Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

merhaba bende bu ay klomen kullandım .
benim bir oğlum var 3 yaşında ve ikinci için 10 aydır korunmuyoruz olmuyor. ve dr. birden fazla yumurtamın oluşması için klomen verdi. ben ovulasyon testi kullanıyorum 2-3 aydır ve ovulasyon oluyor pozitif çıkıyr eşimede spermiogram yapıldı. onun değerli normal benim hormon testim normal ama eşimde aglütinasyon( spermlerin kümeleşmesi nedeni ile hareketinin kısıtlanmasına neden oluyormuş ) çıktı. bakalım klomeni içtim 5 gün. adet tarihim sanırım 1 ekim 7 eylülde oldum en son bakalım nasip listeye alırımısınız benide

Günaydin of kizlar ya canim çok sikiliyo adet tarihim 12 eylül test aldim ama yapip yapmamakta kararsizim acaba beklesemmi bi kaç gün daha. Eşim bugün yada yarin sperm testi yaptiracak bende bidahaki ay filan rahim filmi çektirmek iztiyorum ama korkuyorum çok. Benim bu gonapheneyle 3.ayimdi. Henüz bebiş yok.ama biz galiba tam yumurtlama günlerini tuttiramiyoruz bide haftada 2 kere çalişma yapiyoruz acaba ondanmi olmuyo daha sik mi yapmamiz gerekiyo herkes günaşiri diyo ama biz ikimizde çaliştiğimizdan dolayi yorgun oluyoz genelde o yüzden çalişmalar az oluyo ama bebişte çok istiyorum valla bunaliyorum artik

kızlar herkese merhaba... artık bende bularda olucam galiba...

prolaktinim yüksek çıkmıştı. 1 aydır ilaç kullanıyordum. bugün dr a gittim. iyi haber prolaktinim 17 ye düşmüş. ama yumurtlamam olmamış. adet olmam için ilaç verdi ve adetin 3. günü gel dedi. yumurta oluşması için ilaç verecekmiş. sonrada çatlama için iğne! nasıl oluyo bu durum?

en önemlisi böyle hamile kalan varmı? moralim çok bozukkkkkk

maviş valla aynı durumdayız ben de aynı senin gibiyim bazen o kadar yoruluyorum ki uyuyakalıyorum ölüm geliyo saat 11.30 u zor getiriyorum.
bide ramazandayız ilaçda kullandım klomen mecbur boş geçemicez ramazan mübarek günde. hem çalışcaz hem yarım saat uzancaz hemde duş alcaz nasıl olcak bilemiyorum. benim bir oğlum var 3 yaşında o uyumadan bişeyde yapamıyoz. oda sağolsun anca bizle uyuyo 11 - 11,30 gibi sorma

canim sorma valla inş. Hepimiz tez zamanda hamiş kalirizda bu sikintilardan kurtuluruz.canim seninle hemşeri sayiliriz benim eşimde göneneli sen balikesirin neresindensin

canım çok geçmiş olsun neden dktr birşey bulamamışlar:uhm: neden doktor olmuşlar ozaman ya neyse benimde adetime 16 gün var dün kasıklarıma agrı girdi bugunde devam ediyor neden bende anlamadım:uhm:

10.09.08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

HAYIRLI RAMAZANLAR

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************

EYLÜL AYI LİSTESİ

YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EYLÜL??????????????????
gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5EYLÜL??????????????????
nbatur55::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8EYLÜL??????????????????
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9EYLÜL?????????????????
nesemese:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10EYLÜL????????????????
mehtapgülü::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10EYLÜL???????????????
MAVİŞ83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12EYLÜL
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::.:::::::::::::::::::::12EYLÜL
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EYLÜL
SADOLİN:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EYLÜL
nina55 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16EYLÜL
polenss:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17EYLÜL
melankolia ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18EYLÜL
esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19EYLÜL
NEHİR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
perlin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
tuanna23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
raebzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
başak35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21EYLÜL
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26EYLÜL
ASİSTANTRUS :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 EYLÜL
SUDENAZ222:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29EYLÜL
KIRMIZIBEYAZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30EYLÜL
benssenb:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30EYLÜL
BETTY0::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??????
sultan 49:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::????????
****ÜsLuB****...................................................???????
LOLO::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???????
dıptısdıptıs:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
PAPATYAAAA :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
yas23:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
OelfidaO::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
d.e.s.i.r.e.:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
?[/B]

