Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

bismilllahirrahmanirrahim.... ya noluyo 5 dk. başka yere bakim dedim topic patlamış.. kızlar çoook çoook tebrik ediyorum. Allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah. rufeyde serra bence hamilesin ayyy süper yaa...
inşallah canım inşallahh
Belirtilerinnn nelerrr pekiii:)sanki var gibi ama rabbim bilir:Saruboceq:

bu ay sol taraftan yumurtlamiştim sol kasıgımda sancım var
midem bulanıyo ara ara
yemek deyince içim fena oluyo
halsizlik var çok
bde üşüorum
kabızlık vardı bende şimdi ishal gibiyim 1 haftadır fian böle

Canımm hayırlısı olsun inşallahhh hamişsindirr güzel haberlerini bekliyorzzz sabahı bekleme akşam yap testii:)))

zemuszemusCANIM İNŞ. HAMİŞ haberini bizlere verirsin süperrr olur:teyteyhhh ne güzel bir gün benimde içimden hamiş kalmak geldi yavvbu ay bende çok çalışacam:hulya::hulya::hulya:evlilik yıldönümümüze hediye bebiş haberi vericem eşime:ecrin_bebek:.... bizim burda şu anda düğün var davul sesi evin içinde valla hamiş kızlar sizin için halay çekiyorum:teytey::teytey::dance::dance:zemuszemuszemuszemus

esemosum dinazorum benimm :))sıkı çalışş bu ayyyy:jeyyar:

Ben yine çalışmıcamBu aralar yumoşlama dönemi ve en az 3 yumoş var hissediyorum :)ama çöpe yolluycam onları istemiyorum:dilcikar:

inşalah canım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

dün bi arkadaşımın yanına gittim bayramlaşmaya oda benden 1 ay önce evlenmişti hemen bebiş istedi evlenmeden önce adet düzensizliği yaşadığı için düğününden hemen sonra doktora gitmeye başladı bizim yaşadığımız tedavilerin hepsini yaşadı buna artı olarak 3 aşılama 2 tüp bebek tedavisi oldu ama sonuç hep negatif oldu... dün biraz konuştuk sizlerden bahsettim şu anda 1 hafta günü geeçmiş ama test yapmıyo negatif sonuç almakta korkmuş artık çok ısrar etmeme rağmen ikna edemedim 10 gün daha beklicem dedi valla sabrına hayran kaldım dedim ben bırak 1 hafta günümün geçmesini günüme 10 gün kala yaptırıyorum neyse yakınımdan biri de benimle aynı sorunları yaşıyor eğer o hamiş kalırsa bana ilaç olacak sonucunu sizinle paylaşırım..

esemosum dinazorum benimm :))sıkı çalışş bu ayyyy:jeyyar:

Ben yine çalışmıcamBu aralar yumoşlama dönemi ve en az 3 yumoş var hissediyorum :)ama çöpe yolluycam onları istemiyorum:dilcikar:

balım neden çalışmıyorsun:hulya: bak kızıyorumklava:klava: neden pes ettin yavrum be tamam bir ay ara verdin tamam ilaç ta kullanma tek günlerinide tutma ama şu yumoşları değerlendir be güzelim en umutsuz olduğun anda bebişin geliverir bak kızıyorumklava::tomato: hem senin kırmızılarının günü 10 ekimdi dimi balım benim evlilik yıldönümüm:jeyyar::jeyyarna göre inş. sana uğurlu gelide bu ay hamiş kalırsın yumoşlarının 3 ü de tutsun inş. 3 tane bebişin aynı anda gelir inş. durmak yok çalışmaya devam balım:umursamaz:

dinazorum inşallahhh evlilik yıldönü hediyenn olur bebeğinn:Saruboceq::Saruboceq:

benmi bebek ile ilgili hiçbirşeyle uğraşmak istemiyorum Hatta olmasın istemiyorum:1closedeyes:sıkıldım artıkk öğğğ geldiii herkeze söylediğin gibi öğğ geldii muhabetti bile sıkıyor beni:1closedeyes:

Kızlar bir şey anlatmak istiyorum.

Benim bir arkadaşım var. Aynı doktora gidiyoruz. Bu arkadaşım ialçsız takip yaptırdı yumurtası büyümüyordu. Sonraki ay klomen içti hiç büyümedi. Hatta dr çok uğraşacağız diyordu. ığnelere geçti menagondu sanırım. Ama stresini görün benden besbeter. O ara kızcağızın kardeşi öldü. Steresin en büyüğünü en kötüsünü yaşadı. Cenazaye gitik iğneleri hiç kullanmadı. Zaten adtei düzgün değildi. Adeti 3 gün geçince test yaptı silik çizgi. 3 kere yeniledi 3 de silik çıktı. Bugün kan testi yaptırdı pozitif. Bu bence bir mucize. Allah verince böyle kötü durumda bile veriyor. Canım arkadaşıma o kadar sevindimki kendi kardeşim gibi.

zeyhatım evet rabbim herşeyin en iyisini bilirkaydirigubbakcemile5

Balsuratlım sana birşey soracaktım. Benim çatalama iğnesinden sonra bile akıntım olmuyor. Bir ara oluyordu önceden ama artık iğneyle bile olmuyor. Bu ay ben hiç ilaç içmedim. Dün sağ kasığım çok ağrıdı ben üşüttüm sandım geçti. Akşamda tuvalatte hafif pembe sanırım biraz kan vardı o yumurta akı gibi akıntıddan geldi ve bitti. Acaba yumurtammı çatladı.

a.sa.sevet canım pembe akıntı bazı kadınlarda oluyorrr yumoş çatlama belirtisi o kaydirigubbakcemile5

Bu gece ekşin var desene :)) Çok güzle haraketlerdeki gibi :)) Ah inşaşşalh şöle kendiliğinden tutsada yavruma seni klomenle yaptım demesem :))

BENCe bugunu mutlaka değerlendir çünkü dün akşam geldi sanırım pembe akıntııı.yumoş 12-24 saat yaşıyor hadi koşş:dance:

Yok canım bu akşam geldi saat 7 gibi hemen buraya fırladım yazdım. Adamda yanımda yok gece 11 de geliyor dünde yoldan geldim bütüm kredimi bitirdim inşallah naz yapmaz allahıma boşarım onu altın bulmuş gibi sevindim :))

slm ısımı tbrk eden herkese tesekkurler ıyı gectı alıstım sadece cok yogun saatler yetmıyorr(( gelınc cok tbrk ederım ıns hayırlısı ıle kucagına alırsın umutluuuumm nerdesın cok merak edıyorum senı bu aksam bu yorgunlukla sırf senın ıcıın gırdım topıge ama sen yoksunnn yarın takıp ederım yıne hepınıızı opuyorum ıyıgeceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…