Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

gelinc canım çok geçmiş olsun eğer ağrın fazlaysa hemen doktoıra git güzelim en azından için rahat etsin inş. ALLAH ın izniyle yavruna bişey olmayacak üzülme

amaaann bebiş gelsin de düğünü müğünü salla vallahii. Sağol gülüm ben daha iyiyim. Allah bi şekilde sabrını veriyor. Düşününce içinden çıkamıyorum ama, düşünmemeye çalışıp, Rabbimin bi bildiği vardır diyorum. Bal dinazorumla senin adetleriniz hafta sonuna geliyiii. Ama cumadan yaparsın testi de, dediğin gibi varsa biran önce öğreniriz.

gulcangulcan doktordan hayırlı haberlerle gel inş.bebişinin ultrasondaki resmini gelince bizede göster merak ediyorum ayyy çok miniktir dimi ALLAH ım herkese yaşatsın :Saruboceq:inş. bu tatlı heyacanıopuyorumnanaktan

aman iyi ol canım herşey ALLAH tan bitanem hakkımızda hayırlısı... benim kırmızılar 18ekimde gelicek bende 18 i akşamı yola çıkıcam ayrıca burdada diğer kuzenimin düğünü var 17 sinde yani peş peşe düğünler bende 16 sında yaparım testi muhtemelen bebiş yoktur gibi geliyo ama yinede sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer hesabı ben önlem için yapacamyasakkelime

ya kızlar hayırdır inş. ben bu gece rüyamda rahim filmi çektiriyormuşum masaya yatıyorum acıyacağını hissediyorum ve çok korkuyorum... rüyamda bugüne kadar bebişle ilgili biçok şey gördüm rahim filmini de yeni görüyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benim yarın yumurtlama günüm doktorun dediğine göre (hiç yumurta takibi yapmadan nasıl biliyor onu çözemedim henüz) benim bir haftadır belim ağrıyor ve geçen hafta akıntım olmasına rağmen ve yumurtlama günündeki gibi sünmesine rağmen (çok iğrenç olduk) bu hafta akıntım kesildi. siz de de oldu mu. ben erken yumurtluyor olabilir miyim senin yumurtalıkların yavaş çalışıyor demesine rağmen

kızlaaarr hepınıze gunaydın dun adet gunumdu olmadı bugun sabah gelır dedım yıne olmadı.acabamı dedım ama cok az kahve lekem geldı dun be bugun.hamılelıge daır hıcbır belırtım yok adet olucakmısım gıbı terlıyorum.acaba bugun test yapsam oglen falan cıkarmı.ama beklemekte ıstıyorum ya negatıf cıkarsa uzulurum.1 2 gun daha beklıyım dıyorum.

bende bugün annem test yaptırmış hamilesin diye arıyordu. bende çok şeklini gördüm bebeğin hatta bi keresinde emziriyorudm ve hissettim genelde insan hissetmiyor rüyadaki şeyleri. bugünde çok gerçekciydi ama uyandım ki rüya imiş. yanlız benim anneme haber vermem gerekirken annem bana haber veriyordu

canım ben de haziranda laparoskopi yaptırdım norkozla yapıldı sol tüpümdede hafif tıkanıklık vardı o esnada açıldı uyandığımda karnımda ağrı vardı sadece 2 gün çok ağrılı oluyo dayanılmayacak bi ağrı değil ama... bence tüplerine önce baksın ona göre tedavi yolunu izlesin çünkü tüplerinde herhangibi bir yapışıklık varsa zaten bebiş tutmaz boşuna 6 ay beklemiş olursun

benimkide öyle oldu geçen ay tamda bayram tatiliydi. acile gittik test yapmadılar. eczaneden test aldık eve geldim test yapmak için gittiğimde adet olduğumu gördüm. en azından ikinci gününü bekle her zaman düzenli oluyor muydu

canım adetin başlıyor olabilir.günün geçtiyse test yap çıkar farketmez.

Bende yapışıklık falan olmamıştı:sm_confused:
canoooom benimki 18 ekim ama neticeyi erken öğrenecemkaydirigubbakcemile3senin tarih 10 ekim çok iii biliyorum benim evlilik yıldönümümdekaydirigubbakcemile3inş. müjde verirsin dinoooomopuyorumnanaktan
inşallahh güzel haberler alırız senden esemosum:Saruboceq:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
mutlum canım inşallahh sonuç ne oldugu belli çıkar iyice araştırsınlar insallah drlar.Allaha emanet ollkaydirigubbakcemile5
balım bir haftadır başım ağrıyo diyorsun neden doktora gitmiyorsunklava:klava:bak kızıyorum sana kendini ihmal ediyorsun

:sinifsinif:gidemem nedeni belli stres

canım istersen test yap ama lekelenme nasıl yoğunmu belki arkasından gelir kırmızılar ama inş. bebiş geliyordur...

balım bak kızıyorum sanaklava:strestende olsa hastaneye git bak gelirim yanına kolundan tutar zorla götürürüm senikaydirigubbakcemile

esemosum ev zaten acil servis gibi tansıyon aleti var tansıyon normal olduktan sonra korkulucak bırsey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…