Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

bilgisayarı kucağa almak yumurtalıkları etkiliyor, döngüsünü bozuyorrrr

özlemcim sen napıyorsun,klomen tedavisi alıyomusun.adet tarihini vermemişsin.

canımcım ben aslında klomene geçmedim daha. 7,5 aydır glucophane kullanıyorum. ilk başlarda bu topicin başlığında klomen ve ganophane yazdığı için ganophane yi glucophane muadili falan zannedip takip etmeye başladım.:kedi: çookk sonradan aynısı olmadığını anladım ama topicten de kopamadım.:kedi: benim doktor aşamalı gidelim dedi. en basitten zora doğru. glucophaneyi 6 ay kullanmam gerekiyodu ama ramazandı bayramdı derken benim 7,5 ay bitti bile. şimdi işte adet olunca doktora giderim diyodum. büyük ihtimalle klomene başlatıcak. çünkü 2 günde bir kontrole çağırıcam demişti. bakalım akşamki testin sonuçlarına göre belki cuma günü de gidebilirim doktora. yaaa çalışırken de 2 günde bir nasıl izin alıcam onu da hiç bilmiyorum.

kızlar ben test yaptım sonuc pozitif ama bı cızgı silik cıktı dogrumudur sizce ay cok fenayım elım ayagım tıtrıyo:lepi:basardım galıba bu sefer:Saruboceq:delikafadulden eşim gelsin gıdıyım kanda baktırıyım eşime sölemedım daha emın olmadan şimdi yaptım

:mymeka:Ben sana dedimmm işteeeeeeee tahminlerim doğruuuu çıktıııııı:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

sonuç hemenmi çıktı :)gerçi hemen cıkmıstırr daha demın burda ayzıyordunn :))hamilesinnnnnnnn canımmm başka test varmıı evdeeeee testiii tkaydirigubbakcemile2:lepi:tekrarrlarsınn istersen direkkk kan tahlili tebrikkk ederimmmmm :sm_cool:

canım inşallah ya hadi hayırlısı
ilk ben tebrik edeyim
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrr
çatlatma ignesi mi olmuştun sen bu ay?

balı sen benden hızlı çıktın yafalkisalkisalkisalkisalkisalkis

:mymeka:Ben sana dedimmm işteeeeeeee tahminlerim doğruuuu çıktıııııı:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
ay cnm saol allahım sanada en kısa zamanda nasıp etsın inşallah cnm dogrumudur acaba inanamıyorum ben yaaaaaaaaadelikafaduldenhihoyyyt:sm_cool::sm_cool:

zemuszemus
:teytey::teytey::teytey:canım tebrik ederim çok sevindim oh ohzemuszemuszemuszemusbi hamiş daha:dance::dance:

canım tebrik ederim ya :lepi:bu ay ramazan ayıydy bereketiyle geldiğini bikere daha gösterdi :sm_cool:allah bize de nasip etsin en kısa zamanda inşllh.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…