slm ısımı tbrk eden herkese tesekkurler ıyı gectı alıstım sadece cok yogun saatler yetmıyorr(( gelınc cok tbrk ederım ıns hayırlısı ıle kucagına alırsın umutluuuumm nerdesın cok merak edıyorum senı bu aksam bu yorgunlukla sırf senın ıcıın gırdım topıge ama sen yoksunnn yarın takıp ederım yıne hepınıızı opuyorum ıyıgeceler
Kızlar bir şey anlatmak istiyorum.
Benim bir arkadaşım var. Aynı doktora gidiyoruz. Bu arkadaşım ialçsız takip yaptırdı yumurtası büyümüyordu. Sonraki ay klomen içti hiç büyümedi. Hatta dr çok uğraşacağız diyordu. İğnelere geçti menagondu sanırım. Ama stresini görün benden besbeter. O ara kızcağızın kardeşi öldü. Steresin en büyüğünü en kötüsünü yaşadı. Cenazaye gitik iğneleri hiç kullanmadı. Zaten adtei düzgün değildi. Adeti 3 gün geçince test yaptı silik çizgi. 3 kere yeniledi 3 de silik çıktı. Bugün kan testi yaptırdı pozitif. Bu bence bir mucize. Allah verince böyle kötü durumda bile veriyor. Canım arkadaşıma o kadar sevindimki kendi kardeşim gibi.
canım ben böyle haberleri çevremden de çok duydum..çoğumuzun bence sters yaptığımız için olmuyo başka bişiye odaklanıldığı zaman-bu ölüm acısı bile olsa-oluyo.. bizim de bi tanıdığımız vardı teyzesini kaybetmişti çok üzülmüştü gençti 10 yıldır olmuyodu çocukları o ay oldu..
sagol zeyhatcım bu yogunluk gececek gıbı degıl valla aksama kadar canım cıkıyorrr
Sorma benimde öyle bugün evraktan masama çay bardağı koyacak yer yoktu birde çalan telefonların ardı arkası yok sanki 900 lğ hatlarda çalışyıroum.
anaaaa benım uanlara ne olmus yawww ucmuslar
He ya benimkilerde mefta olmuş kendimi boşlukta gibi hissettim :)
ne olmuskı cezamı almısız:1shok:
Selam arkadaşlar,
Ben de topicte yeniyim. Adetimin 4. günü klomen başladım. 5 gün kullandım. Adetin 13. günü 17 mm iken çatlatma iğnesi oldum. Merak ettiğim normalde benim yumurta çatlama tahminen adetin 18. günü falan oluyordu. Çatlama iğnesi ile daha erken mi çatlamıştır acaba. Bugün adetimin 20. günü kasık ağrım ve göğüs ağrım var. Umarım bu sefer hamileyimdir.
Selam arkadaşlar,
Ben de topicte yeniyim. Adetimin 4. günü klomen başladım. 5 gün kullandım. Adetin 13. günü 17 mm iken çatlatma iğnesi oldum. Merak ettiğim normalde benim yumurta çatlama tahminen adetin 18. günü falan oluyordu. Çatlama iğnesi ile daha erken mi çatlamıştır acaba. Bugün adetimin 20. günü kasık ağrım ve göğüs ağrım var. Umarım bu sefer hamileyimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?