mrba özlem bende senin gibi tedavi olacaktım ama dr a kızdım moral olarak beni yıprattı bende erteledim inşallah senin içinde hayırlısı olur canımmm güzel haberlerini alırızhihoyyyt:dance:
canım hemen pes etme başka bi doktora git beğenmediysen. ben de şimdiye kadar hep erlemiştim senin gibi. moralim bozuluyo falan diye ama şimdi çok pişmanım. boşu boşuna 4 sene geçirdim öyle. tedavimi devam ettirseydim belki şimdi bebeğim kucağımda olucaktı. sonradan pişman olmamak için bence bırakma tedavini. başka doktora git derim. bir de biraz da kendi kendimizi motive etmemiz lazım. zor bi süreç ama napalım. Rabbim bizleri de böyle sınıyo işte.
canım değerin düşük mü diye düşünme belki geç döllenme olabilir hayırlısı canım inşallah 2 gün sonra değerin 2ye katlar
gülcancığım senin değerin kaçtı değerim düşük gibi geldi bana o yüzden çok endişeliyim doktorum perşembe günü tekrar yaptır dedi
kamyas bu ay sen ne kullanmıştın.
kamyas ne gibi şeyler kullandın(ilaç kür) ve hangi ayda hamile kaldın yazarmısın canım
ninik benden önce vermiş haberi kızlar evet hamileyim yanlız değerim 20,70 düşükmü kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?