İŞTE EKİM LİSTESİ İKİ BAYRAM ARASI MÜJDELER ÇOĞALSIN İNŞALLAH

DORUKK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EKİM
elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EKİM
HANDEFE::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EKİM
sabirekara:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4EKİM
GÜLCEZA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6EKİM
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11EKİM
sema3455:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EKİM
loresimax:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
GAMZELİİ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ

Son düzenleme:
semacığım ben adet tarihimi vermiştim 4 ekim diye. Daha önceki listede gördüm. Ama bu yeni listelerde yokum. Bir yanlışlık oldu galiba. Eklerseniz sevinirim.

canım daha erken test için bence bekle regl tarihini en az 2 3 gün geçtikten sonra yap

rahim filmi bende istiyom b u ay dr a gidicem çektirmek için bakalım ne dicek dr..

canım bende klomenle 2 ay boş geçtim biliyosun biraz sabır işi.....çalışmaların haftada 2 çok az tatlım ya en azından 12 14 16 28 20 22 de çalışmalar yoğunlaşsın çatlatma iğnesi yaptırmıyosan dr 18 19 mm oldu yumurtalar dediğnde başla gün aşırı devam e biraz yorulcazki bebek gelsin öle her istediğimizi kolay elde edemeyiz sabır ve uğraş vermek gerek ama dimi????

valla 10 aylık evliyim cinsellikten soğudu resmen bebek yüzünden ama bu ya hiç takmadım isteyerek ve hiç düşünmeden beraber olduk eşimle normale döndük valla....

işte ekimde göbekten iğnelere başlıcam ben artık eylül dede olmazsa

canım dayan az kalmış regline zaten hı bi de klomen veya gonaphene le 2nci aydan sonra ihtimal yükseliyo bunu biliyorum benim 2 ay kullandığım sürede hep tek yumurta olduğundan dr iğnelere geçelim dedi sabır tatlım emiiiikaydirigubbakcemile5

Cnm inşş adet olmazsın dualarım seninle moralini yüksek tut hayırlısı olsun senin gibi melek bir insanın Allah yanındadır merak etme sevinçli haberlerini alırız inşş...:Saruboceq: :1hug:

Banada kimze yardım etmiyoo dktora gittimyumurtalarım çalışıyormuş tekrar iğnemi verecekler bu ayda çatlatmak için arkadaşlar bilgisi olan yardım etsin bana çok merak ediorum....

Banada kimze yardım etmiyoo dktora gittimyumurtalarım çalışıyormuş tekrar iğnemi verecekler bu ayda çatlatmak için arkadaşlar bilgisi olan yardım etsin bana çok merak ediorum....

merhaba kıslar.baslıktakı sorular cevapsız kalmıs maalesef ..yasakkelime
bır durgunluk var baslıkta hıc hamıs haberı cıkmadı uzun zamandır..buarada bende adet oldum.
insallah bu ay guzel haberler alırız..

arkadaşlar ben geldim bana akıl verin nolurr.
benim yumoşlar hep 20-21. gün çatlıyordu
iğneye falan gerek kalmıyordu ama
hep adetin 5. günü başlıyordum ganophene denen ilaca
bu ay 3. günü başlattı doktor
8. gün 9 mm sağda vardı başkada yoktu
neyse bugün 14. gün dr gittim
doktor çok şaşırdı bana dediki sen o ilaçdan başka aldınmı
hayır almadım sadece 3. günü başladım 5 tane kullandım
meğer sağda 23.52mm ve solda 24.21mm yumoş varmış
şaşırdım kaldım bende ama içimi korku aldı ya çatlamazsa :uhm:
cumartesi yeniden çağırdı bakacakmış çatlayıp çatlamadığına
kızlar sizlerin yumoşlar kaç mm olunca çatladı? ya çatlamazsa
of ya olsa dert olmasa dert

CANIM YA DOKTOR SANA ÇATLATMA İĞNESİ VERMEDİMİ PEKİ:uhm:

CANIM YA DOKTOR SANA ÇATLATMA İĞNESİ VERMEDİMİ PEKİ:uhm:

hayır vermedi şu zamana kadar hiç çatlatmada yapmadı zaten fisfisfis
eğer şimdi bu iğneyi vurursak ters tepebilir dahada büyüyebilir dedi :çok üzgünüm:
genelde yumoşlarım kendiliğinden çatladığından gerek görmüyor ama endişeliyim biri 23 diğeri 24 mm olmuş. sizinkiler kaç mm çatladı :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…