özlemcim sen napıyorsun,klomen tedavisi alıyomusun.adet tarihini vermemişsin.
yok be canım hiçbirşey yapmadım sadece 3 gündür btç karışımı başka birşey yapmadım halsizlikten kocayla bile ilgilenemiyorum bilgisayarım kucağımda yatar pozisyondayım oda gitti yattı gece nöbetçiydi
özlemcim sen napıyorsun,klomen tedavisi alıyomusun.adet tarihini vermemişsin.
balım nasılsın canım
kızlar ben test yaptım sonuc pozitif ama bı cızgı silik cıktı dogrumudur sizce ay cok fenayım elım ayagım tıtrıyo:lepi:basardım galıba bu sefer:Saruboceq:delikafadulden eşim gelsin gıdıyım kanda baktırıyım eşime sölemedım daha emın olmadan şimdi yaptım
kızlar ben test yaptım sonuc pozitif ama bı cızgı silik cıktı dogrumudur sizce ay cok fenayım elım ayagım tıtrıyo:lepi:basardım galıba bu sefer:Saruboceq:delikafadulden eşim gelsin gıdıyım kanda baktırıyım eşime sölemedım daha emın olmadan şimdi yaptım
sonuç hemenmi çıktı :)gerçi hemen cıkmıstırr daha demın burda ayzıyordunn :))hamilesinnnnnnnn canımmm başka test varmıı evdeeeee testiii tkaydirigubbakcemile2:lepi:tekrarrlarsınn istersen direkkk kan tahlili tebrikkk ederimmmmm :sm_cool:
ay cnm saol allahım sanada en kısa zamanda nasıp etsın inşallah cnm dogrumudur acaba inanamıyorum ben yaaaaaaaaadelikafaduldenhihoyyyt:sm_cool::sm_cool::mymeka:Ben sana dedimmm işteeeeeeee tahminlerim doğruuuu çıktıııııı:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
balı sen benden hızlı çıktın yafalkisalkisalkisalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?