buarada kızlar diğer topikte okudum millet adetine 5 gün kala bile idrarda öğrenmiş çokta var bendemi idrar yapsam acaba :)))
zeyhatcım merhaba...istersen yapabilirisn ama benimde okuduklarım var adetine 1 gün kala yapıp negatif çıkan ve adetinin 2.-3. günü pozitif cıkan arkadaslar var....bence biraz daha sabret.
ah ah ben ne zaman sabretmeyi öğreneceğim(
canım inşallah hamilesindir......:Saruboceq:Bende gecen ay tek yumurta oluşunca ümidim biraz kırılmıştı çünkü klomene rağmen tek yumurta....Zaten bu ayda klomen kullanmıyorum bugün adetimin 3.günü normalde klomene başlardım ama bu ay yok kafayı boşaltıyorum....
canım inşallah hamilesindir......:Saruboceq:Bende gecen ay tek yumurta oluşunca ümidim biraz kırılmıştı çünkü klomene rağmen tek yumurta....Zaten bu ayda klomen kullanmıyorum bugün adetimin 3.günü normalde klomene başlardım ama bu ay yok kafayı boşaltıyorum....
arkadaşlar herkeze günaydın.. geçen hafta hamile olduğumu öğrenmiş ve burda paylaşmıştım. umarım Allah herkeze hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder.sormak istediğim bişey var arkadaşlar. doktor hamilelik kesesinin tam ortada değilde biraz yanda oluştuğunu söyledi. biraz dikkat etmemi ve birde bir ilaç önerdi progestan. konu hakkında bilgi verebilecek arkadaşlardan msj bekliyorum.Allah herkeze en kısa zamanda müjdeli haberler duymayı nasip etsin.
kızlar nasılsınız
esasında ilaçtan daha önemli doktorun kalitesi.....benim dr.um fazla konuşmayan sordun mu cevaplayan bir doktor....birde özel muayenehanesine gidip o kadar para bayılıyosun...zaten dr.umuda değiştirmeye karar verdim...bu ay ilaçsız dr.suz denicez bakalım....
Allah bugünümüzü aratmasın canımm a.s.
sen nasılsın
adetinin 3. günü başlayıp 14. gününe kadar her gün içebilirsen adaçayını öneririm tadıda güzel. Benim hiç iğneye rağmen yumurtalarım çatladığında akıntı gelmiyordu kupkuruydu ama bu ay adaçayından sonra o meşhur çatlama akıntısından benden geldi.
muayenehanesine giderken her gittiğinde para veriyormusun bir ay boyunca sadece bir keremi veriyorsun
ben özel hastaneye gidiyorum bir kere veriyorum 10 gün kaç kere gidersem gideyim başka muayene ücreti yok. Bu ay ameliyatımı yapan dr un muayenehanesinden yaptıracağım takibi adam her gittiğimde para alırsa hayatta altından kalkamam vizitesi çok pahalı.
adaçayını deneyebilirim....dr.a her ay para veriyorum....adet olunca klomene başla diyordu...yumurtalar oluşup oluşmadığına bakmak için gittiğimde para alıyor....sonrasında çatlayıp çatlamadığına bakmak için gittiğimde ise para vermiyorum...
çok şükür iyiyim
klomen kullandım bu ay
salı günü kontrolegidicem merakla onu bekliyorum
mesela yumurtanın büyüyüp büyümediğini 2-3 kere bakıyorsa 2-3 kez paramı alıyor.
bende klomen kullandım. 3 tane yumurta oluşmuş dedi doktorum. sonra çatlatma iğnesi oldum. artık sonuç bekliyorum :Saruboceq:
bende klomen kullandım. 3 tane yumurta oluşmuş dedi doktorum. sonra çatlatma iğnesi oldum. artık sonuç bekliyorum :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?