herkese günaydıınn.
ben geldim.nasılsınız arkadaşlar.hamiş yokmu.
bayram nasıl geçti kızlarr.
Alminasım sagol bitanem. Çok sağooll :1hug: Hep diyoruz ya, Allah hayırlısını versin diye. Baksana ben adetimin 3. günü diye dr. a gidiyorum, bebiş olduğunu öğreniyorum. Hayat sürprizlerle, mucizelerle dolu. Dediğin gibi, bu ay olmazsa, bi dahaki aya olur. Daha olmazsa ondan sonra ki ay olur. Rabbim önce, bizlere, hayattaki evlatlarımıza sağlık sihhat versin. İşyerinden haber ne zaman gelecekti gülüm sana?
gulcancım bayram nasıl gecer bayram tatılı kocısler evdeeeeeeeeee cocukbızı beklerrrrrrr bayramolmus kıme ne bızım derdımız yumurtlama gunlerı benımkı bayrama denk geldı bayram yaptıktammmmmmm.bıse sorcam gulcancım ben 3 aydır klomen kullanıyorum bugun 2 goğsumdende sutmu desem sıvımı desem bıseler geldııı hayatımda hıc gormedım ılaclardanmıdır nedır acaba ustunemıgordumdedım bır ayı gectı ne test yaptım ne doktora gıttım hamılemıyımkıııııı acaba:sm_confused::sm_confused:anlamadım valla
gülcan beni listeden çıkartabilirsin 21 eylülde regl oldum.
regl 2 gün sürdü ve kahverengiydi bugünde bitti. biraz ilginç dimi. ay ortasına doğru dr. gidicem. işallah yine kist oluşmamıştır..
günaydın arkadaşlar hamile olanları allah tamamına erdirsin bekleyenlerinde rabbim tez vakitte karınlarına küçücük meleklerini kondursun benim hayırlısıyla cumartesi oğluşum geliyor ayın 26 sında sezeryanla alıcam kucağıma burdaki tüm anne adaylarına duacıyım inşallah kabul eder bu mübarek günlerin hayrına amiiinn
ayy ne güzel.rabbim ağrısız sızısız bebeğini kucağına almayı nasip etsin.darısı başımıza.
günaydın arkadaşlar hamile olanları allah tamamına erdirsin bekleyenlerinde rabbim tez vakitte karınlarına küçücük meleklerini kondursun benim hayırlısıyla cumartesi oğluşum geliyor ayın 26 sında sezeryanla alıcam kucağıma burdaki tüm anne adaylarına duacıyım inşallah kabul eder bu mübarek günlerin hayrına amiiinn
gunaydın kızlar ıse gıtmeden bır bakayım sıze dedım bana dua edın bakalım ılk gunum nasıl gececek aksam 7 den sonra gorusmek uzere hoscakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?