saol canımm durmak yok çalışmaya devamkaydirigubbakcemile3
saol canımm durmak yok çalışmaya devamkaydirigubbakcemile3
günaydın canım inş. bebiş geliyodur canım rahat ol kendini dinleme olmasada üzülme yeni ay yeni umut olur.... ama sanki sen bu kez hamiş kalcan gibi hissettim inş. kalırsın canımmmzemuszemus
çalışan kazanır elması kızarır kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kızlarrr eşimin işyerinden tanıdığı bir bayan var 1,5 yıllık evli1,5 yılda 3 kere düşük yaşadı ama kadın yılmadı şu anda yine hamileymiş 2,5 aylık ALLAH hayırlısını versin düşük dahada zor çünkü...
kaydirigubbakcemile3eweeet herkes çalışsın ekim ayında hamiş listemiz 100 olsun ayyy 100. kim olurki:uhm:
allah allaha çok düşük yapmış hiç araştırmamışlarmı inşallah bu kez öyle bir şey yaşamaz.
canım düşükten sonra hiç beklemiyo hemen çalışmalara başlıyo sanırım kan değerleri çok düşükmüşş
Benim geçenlerde bir arkadaşım hamile kalmıştı klomene hiç tepki vermedi dr bile zor olacak iğne verdi demişti. Sonra o iğnelere başlamadan hamile kalmıştı o kızcağızda düşük yaptı. Kasıkları çok ağrıyordu dotora götürdük karından baktı adam daha odadan çıktı iki adım attı kanaması başladı. Bir kaç gün devam etti yazık sonra düştü. Çok üzüldüm kızcağıza.
inanmıyorum ya 3 düşük insan bir araştırır vucutunu dinlendirir hiçmi düşünmüyor aynı şeyleri bir daha yaşarım diye nasıl rahatlıkla hamile kalıyor.
offf ALLAH ım düşük yapanlar dahada zor günler geçiriyo ALLAH yardımcıları olsun sabır versin:çok üzgünüm:
kazene söyleyelim 100. hamilemize zıbın takımı yollasın hediye olarak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?