Canım hayırlısı olsun. Allah tamamına erdirsin inşallah. Değerine çok fazla takılma bence. Baksana Zeyhatın da 35 çıkmış değeri. Demek ki daha bebişleriniz çok küçüük. Önemli olan iki gün sonra en 42 veya üstü olması. Rabbimm sağ salim yüzün görmeyi, analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahh.
minikcan adaçayını neden içiyordun canım
gülcan sen soğan kürü yapmışmıydın
Canım burdayım sizleri takip ediyorum ama çok sık yazamıyorum.Hmilelerimizden haber alıp çok seviniyorum.Rabbim herkese nasip etsin.Ben bu ay klomen kullanmadım.adetime 1 hafta varken idrar yollarımından rahatsızlandım.doktoruma gitim antibiyotik verdi.Her ihtimale kapşı kan testide yaptı ama malesef değerim 0.65 çıktı.Şimdide adet olmayı bekliyorum.Bu ayda olmadı.Üzgünüm ama çalışmalara devam.
kızlarr ben hazırlanıcam şimdi çıkıcam 4:30 randevumuz var.şans dileyin,dua edin bana.
canım ben adaçayını zeyhattan duydum...sonrada kk da araştırdım....yumurtlamayı sağlıyormuş bu ay klomen kullanmadığım için adaçayına başladım....gerçi adetin 3.günü başlayıp 14.güne kadar içiliyormuş....ben 5.günü başladım bakalım hayırlısı....Ama sunuda unutmayalım klomen kullanmayı kessekde klomen öbür ayda yumurtlamayı sağlıyor..
kızlar biraz önce kayınpeder aradı...hatice ablan çocuk yok mu hala diye soruyor dedi....esasında o soruyoda...bende ne diceğimi şaşırdım baba bu ay yok inşallah öbür ay dedim....ay çok kötü oldum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?