canım inşallah ya hadi hayırlısı
ilk ben tebrik edeyim
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrr
çatlatma ignesi mi olmuştun sen bu ay?
canım tebrik ederim ya :lepi:bu ay ramazan ayıydy bereketiyle geldiğini bikere daha gösterdi :sm_cool:allah bize de nasip etsin en kısa zamanda inşllh.:Saruboceq:
saol cnm yok ben gecen ay yaptırmıştım bu ay yumurtam 13mm oldugu için iyne yapmadı dr bıdakı ay demişti bu aydan umut yoktu allahım inşallah dogrudur isteyen herkese rabbım nasıp etsım amın :Saruboceq:
ay cnm saol allahım sanada en kısa zamanda nasıp etsın inşallah cnm dogrumudur acaba inanamıyorum ben yaaaaaaaaadelikafaduldenhihoyyyt:sm_cool::sm_cool:
mrh kızlara.s..3 gün reglden 3 gün önce test yaptım birinci teste cift cizgiyi gördüm.emınım olamadım ikinci testi yaptım bundada silik bır sekılde cıktı.dünde regl günümdü kırmızılar geldi.kafam karıstı.yarın gidip kanda baktırcam.size haber verırım.alah hepimizin kucaklarını saglıklı sıhatlı hayırlı evlatlarla doldursun amınnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hepinizde cok saolun kızlar öpüyorum hepınızı eşimi arıyorum şimdi erken gelsin gıdıp kan testı yaptırıyım
mrh kızlara.s..3 gün reglden 3 gün önce test yaptım birinci teste cift cizgiyi gördüm.emınım olamadım ikinci testi yaptım bundada silik bır sekılde cıktı.dünde regl günümdü kırmızılar geldi.kafam karıstı.yarın gidip kanda baktırcam.size haber verırım.alah hepimizin kucaklarını saglıklı sıhatlı hayırlı evlatlarla doldursun amınnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
varsa çıkar canım :)hadii inşallahh hamilesindirrr:))sitde kaç kişiye yaptırdım :))hamiş çıkanlar oluyordu ınsallh sende çıkarsın
benım artık tedavım bıtı arkadaslar normal yolla denıyoruz.ikinci cizgi pembeydi.klomen kullanmadım.dau edın bana eger varsa dusuk falan olmasın.hakkımızda hayırlısı.
kızlar ben test yaptırmaya gıdıyorum kanda baktırcam dua edin gercek olsun:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?