Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

yağmur yağıyor camlarımı yeni silmiştim bari bayramdan sonra yağsaydı bidaha cam silmem gerekecek

slm kıslarrr ben geldım bugun derya ıle bulusup doktora gıttık doktor bana herseyın yolunda ve normal ılerledıgını hıc bır sorunumun olmadıgını ve 6 ıcınde hamıle kalma ıhtımalımın yuksek oldugunu klomen vb ılacları ıcmemem gerektıgını dogal yoldan gebe kalabılecegımı soyledı. bu arada derya cok tatlı bır kız cok samımı ben kendısını cok begendım gelelım gulcana herseyın yolunda olmasına cok sevındım umarım sona kadar boyle devam edersın saglıkla bız teyzoslarda bocugumuze kavusuruz balsurat resımlerını gordum masallah cok guzel cıkmıssın serselo senınde resmını gordum cok hos ınsan yazıstıgı ınsanların resmını gorunce kafasında canlandırabılıyor sankı gercek hayatta konusuyormus gıbı oluyor ha bu arada benı merak edenler albumum var ayrıca avatardakı de benım tek fark suan saclarım acık kahve boyalı bız bu gece anneme ıftara davetlıyız hemde bayrammda burada olamayacagımız ıcın bugeceden bayramlasalım dedık trenımızde gece 24 30 da sabah 8 30 gıbı afyonda oluruz yollar cok kalabalık olur dıye arabamızla gıtmıyoruz eglencelı bı yolculuk olur umarım bu arada hepınızın bayramını kutlar cok coookk operım hepınızıde gercek dostlarımısınız yada arkadaslarımmıssınız gıbı cokk sevdıgımı bılmenızı ısterım bayramdan sonra ıse baslayacagım ıcın sadece aksamları gırebılecegım topıge buarada balsurat sana katılıyorum ev kadını olmak cok zorrrr serselo sanada katılıyorum ıs kadını olup evde oturrmkta berbat bırsey ben enfazla 4 ay dayanabıldım ve kafayı yemeden ıse gerı dondummm

süpersin balsurat.aynen öyle.şimdi evi süpürücem ve yerleri silicem.sonrada ütü.ayyy.

kısssss ne ev ısınden bahsedıyorsunnn gelıyor zopaaa haaa 1 ayaklar uzatılacak evı ... gotursede temızlenmeyecekk 2 yan gelıp yatılıp hamıslık zevkı cıkarılacak 3 sonrada rahat bır dogum yapılacak anlasıldımıııılmaz:klava:

çok sağol tatlım sende çok güzelsin iyi bayramlar ve iyi yolculuklar hadi bakalım diğer doktor neden vermşti sana klomeni madem sorun yokmuş :jeyyar:bu arada işin hayırlı olsun

misfirler sizleride aramızda görmekten gurur duyarız kendimi biri bizi gözetliyorda hissettim

Ne güzel bak herşey yolundaymış allahın izniylee bebeğin gelicekk hayırlı zamanda:Saruboceq:teşekkürler canım aynı şekilde sende fıstık gıbısın masallah .:)))

canım inş. en kısa zamanda doğal yolla bebişine kavuşursun... seninde bayramın kutlu olsun canım...

GÜLCANCIM HERŞEYıN YOLUNDA GıTMESıNE ÇOK SEVıNDıM....
ALMıNASCIM YENı ıŞıN HAYIRLI UĞURLU OLSUN...
SERSELO VE BALIM FOTOĞRAFLARINIZ SÜPER ÇOK GÜZEL ÇIKMIŞSINIZ....
VE TÜM ARKADAŞLARIN RAMAZAN BAYRAMINI KUTLARIM ÖPÜLDÜNÜZ......opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…