Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

benim anlamadığım bi durum var arkadaşlar beni aydınlatırsanız sevinirim benim tedaviye başlamadan önce adetim bittiği günden 28 gün sonra adet oluyordum yani 35 günde bi tedaviye başlayıncada hep doktor hesapladı şu gün diyordu. 2 veya 3 gecikiyordu. şimdi adet dönemim düzene girdi. ama ben ilk defa bu ay 5 gün hasta oldum önceden 7 gün oluyordu. şimdi adet günümü hesaplarken son günü mü yoksa ilk günümü referans alacam eğer son günden 21 gün sayarsak cuna idi yok ilk günden 28 sayarsak yarın. bu arada doktor cuma günü ara demişti bana hasta oldun mu diye sordu yani iki gün öncesinden hasta olmam imkansız ki sürekli 3-5 gün geciken biri için şüphelendim doğrusu bizim doktor biraz unutkan bişeyleri mi karıştırdı yine

niye kızzzzz hiç tanıdık yok mu etrafta komşu falan

yok be bacım apartmanda tam 15 daire var ama vahşi batı gibi.kimsenin kimseyle işi yok.halbuki ben 1 senedir burda oturuyorum sadece alt komşuyu az çok tanıyorum okadar.komşuluk ölmüş yaa.bende çok meraklı değilim zaten.pek hoşlanmıyorum öyle oturmalara gitme,gün yapma,gezme tozma işlerinden zaten.böyle rahatım zırp pırt gelen giden yok valla çok iyi.

valla ben 10 sene hiç ara vermeden doğru dürüst izin almadan çalıştım.5 aydırda evdeyim valla hiç aramıyorum işigücü,böyle daha iyi.neydi o be.

bende inş olacam çok hırslı bir olmama rağmen hiç sevmedim bu hayatı eşimin kasımda ataması olursa gidiyoruz buralardan

adet siklusu ilk günden hesaplanır canım.ben tam 30 günde bir olurdum.

ben ilk ergenliğe girdiğimden yani il adet gördüğümünden bir iki yıl sonrasında kistim oluşmuş çünkü kasıklarımda saplanan bi ağrı vardı ve doktro daha bebek çalışmalarına başlamadan burdan anlayıp söyledi kistim olduğunu bu güne kadar da hep ağrılarım oldu doktor bu ay temiz olduğumu yara iltihap ve kist olmadığını söyledi kist gittiği için ağrılarım olmamış olabilir mi bide ben burda okuyorum herkeste özellikle yumurtlama günlerinde kasıklarında ağrı oluyor bende yok

sabah sabah meraklandım uyku tutmadı girdim sorayım dedim kızlara sizdende cavap çımadı

neyi merak ettin canım bak benimde normalde genç kızken hiç gününü şaşmazdı regl günüm 28 günde bir gelirdi evlendim 1 yıl yine düzenli oldum daha sonra 10 gün 15 gün gecikmeyle gelmeye başladı sonra 2 ay gelmedi ve sonrasında 1 ay hergün kesik kesik kanamam oldu doktora gittim ve aşırı rahim kalınlaşması ve polikistik over dolayısıyla ameliyat geçirdim ve daha sonra şeker ilacı kullanmaya başladım bu ilaç benim regl düzenimi geri getirdi 30 günde bir oluyorum yarın adet günüm tık yok:uhm:

doktor bu ay yumurtalıklarımda hiçsorunkalmadığını söyledi ilk defa ayın başında iltihap vardı ilaç kullandım kistte gitti

ayyy aynı işler bende de var bu arada resimlerin harika yaaa bayıldm çok tatlısınopuyorumnanaktan
kolay gelsinn sersolmm
:kedi:fotograflara yorumun için sağolasınn sende öylesinkaydirigubbakcemile5

süpersin balsurat.aynen öyle.şimdi evi süpürücem ve yerleri silicem.sonrada ütü.ayyy.
sanada kolay gelsin gulcanım dikkat et kendine allaha emnaet ol hamişimiz:CüvCüv:
harika ya NASILDA GÜZEL BİZİ ANLATIYOopuyorumnanaktan

zehram bu ay olmadıysa inşallah önümüzdekii aya hayırlı zamanda gelicek bebeğin sınavı geçiceksin az sabırkaydirigubbakcemile5aminn rabbim senide güldürsünn cümlemizi:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…