Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım teşekkürler seninde bayramın kutlu olsun opuyorumnanaktan

Balım o da diğer işimm:)):hulya::hulya:
Ben o işimi daha çok seviyom biliyon mu??
:dance:Sen iş yerinden girebiliyormusun nete :))özel muaynanem mi var :) ay ne çok soru sordumkaydirigubbakcemile3

sAĞOLASIN minikim seninde ramazan bayramın mübarek olsunopuyorumnanaktan

slm arkadaslar bugun doktordaydım yıne 21mm bır yumurtam var catlatma ıgnemı oldum doktor bugun harıc ıgneden sonra 34 saat sonra ılışkı verdı 3 gun 12 saat arayla dedı ve progestan verdı ama fıtıl olarak cok ıgrenc yaa gecen ayda vermıstı bu 2.ayım ınsallah tutar hepınızın bayramı kutlu olsun hayırlı bayramlar bol hamısler hoscakalın

herkese iyi bayramlarrrrr.
iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.
biz birazdan gezmeye gidiyoruz,2 gün yokum mrak etmeyin.öpüldünüz.

sevilhan yumurtan süper.iyi değerlendir.ok.

sorun olmamasına sevindim.inşallah doğal yoldan gelir bebişin.zaten klomen etkisini 2 ay sürdüyüyor,faydası olacaktır.deryaberil naptı ona ne dedi doktor.?

anam kadınlık iç güdüsü işte duramıyorum napim.gözüme batıyor herşey.kaydirigubbakcemile3
yavaş yavaş,dinlene dinlene yapıyorum.dikkat etmeye çalışıyorum.
lmaz:

selam kızlar bayramınız kutlu olsun gülcan yeni beklenmeyen regl tarihim 22 ekim hepinizi öptümmmmmm

sorun olmamasına sevindim.inşallah doğal yoldan gelir bebişin.zaten klomen etkisini 2 ay sürdüyüyor,faydası olacaktır.deryaberil naptı ona ne dedi doktor.?

gülcancım beni de hatırladığın için teşekkür ederim...

evet alimas ile buluştuk aslında niyetim yoktu gitmeye doktora ama kanama gibi değil de kahverengi akıntı gibi olunca korktum bir pislik var bu işte ama ne diye merak ettim. o yüzden buluşunca hemen ben de sıra aldım ve içeriye birlikte girdik. sırayla doktor dinledi bizi ve muayene etti. benim portakal kiste dönüşmüş daha doğrusu çatlamayan yumurtaya biz "kistleşmiş" deriz dedi. rahmin kalınlaşmış evet adet olacaksın ama ginerayı almak için erken davranmışsın dedi . kanaman tam anlamıyla başlasın; 2. gün bile alabilirsin dedi . 4 yada 5. gün gelirsen kistin atılmış mı diye de bakabiliriz dedi. sonrasına da karar ver bu arada dedi..
bebek istiyorsan yumurtanın gelişmesi için ilaç veririz dedi.
istemiyor adetim düzene girsin diyorsan tedaviyi ona göre yaparız dedi.

şu anda bilemiyorum erteleme kararımız baki ama bakalım :)

merhaba kıslarr.....

evet biz dün sabah 9.20 de alminas ile buluştuk....muayenemizi olduk ve sonra gittik bir güzel kahvaltımızı yaptık ve kahveleriizi içtik sohbet ederek :)
ordan da kalktık birlikte vitrin baktık ....alminasıma pappa aldık 2 çift:)

ben de çok sevdim evet. sanki daha evvelde buluşmuş ; daha öncede görüşüşüz gibiydik ikimizde.rahat ve samimiydik....yine görüşürüz sanırım en kısa zamanda:)

sonra da ben kuaföre gittim ve geçen hafta boyasın beğenmediğim saçlarımı boyattım . çikolata kahveye ve kat kat kestirdim:) şimdi tam istediğim gibi oldu.....anneciğime de 2 tepsi gül tatlısı yaptım paketledim güzelceeeee.....
veeee saaat 16.00 da otobüse binip gece 01.00 de izmirde olduk....
işte sizden ayrı kaldığım süre böyle..

şimdi canlarımla birlikteyim;

canım annem,
canım babam ,
canım kardeşim ,
canım kocam ......sevdiklerimle sevdiğim şehirdeyim......yaşasın......

hepinize iyi bayralmarrrrrrrr

Bugün sevinç günü, kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım. Ramazan Bayramını doya doya yaşayalım. Hayırlı bayramlar! Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Ramazan Bayramları dileğiyle.

balım nasılsın?

nurtopum :)eh işte iyi diyelim köye gitmiştim araba tuttu sanırım başım ağrıyor eve gelince ölçtüm tansiyonumu 13.5---- 9 çıktı sence doktorum yüksekmi:)ağrı kesici alsammıki:))..:sinifsinif:

SEN nasılsınn bayram nasıl geçiyorr

balım cevap vermekte biraz geç kaldım kusura bakma.
hafif yükselmiş, sırı 12-8 e çektiler artık
eskiden sınır 14-9 du.
parasetamol içeren ağrı kesicileri 1000mga kadar içerbilirsin böyle durumlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…