merhaba kızlar ben adet oldum ve yeni adet tarihim 22/10/2009 ve bu ay rahim filmi çekileceğim vede çok korkuyorum
canım korkma bende girdim biraz acıdı oda benim korkumdan dolayı oldu ama sonuç çok güzel 2 aylık hamileyim darısı başına....
merhaba kızlar ben adet oldum ve yeni adet tarihim 22/10/2009 ve bu ay rahim filmi çekileceğim vede çok korkuyorum
18,6 mm olmuş, yarın tekrar gidecem
iğne dedi ama aklıma takıldı iğne kendi kendine çatlamayan yumurtalar dışındada kullanılıyor mu
selam ben geldim zemuszemus kızlar ben 3 gündür sabah akşambal terçın çörek otu karışımı kullanıyorum ve adet miktarında fazlalaşma var bu karışımı kullanıp böyle bir durumu olan oldu mu?
balsurat cnm ya ben test yapsam cıkarmı acaba bişey ilaca başlamadım
cnm 21.de olucaktım 20 si akşam lekelenme oldu ve hala hiç bişey yok 3 gun gecmış oluyo bu gunle gulcancım napıyım cnm karar veremedım:hulya:canım bugun kaçıncı günün oluyorr .Bence varsa çıkarrr yapsana :)eğerki leke şekl,inde devam ediyorsa büyük ihtimal gebelik olabilirr.Neden adet sökülmesinkkii.Ya testt yap yada doktoru mutlaka ara klomenıı baslıcaksın çöünkü
cnm 21.de olucaktım 20 si akşam lekelenme oldu ve hala hiç bişey yok 3 gun gecmış oluyo bu gunle gulcancım napıyım cnm karar veremedım:hulya:
cnm ya napıyım korkuyorum yıne bişey cıkmıycak dıye offff gıdıp alıyım ama cıkarmı genelde sabahkı ıdrarda cıkıyo dıyolar şimdi varsa cıkarmı gıdıp alıp gelıyım bakım yoksa dr arıyım zaten msj gndrdm dr bakım ne yazıcak delikafaduldenNEDEN hala duruyosunn bir test yapsanahihoyyyt:1ninca:
Balsurat selam canım nbr?ya sen cİdden psİkolıogmusun canım ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?