maviş valla aynı durumdayız ben de aynı senin gibiyim bazen o kadar yoruluyorum ki uyuyakalıyorum ölüm geliyo saat 11.30 u zor getiriyorum.
Bide ramazandayız ilaçda kullandım klomen mecbur boş geçemicez ramazan mübarek günde. Hem çalışcaz hem yarım saat uzancaz hemde duş alcaz nasıl olcak bilemiyorum. Benim bir oğlum var 3 yaşında o uyumadan bişeyde yapamıyoz. Oda sağolsun anca bizle uyuyo 11 - 11,30 gibi sorma
aaa cidden mii ikiz?? ne güzeel. ilacı günde kaç tane alıyorsun. hade darısı tüm isteyen lereee.
Kızlarr. günlerdir sancı çekiyordum.2 gün önce gece acillik oldum sancıdan ağladım. kadındoğumcu baktı bişi bulamadı. beni de mahvetti muayene ederken. adetime 8 gün kaldı, anlamıyorum bu ne böyle. gögüs uçlarım acıyor bi tek onu biliyorum. kasıklarım sancılı hala ama en çok da sol kasığım. dr hiçbişey bulamadı hem elle hem ultrasonla baktı alttan. allah hayırlısını versin önce sağlık tabiiki. sanırım ilaçlar beni buhale getirdi. önümüzdeki ay da bu şekilde olursam ilaç milaç kullanmam yanee.
yeni gelen arkdaşlara slmlar. umarım listemiz size de ugur getirir..a.s.
slm ark....benide ekleyebilirsin.klomen tedavisi görüyorum..16 eylül adet günüm
Günaydin of kizlar ya canim çok sikiliyo adet tarihim 12 eylül test aldim ama yapip yapmamakta kararsizim acaba beklesemmi bi kaç gün daha. Eşim bugün yada yarin sperm testi yaptiracak bende bidahaki ay filan rahim filmi çektirmek iztiyorum ama korkuyorum çok. Benim bu gonapheneyle 3.ayimdi. Henüz bebiş yok.ama biz galiba tam yumurtlama günlerini tuttiramiyoruz bide haftada 2 kere çalişma yapiyoruz acaba ondanmi olmuyo daha sik mi yapmamiz gerekiyo herkes günaşiri diyo ama biz ikimizde çaliştiğimizdan dolayi yorgun oluyoz genelde o yüzden çalişmalar az oluyo ama bebişte çok istiyorum valla bunaliyorum artik
taze arkadaşlar hoşgeldiniz
hay maşallah liste kabardıkça kabarıyor
inşallah hamile listemizde kabara kabara bi hal olur da sayfalar sığmaz
ayyy 3 gün sonra adet günüm, heyecan basıyo ara ara
Görelim Mevlam neyler, Neylerse güzel eyler
arkadaşlar ben geldim bana akıl verin nolurr.
benim yumoşlar hep 20-21. gün çatlıyordu
iğneye falan gerek kalmıyordu ama
hep adetin 5. günü başlıyordum ganophene denen ilaca
bu ay 3. günü başlattı doktor
8. gün 9 mm sağda vardı başkada yoktu
neyse bugün 14. gün dr gittim
doktor çok şaşırdı bana dediki sen o ilaçdan başka aldınmı
hayır almadım sadece 3. günü başladım 5 tane kullandım
meğer sağda 23.52mm ve solda 24.21mm yumoş varmış
şaşırdım kaldım bende ama içimi korku aldı ya çatlamazsa :uhm:
cumartesi yeniden çağırdı bakacakmış çatlayıp çatlamadığına
kızlar sizlerin yumoşlar kaç mm olunca çatladı? ya çatlamazsa
of ya olsa dert olmasa dert
CANIM YA DOKTOR SANA ÇATLATMA İĞNESİ VERMEDİMİ PEKİ:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?