Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kıslar merhaba ....
ben de izmirde ailemin yanındaydım ve geldim dün sabah..gelince biriken bir ton işten kafamı kaldıramadım. eve gidincede valizler çamaşırlar ,anacığımın koyduğu mamaları yerleştirmek derken bilgisayara bakamadım ....
şimdi okuyorum ....
umutlum canım sana bayramdan evvel de söylemiştim. sen bir kere anne olmayı başardım eminim ki de çok iyi bir anesindir. dış gebelik te olsa yumoşun çatladı ve döllendi...hep iyi yanından bak hayata.... şimdi en önemli şey senin sağlığın...sağlığını ve psikolojini hiç bozma....oğluşuna sarıl öpücüklere boğ onu..dayanamadım benim yerime de öpppp......hadi bakiimm toplaşşşş..biz hep buradayız ..en kötü günümüzde bile birbirimize manevi destekciyiz ...değil mi kıslarrr??????

gülcanım nasıl gidiyor hamişlik???

ee kıslarrrr yeni yeni hamiş haberleri var mıııı????

gülcanı ben 22sinde regl oldum...benim tarihi değiştiriver kuzum....yanıma da ginere(doğum kontrol hapı) kullanıyor yazıver. ben artık bebek istemiyorum....bayram bizim için çok büyük sıkıntılara vesile oldu...ailemde bebk meselesini iyce erteleyip şimdilerde hiç düşünmeseniz daha iyi dedi...ben de istemiyordum zaten şimdi hiiiç istemiyorum....pek keyfim yok anlayacağınız. benden hamiş haberi hiç duymayacaksınız ama izniniz olursa ben yine sizlerle olmak istiyorum

sevgiler ...

Allah razı olsun gülüm. Allah sizlere yaşatmasın.

canım alah sabrını versin inan çok üzüldüm :teselli:söyleyecek kelime bulamıyorum seni seviyoruz bir kere olmuş bir kere daha olur üzülme yılmak yok çaışmalara devam

Umutlucuğum büyük geçmiş olsun biran önce toparlanmaya bak. Sağlığına ve moraline dikkat et. Güzel tarafı demekki anne olabiliyorsun bunu düşün kendini öyle avut. ınşallah bir an önce sağlığına kavuşur tekrar hamile kalırsın ama bu kez bebişini sağlıcakla kucağına alırsın.

slm kızlar ben akşam kan test i yaptırdım saat 1/2 gıbı alıcam sonucu :Saruboceq:umutlucum cok gecmiş olsun cnm herşeyde vardır bı hayır üzme kendini bende yaşadım kafana fazla takmamaya calış bıde sakın dogum kontrol hapı kullanma bazı kışilerde tuplerde tıkanıklık yapıyo bu olaydan sonra ben olaydan sonra 1.yıl gectı ugraşıyorum bakıyım hayırlısı bu sefer tuttu galıba inşallah :teselli:

şakkıdıUfff yaa bir kan testini çıkaramıyorlarr bu hastanede calısanlarr varyaaa kötükedihüso

selam kızlar
umutlum geçmiş olsun, herşeyin hayırlısı

benim yumurta 20 küsür mm olmuş
bugün ilk defa çatlatma iğnesi vurdurdum
cumartesi tekrar gel dedi
bakalım hayırlısı

stellamm hayırlı olsun canım.Rabbim emeklerininkarsılıgında yüzünü güldürsün ınsallah a.s.

mrb arkadaşlar ben yine kırmızı kart gördüm bu son defa klomen kullanışım sonra bırakıyorum. bu sefer incir ve keçi boynuzu pekmezini deneyecem bi arkadaşım inciri kullanmış yumurtalarının gelişmesinde çok faydası olmuş doktorda hayret etmiş ama normal incir değil organik dağ inciri. insan hep başlarken kesin bu defa ben hamileyim diyor hayatın en zor anları ise adet dönemleriymiş hele adetin geçtikten sonrası geçmek bilmiyor

Esengülüm-Zehra.tugba-Deryaberil-Zeyhat-Gelinc-Özlem147-Stella-Justreader Canlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Hepiniz sağolun. Allahım sizlere yaşatmasın inşallah böyle şeyler.

kızlar rosem konuyu kapatınca yalnız kaldım nerdesiniz???hadi burada yeniden birleşelimmmm.beni yalnız bırakmayın.desteklerinizi baekliyorumm
merhabalar ben aranıza yeni katıldım.3,5 senedir evliyim ve tam anlamıyla 1,5 -2 yıldır bebek için uğraşıyorum.çok doktor değiştirdim ve çok yanlış tedavi uygulandı.sonra öğrendimki her kadın doktoru kendi içinde farklı branşlara bakıyormuş.boşuna uğraşmışım onca zaman .bendeki sorun pko rahatsızlığıydı.bütün testlerimi yaptım ve şuan ki doktorum klomen verdi.5 gün kullanıp 2 gün sonra gel dedi.bende çok istiyorum bebeğimin olmasını inşallah hepimiz isteğimize ulaşırız.

allah hepimize sonunda selmatler olan sabırlar ihsan etsin

slm ben geldim kızlar sonuç daha cıkmamış sabah göndermişler 5/6 gıbı gel dediler offfffffffff ya sınır oldum kötükedihüso

slm ben geldim kızlar sonuç daha cıkmamış sabah göndermişler 5/6 gıbı gel dediler offfffffffff ya sınır oldum kötükedihüso

kötükedihüsoALt tarafı bir beta hcg yaa bu hastaneler varyaaakötükedihüsobizim burda yarım saatte veriyorlarr keşkee ısrar etseydınn sonucu çabukl verın diye:)

NAZ80 ARAMIZA HOŞGELDİN CANIM..allah en kısa zamanda bebişine kavuştursun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…