GÜLCANCIM HERŞEYİN YOLUNDA GİTMESİNE ÇOK SEVİNDİM....
ALMİNASCIM YENİ İŞİN HAYIRLI UĞURLU OLSUN...
SERSELO VE BALIM FOTOĞRAFLARINIZ SÜPER ÇOK GÜZEL ÇIKMIŞSINIZ....
VE TÜM ARKADAŞLARIN RAMAZAN BAYRAMINI KUTLARIM ÖPÜLDÜNÜZ......opuyorumnanaktan
nurtopum :))kız ev hanımı işaretlemişsinn :))
bizim mesleğe özeniyorlar demek ki :dance::dance::dance:
:dance:Sen iş yerinden girebiliyormusun nete :))özel muaynanem mi var :) ay ne çok soru sordumkaydirigubbakcemile3Balım o da diğer işimm:)):hulya::hulya:
Ben o işimi daha çok seviyom biliyon mu??
GÜLCANCIM HERŞEYİN YOLUNDA GİTMESİNE ÇOK SEVİNDİM....
ALMİNASCIM YENİ İŞİN HAYIRLI UĞURLU OLSUN...
SERSELO VE BALIM FOTOĞRAFLARINIZ SÜPER ÇOK GÜZEL ÇIKMIŞSINIZ....
VE TÜM ARKADAŞLARIN RAMAZAN BAYRAMINI KUTLARIM ÖPÜLDÜNÜZ......opuyorumnanaktan
girebiliyorum
devlet hastanesindeyim ben
özel yok
slm kıslarrr ben geldım bugun derya ıle bulusup doktora gıttık doktor bana herseyın yolunda ve normal ılerledıgını hıc bır sorunumun olmadıgını ve 6 ıcınde hamıle kalma ıhtımalımın yuksek oldugunu klomen vb ılacları ıcmemem gerektıgını dogal yoldan gebe kalabılecegımı soyledı. bu arada derya cok tatlı bır kız cok samımı ben kendısını cok begendım gelelım gulcana herseyın yolunda olmasına cok sevındım umarım sona kadar boyle devam edersın saglıkla bız teyzoslarda bocugumuze kavusuruz balsurat resımlerını gordum masallah cok guzel cıkmıssın serselo senınde resmını gordum cok hos ınsan yazıstıgı ınsanların resmını gorunce kafasında canlandırabılıyor sankı gercek hayatta konusuyormus gıbı oluyor ha bu arada benı merak edenler albumum var ayrıca avatardakı de benım tek fark suan saclarım acık kahve boyalı bız bu gece anneme ıftara davetlıyız hemde bayrammda burada olamayacagımız ıcın bugeceden bayramlasalım dedık trenımızde gece 24 30 da sabah 8 30 gıbı afyonda oluruz yollar cok kalabalık olur dıye arabamızla gıtmıyoruz eglencelı bı yolculuk olur umarım bu arada hepınızın bayramını kutlar cok coookk operım hepınızıde gercek dostlarımısınız yada arkadaslarımmıssınız gıbı cokk sevdıgımı bılmenızı ısterım bayramdan sonra ıse baslayacagım ıcın sadece aksamları gırebılecegım topıge buarada balsurat sana katılıyorum ev kadını olmak cok zorrrr serselo sanada katılıyorum ıs kadını olup evde oturrmkta berbat bırsey ben enfazla 4 ay dayanabıldım ve kafayı yemeden ıse gerı dondummm
kısssss ne ev ısınden bahsedıyorsunnn gelıyor zopaaa haaa 1 ayaklar uzatılacak evı ... gotursede temızlenmeyecekk 2 yan gelıp yatılıp hamıslık zevkı cıkarılacak 3 sonrada rahat bır dogum yapılacak anlasıldımıııılmaz: klava:
sorun olmamasına sevindim.inşallah doğal yoldan gelir bebişin.zaten klomen etkisini 2 ay sürdüyüyor,faydası olacaktır.deryaberil naptı ona ne dedi doktor.?
balım nasılsın?
nurtopum :)eh işte iyi diyelim köye gitmiştim araba tuttu sanırım başım ağrıyor eve gelince ölçtüm tansiyonumu 13.5---- 9 çıktı sence doktorum yüksekmi:)ağrı kesici alsammıki:))..:sinifsinif:
SEN nasılsınn bayram nasıl geçiyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?