinnn:)

teşekkürler canım yaaaa nişandaki halim bu o zaman 27 yaşındaydım şimdi 30 oldum gerçi pek değişiklik yok ama:kedi: seninde bayramın kutlu olsun ben yine yanlızım kayınvalidem memlekette annemler izmirde krdeşim burdur da(şuan izmirde)ben urada aşkımla edi büdü kldık burada o da işe gitti bende temizlik ve tatlı yapacağım ne tatlısı yapacaksın sen cokacimcoook

Canım ben tatlı yapmıycam :))evde durmucam bayramda:)Gittiğim yerlerde yerum :roflol:
Kolay gelsin sanakaydirigubbakcemile5

mrb arkadaşlar herkese günaydın herkesi bayramı mubarek olsun ve bu hayırlı günler yüzü suyu hürmetine rabbim bu bayram herkese annelik duygusunu yaşamayı nasip etsin. herkese sonunda selameti olan sabırlar ihsan eylesin.

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:seninde bayramın kutlu olsun canım

sağolasın canım bugün çok sessiz bi gün ve ben ilk defa izinliyim cumartesi ve evdeyim süper bişey yaa. evlendiğimden beri hiç dört gün üst üste evde kalmamıştım rabbim nazar değdirmesin

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:SENINDE BAYRAMIN MÜBAREK olsun

sağolasın canım bugün çok sessiz bi gün ve ben ilk defa izinliyim cumartesi ve evdeyim süper bişey yaa. evlendiğimden beri hiç dört gün üst üste evde kalmamıştım rabbim nazar değdirmesin

keşke bendeiş bulabilsemde çalışsam o kadar diplomam var işim yok izmirde çalışıyordum ama evlendim ankaraya geldim iş yok burada

benimde 20 ama benim normalde bir hafta önceden bel ağrılarım olurdu bu sefer pazartesi hafif bi ağrı oldu sonra kesildi göğüslerim çok acıyor sadece onun haricinde bi belirti yok bekliyorum bakalım ne olacak sen ne yaptın

serselo canım bana ziyarete gelen olmica için eşim bu sefer bişey yaptırmadı.hazır alırsın dedi.bende allahtan arıyorum zaten.geçen bayram çok uğraşmıştım su böreğinin yufkasını bile kendim açtım canım çıkmıştı.şimdi sadece evimi temizlicem oturcam,zaten evde olmicaz büyük ihtimalle.

niye kızzzzz hiç tanıdık yok mu etrafta komşu falan

valla ben 10 sene hiç ara vermeden doğru dürüst izin almadan çalıştım.5 aydırda evdeyim valla hiç aramıyorum işigücü,böyle daha iyi.neydi o be.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…