Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

buarada kızlar diğer topikte okudum millet adetine 5 gün kala bile idrarda öğrenmiş çokta var bendemi idrar yapsam acaba :)))

zeyhatcım merhaba...istersen yapabilirisn ama benimde okuduklarım var adetine 1 gün kala yapıp negatif çıkan ve adetinin 2.-3. günü pozitif cıkan arkadaslar var....bence biraz daha sabret.

ah ah ben ne zaman sabretmeyi öğreneceğim (

canım inşallah hamilesindir......:Saruboceq:Bende gecen ay tek yumurta oluşunca ümidim biraz kırılmıştı çünkü klomene rağmen tek yumurta....Zaten bu ayda klomen kullanmıyorum bugün adetimin 3.günü normalde klomene başlardım ama bu ay yok kafayı boşaltıyorum....

gerçekten bir ay ara vermek işe yarıyor çok rahatlıyorsun stresini atıyorsun süretli üst üste doktora gitmek her gün her dakka bir ay bunu yaşamak çok kötü. Ben çok rahat bir ay geçirdim sadece reglim yaklaşınca heyecan sardı ama o kadarda değil düşün artık kan testi değil idrar testi yapmayı düşünüyorum :)

bence yumurtanın sayısı hiç önemli değil benim 2 ve 5 oldu sonuç ne sıfır.

bence klomende bizi kurtaran mucize değil zaten hiç sevmedim onu hep başka ilaç arayışındayım. benim arkadaşım diyorum klomenle hiç büyümedi yumurta drumuz aynı adam bana dedi beni çok uğraştıracak çok kötü yumurtalıklara diye kıza iğne verdi yaptırmaya kısmet olmadan kendiliğinden hamile kaldı.

düşük tehlikesi olan hamileliklerde kullanılıyor bildiğim kadarıyla. doktoruna bi sorsaydın canım o sana daha iyi bilgi verirdi

esasında ilaçtan daha önemli doktorun kalitesi.....benim dr.um fazla konuşmayan sordun mu cevaplayan bir doktor....birde özel muayenehanesine gidip o kadar para bayılıyosun...zaten dr.umuda değiştirmeye karar verdim...bu ay ilaçsız dr.suz denicez bakalım....

adetinin 3. günü başlayıp 14. gününe kadar her gün içebilirsen adaçayını öneririm tadıda güzel. Benim hiç iğneye rağmen yumurtalarım çatladığında akıntı gelmiyordu kupkuruydu ama bu ay adaçayından sonra o meşhur çatlama akıntısından benden geldi.

muayenehanesine giderken her gittiğinde para veriyormusun bir ay boyunca sadece bir keremi veriyorsun

ben özel hastaneye gidiyorum bir kere veriyorum 10 gün kaç kere gidersem gideyim başka muayene ücreti yok. Bu ay ameliyatımı yapan dr un muayenehanesinden yaptıracağım takibi adam her gittiğimde para alırsa hayatta altından kalkamam vizitesi çok pahalı.

adaçayını deneyebilirim....dr.a her ay para veriyorum....adet olunca klomene başla diyordu...yumurtalar oluşup oluşmadığına bakmak için gittiğimde para alıyor....sonrasında çatlayıp çatlamadığına bakmak için gittiğimde ise para vermiyorum...

mesela yumurtanın büyüyüp büyümediğini 2-3 kere bakıyorsa 2-3 kez paramı alıyor.

zaten bu ayda olmazsa bir tüp bebek merkezine gidip muayene olucam...bakalım telefonda görüşme yaptım bir merkezle eğer bu ayda hamile kalamazsam kasım ayında oraya gidicez eşimle...

mesela yumurtanın büyüyüp büyümediğini 2-3 kere bakıyorsa 2-3 kez paramı alıyor.

benim zaten yumurtanın büyüklüğünde bir sorun olmuyor...klomen bittiğinde bir gün ara ver bana gel diyor gittiğimdede Allaha şükür yumurta veya yumurtalar genelde 20-21mm oluyor..

kızlarr slmm bende dün dr ye gittim hormon testlerim yapılmıştı sorun çıkmadı onlarda ama pco luyumm glucophage ve serophene verdii bu ilaçları kullan varmıı bu ay yasmın kullanıcam diğer ay hastalandığımda 5.günü serophene kullanıcakmışım bilgilendirirseniz sevinirimm tecrübeli olanlardan yardım beklıom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…