dinazorum inşallahhh evlilik yıldönü hediyenn olur bebeğinn:Saruboceq::Saruboceq:
benmi bebek ile ilgili hiçbirşeyle uğraşmak istemiyorum Hatta olmasın istemiyorum:1closedeyes:sıkıldım artıkk öğğğ geldiii herkeze söylediğin gibi öğğ geldii muhabetti bile sıkıyor beni:1closedeyes:
arkadaşlar topiğme bi bakın
canım bende böyle bişey olmadı.daha yumurtlama günlerindesin biraz zor böyle şeyler.
benim göğüs uçlarım 5.haftada kararmaya ve dahada acımaya başladı.belki ilaçlardandır.
umutlu nasılsın canım merakta bıraktın bizi hadi güzel haberler verde sevindir bizleri
canımsın üzme o tatlı canını sen sağlıklısın ya bebek bir daha olur tekrar tekrar geçmiş olsun canım
Allah razı olsun gülüm. Kaderde bu da varmış, gördük. Bu günümüze şükürler olsun. Rabbim sizlere yaşatmasın inşallah.
umutlu geçmiş olsun çok.
senağlama canım keşke güzel haberlerle gelebilseydim ama, maalesef artık bebeğim yok :a015:
Cuma akşam üzeri başka bir doktora gittim, o da iyice karıştırdı kafamı. Tıp Fakültesi Hastanesine git, oradaki ultrasonlar daha iyi dedi. Biz de doğruca gittik. Beni hemen hastaneye yatırdılar. Kan değerlerini takip edip, ona göre karar vereceğiz dediler. Beta hcg sürekli 830 larda kaldı. Bayramın 1. günü kürtaj yaptılar ve bebeğimi aldılar. Dış gebelikmiş söylediklerine göre. Bir sürü sebep saydılar, hatta sebepsiz de olurmuş. Arkadaşlar siz siz olun, sakın canlı canlı kürtaj olmayın. Hem psikolojik hem de fizyolojik açıdan inanılmaz derecede zor bir şey. Dün de hastanede olduğum için işe gelemedim, dolayısıyla sizlere de haber veremedim.
Hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun, Allahım nice bayramlara ulaşmamızı nasip etsin inşallahh. Ben burada çok mutluyum kızlar. İnanın son zamanlarda en huzurlu olduğum yer burası. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Yüce Rabbim en kısa zamanda hepinizin muradını versin inşaalllaah. Yeni hamişleri de tebrik ederim. Allah sağ salim doğurmayı, analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Umutlum canımm:çok üzgünüm:çokk geçmişş olsunn.Rabbim sabır versinn..Neden canlı canlı yaptılarki kürtajınılmaz:bu zamanda hala yapıyorlarmıı dayanmakk mümkün değildirr onun zorluğunaaa:çok üzgünüm:anestezii verselerde hiçbirşey hissetmezdin:teselli:Kendine iyi bak canımm öpüyorum
umutlum canım ALLAH sana sağlık versin bebişin yine olur herşeyde bi hayır vardır diye düşün canım kendini yıpratma canım çok çok geçmiş olsun
Sağol Balım. Ben de neye uğradığımı anlamadım gülüm yaa. üzerini değiştir diye çağırdılar beni hemşire odasına, doğum sandelyesine oturttular. Anlayacağın ben neye uğradığımı anlamadan kürtaja başladılar. Şimdi bitecek, şimdi bitecek diye kandırdılar beni. Ama diyorum ya Allah vermesin ama, başınıza böyle birşey gelirse sakın ola ki narkozsuz yaptırmayın canım. Ben de seni öpüyorum canım. Diyoruz ya Rabbim hayırlısını versin diye. Kendimi hep, bebeğimin yiyecek ekmeği yokmuş diye avutuyorum. mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?