kalbura bastı yapacağım ben gel sanada ikram edeyim
niye kızzzzz hiç tanıdık yok mu etrafta komşu falan
valla ben 10 sene hiç ara vermeden doğru dürüst izin almadan çalıştım.5 aydırda evdeyim valla hiç aramıyorum işigücü,böyle daha iyi.neydi o be.
benim anlamadığım bi durum var arkadaşlar beni aydınlatırsanız sevinirim benim tedaviye başlamadan önce adetim bittiği günden 28 gün sonra adet oluyordum yani 35 günde bi tedaviye başlayıncada hep doktor hesapladı şu gün diyordu. 2 veya 3 gecikiyordu. şimdi adet dönemim düzene girdi. ama ben ilk defa bu ay 5 gün hasta oldum önceden 7 gün oluyordu. şimdi adet günümü hesaplarken son günü mü yoksa ilk günümü referans alacam eğer son günden 21 gün sayarsak cuna idi yok ilk günden 28 sayarsak yarın. bu arada doktor cuma günü ara demişti bana hasta oldun mu diye sordu yani iki gün öncesinden hasta olmam imkansız ki sürekli 3-5 gün geciken biri için şüphelendim doğrusu bizim doktor biraz unutkan bişeyleri mi karıştırdı yine
bugün herkesin çok işi var galiba
sabah sabah meraklandım uyku tutmadı girdim sorayım dedim kızlara sizdende cavap çımadı
ben daha öncede yazmıştım acaba ağrılarım bu ay kistlerim temizlendiği için mi oluyor olabilir mi[/QUOT
CADIARZU olabilir canım zaten adet döneminde oluşan yumurtalar eğer döllenmezse adet sirkusunda vücuttan atılyor bununla birlikte kistlerinde eriyebilir
kolay gelsinn sersolmmayyy aynı işler bende de var bu arada resimlerin harika yaaa bayıldm çok tatlısınopuyorumnanaktan
sanada kolay gelsin gulcanım dikkat et kendine allaha emnaet ol hamişimiz:CüvCüv:süpersin balsurat.aynen öyle.şimdi evi süpürücem ve yerleri silicem.sonrada ütü.ayyy.
harika ya NASILDA GÜZEL BİZİ ANLATIYOopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?