heyyyyy canım arkadaşlarım hamileyiiiiiiiiimmmmmmm.
allahıma binlerce şükür.değer 276,60
daha çok küçük teyzeleri.
umutluya noldu acaba çok merak ettim.
cnm test i aldım geldım ama yapmadım ben sabah ıdrarını ayırmıştım yapıcam dıye onla yapsam olurmu yada yenısıylemı yapıyım kusura bakma bu kadar soruyorum ama kaydirigubbakcemile3yada yarın sabah erken saattemı yapıyım:roflol:gelinc 3 gün geçmiş varsa çıkar.bende 2 gün geçince yapmıştım.
cnm test i aldım geldım ama yapmadım ben sabah ıdrarını ayırmıştım yapıcam dıye onla yapsam olurmu yada yenısıylemı yapıyım kusura bakma bu kadar soruyorum ama kaydirigubbakcemile3yada yarın sabah erken saattemı yapıyım:roflol:
kızlar sizce 13.25 progesteron değeri iyimidir gebe kalabilmek için
haziran ayında doktorum bana farlıutal vemişti rahim içi temizlemek için çünkü 3 ay olmamıştım daha sonra 1 ay oldum ama o zaman bilebu kadar yoğun regl olmamıştım halim kamadı valla eşim benimle dalga geçiyor ben bu kadar kan kaybetsem ölürdüm diyor kaydirigubbakcemile3 yarım saatte bir lavabodayım :kedi: salondan çok orayı kullanıyorumkaydirigubbakcemile3
slm kızlar. geçmiş bayramınız kutlu olsun öncelikle. ya ben hala adet olmadım biliyomusunuz. bu gün 40.günüm. bu akşam test yapıcam pek sanmıyorum ama yine de içim rahatlasın maksat. 2 gün önce bi inncecik gelir gibi oldu ama sonrasıda hiiçç ses yok. inşallah da olmaz. bakalım bugünkü testte kesin olarak çıkar heralde....
cnm test i aldım geldım ama yapmadım ben sabah ıdrarını ayırmıştım yapıcam dıye onla yapsam olurmu yada yenısıylemı yapıyım kusura bakma bu kadar soruyorum ama kaydirigubbakcemile3yada yarın sabah erken saattemı yapıyım:roflol:
sen nolur nolmaz taze taze yap sabahki bayatlamıştır şimdi
allah allah neden bukadar olduki.bişeylermi yaptın kür filan.
ayy 40.gününmü kız ne duruyosun test yapsana.belki vardır bende hiç belirtilerden anlamamıştım belki diye yapmıştım testi.
yoksada erkenden söktürücü filan kullanırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?