Allah razı olsun gülüm. Allah sizlere yaşatmasın.
slm kızlar ben akşam kan test i yaptırdım saat 1/2 gıbı alıcam sonucu :Saruboceq:umutlucum cok gecmiş olsun cnm herşeyde vardır bı hayır üzme kendini bende yaşadım kafana fazla takmamaya calış bıde sakın dogum kontrol hapı kullanma bazı kışilerde tuplerde tıkanıklık yapıyo bu olaydan sonra ben olaydan sonra 1.yıl gectı ugraşıyorum bakıyım hayırlısı bu sefer tuttu galıba inşallah :teselli:
cnm 1 saat sonra gıdıcem saol dua et guzel haberlerle geliyim.:Saruboceq:gelinc kan sonucunu yazz hadii aşağıdasınn gördümm senii merakk ettim:))))))))))
haklısın cnm ya heyecandan karnıma agrılar gırıyo zaman da gecmıyo offffffffff:hulya:gamyoncuiremsuşakkıdışakkıdıUfff yaa bir kan testini çıkaramıyorlarr bu hastanede calısanlarr varyaaa kötükedihüso
stellamm hayırlı olsun canım.Rabbim emeklerininkarsılıgında yüzünü güldürsün ınsallah a.s.
merhabalar ben aranıza yeni katıldım.3,5 senedir evliyim ve tam anlamıyla 1,5 -2 yıldır bebek için uğraşıyorum.çok doktor değiştirdim ve çok yanlış tedavi uygulandı.sonra öğrendimki her kadın doktoru kendi içinde farklı branşlara bakıyormuş.boşuna uğraşmışım onca zaman .bendeki sorun pko rahatsızlığıydı.bütün testlerimi yaptım ve şuan ki doktorum klomen verdi.5 gün kullanıp 2 gün sonra gel dedi.bende çok istiyorum bebeğimin olmasını inşallah hepimiz isteğimize ulaşırız.kızlar rosem konuyu kapatınca yalnız kaldım nerdesiniz???hadi burada yeniden birleşelimmmm.beni yalnız bırakmayın.desteklerinizi baekliyorumm
merhabalar ben aranıza yeni katıldım.3,5 senedir evliyim ve tam anlamıyla 1,5 -2 yıldır bebek için uğraşıyorum.çok doktor değiştirdim ve çok yanlış tedavi uygulandı.sonra öğrendimki her kadın doktoru kendi içinde farklı branşlara bakıyormuş.boşuna uğraşmışım onca zaman .bendeki sorun pko rahatsızlığıydı.bütün testlerimi yaptım ve şuan ki doktorum klomen verdi.5 gün kullanıp 2 gün sonra gel dedi.bende çok istiyorum bebeğimin olmasını inşallah hepimiz isteğimize ulaşırız.
slm ben geldim kızlar sonuç daha cıkmamış sabah göndermişler 5/6 gıbı gel dediler offfffffffff ya sınır oldum kötükedihüso
merhabalar ben aranıza yeni katıldım.3,5 senedir evliyim ve tam anlamıyla 1,5 -2 yıldır bebek için uğraşıyorum.çok doktor değiştirdim ve çok yanlış tedavi uygulandı.sonra öğrendimki her kadın doktoru kendi içinde farklı branşlara bakıyormuş.boşuna uğraşmışım onca zaman .bendeki sorun pko rahatsızlığıydı.bütün testlerimi yaptım ve şuan ki doktorum klomen verdi.5 gün kullanıp 2 gün sonra gel dedi.bende çok istiyorum bebeğimin olmasını inşallah hepimiz isteğimize ulaşırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?