Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

VALLA CANIM BENİM DOKTOR TAKİP YAPIYO FAKAT SADECE Bİ AY 12. GÜN ÇAĞIRDI 1 AYDA 14,GÜN ÇAĞIRDI SADECE MM LERİNİ SÖLEDİ FAKAT ÇATLATMA İĞNESİ BANADA VERMİYO SONRA ADETLİYKEN GİDİYORUM TEKRAR ÇATLAMIŞ DİYO ONUN DIŞINDA TAKİP YAPMIYO DEVAMLI :uhm:

canım geçmiş olsun, peki dr adet söktürücü bişiler vermedi mi?

saolasın canımm allaha şükür daha iyiyim. canım öle hemen kist falan diye düşünme,ben de sancım kistten falan sanmıştım ama kist de çıkmadı. hayırlısı ..

canım haftada günle tutturmanız bi mucize olabilir ancak. yorgunluk falan dinlemeyin bebiş istiyorsanız gün asırı çalışın. en azından yumurtlama günlerini araştır o günlerde sık ilişki yaşayın yani. insallah hamiş kalırız hepimiiizz

bu ilaçlarla hamiş kalan çok arkdaşımız var. ilaç bahane, bebişler zamanını bekliyor, kimi ilk aydan hamiş kalıyor kimi 2. ay kimi de 3. ay... bazıları var ki onlar aşılamaya ve tüp bebeğe kadar gidiyor. ama morla çok önemli. hayırlısı olsun hakkında cnm

canım çok geçmiş olsun neden dktr birşey bulamamışlar:uhm: neden doktor olmuşlar ozaman ya neyse benimde adetime 16 gün var dün kasıklarıma agrı girdi bugunde devam ediyor neden bende anlamadım:uhm:

saolasın canım ben de anlamadım ama ilacı bu ay ilk defa kullandım onun yan etkisi de olabilir ben öyle düşünüyorum. ya da üşütmüşümdür.

Banada kimze yardım etmiyoo dktora gittimyumurtalarım çalışıyormuş tekrar iğnemi verecekler bu ayda çatlatmak için arkadaşlar bilgisi olan yardım etsin bana çok merak ediorum....

canım bu kadar telaşlanma, yumurtan çatlıyorsa kendiliğinden, o zaman iğne vermez ama çatlamazsa yeterince olgunlaşınca yumurtanı iğneyle çatlatır canım. senin de hakkında hayırlısı :)

canım moralini bozmak gibi olmasın ama 18mm ve 22mm arasındaki yumurtalardan verim alınıyor. bundan daha fazla büyüdüklerinde çatlasalarda hamiş kalma şansın yok. yani meyve düşün, hamken yenmez, olgunken yenir, daha da olgunlaşırsa çürür. neden drun çatlatmadı iğneyle anlamadım.

vallahii bende ne yapacağımı şaşırdım artık ya senağlama
ilaç almasam büyümüyor alsam fazla büyüyor
ölsem kurtulsam bu işden daha iyi ya senağlamasenağlamasenağlama

ben adetin 4. günü başladım gonaphene ye. ilaç bitti ertesi gün dr çağırdı başladık taklibe, 3gün üst üste gittim yani. bence doktorunla görüş derim.

vallahii bende ne yapacağımı şaşırdım artık ya senağlama
ilaç almasam büyümüyor alsam fazla büyüyor
ölsem kurtulsam bu işden daha iyi ya senağlamasenağlamasenağlama

canım öyle kötü şeyler düşünme ama drun hatalı bence.ama sen de drunla konuş, erkenden takibe alsın. 1 gün takip etmekle olmuyor ki bu iş.

canım öyle kötü şeyler düşünme ama drun hatalı bence.ama sen de drunla konuş, erkenden takibe alsın. 1 gün takip etmekle olmuyor ki bu iş.

yok canım yaa sadece 1 gün değil üst üste kontrol ediyor ama bu defa oda tahmin edemedi bu kadar büyüyeceğini benneyaptımki

melek canım oruçlu iken vucut susuz kalıyor ve idrarda bu sebeple sarı oluyor hamişliktende oluyor ama daha 16 günün varmış bu kadar erken sarı olamayacağına göre bence vucudun susuz kalmasındandır diye düşünüyorum

sanada hayırlı iftarlar canım

öncelikle herkese merhabalar arkadaşlar...
kısaca yenibir üye,durumunu 4 ay önce öğrenen tipik bir pko lu ve hipotroidi hastasıyım.
Malum bebiş istiyoruz..
Yılda bir kaç kez ovulasyon oluyor bende ve doğal yolla bekleme süresi de bitiyor.Özel gittiğim doktor 15 gün önce ilaca başlayabileceğimi söyledi ve reçete yazması için kendisine gittiğimde fikrini değiştirip iğne ile yumurtaların geliştirilmesini önerdi..
Sonuç bende bunun üzerine ssk ya gittim ve doktorun bana söyledikleri;
-iğne yumurtaların klomen vb ilaçlara yumurtalıkların cevap merdiği durumlarda kullanılır.riski çok daha fazladır.(ssk iğneyi karşılamıyor tanesi 250 ytl)
-klomen ve benzeri ilaçlara kadında ovulasyon bozukluğu ve erkeğin fertil olduğu durumda başlanır.İlk olarak düşük dozda alınmalı.3-4 adet yumurta oluşumu gebelik şansını artırabildiği gibi sana olan muhtemel zararları daha fazla olabilir.
-kaldıki sen hormon takviyesine ilk defa başlayacaksın,rahim filmi çektirmemişsin,eşinse sperm analizi yaptırmamış
YAZIK DEĞİL Mİ HEM SANA HEM PARANA!!!!!
O Kadar özel doktara gittim kimse bu kadar gerçekçi ve beni aydınlatan bir açıklama yapmamıştı.

arkadaşlar merhaba yarın doktoruma gidiyorum ve bu ay klomene başlıyorum benide uğurlu kistenize kayıt edermisiniz adet tarihim 11 ekim inşallah bu liste uğurlu gelr bana

Cnm melankolia herkesle ilgilenen ve cvp veren bi sensin cnm benim çok tşkler ederim cvpların için inşş senin hayırlı haberlerini alırız...

10.09.08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

HAYIRLI RAMAZANLAR

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************

EYLÜL AYI LİSTESİ

YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EYLÜL??????????????????
gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5EYLÜL??????????????????
nbatur55::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8EYLÜL??????????????????
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9EYLÜL?????????????????
nesemese:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10EYLÜL????????????????
mehtapgülü::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10EYLÜL???????????????
MAVİŞ83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12EYLÜL
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::.:::::::::::::::::::::12EYLÜL
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EYLÜL
SADOLİN:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EYLÜL
nina55 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16EYLÜL
polenss:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17EYLÜL
melankolia ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18EYLÜL
esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19EYLÜL
NEHİR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
perlin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
tuanna23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
raebzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
başak35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21EYLÜL
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26EYLÜL
ASİSTANTRUS :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 EYLÜL
SUDENAZ222:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29EYLÜL
KIRMIZIBEYAZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30EYLÜL
benssenb:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30EYLÜL
BETTY0::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??????
sultan 49:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::????????
****ÜsLuB****...................................................???????
LOLO::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???????
dıptısdıptıs:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
PAPATYAAAA :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
yas23:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
OelfidaO::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
d.e.s.i.r.e.:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
?[/B]

İŞTE EKİM LİSTESİ İKİ BAYRAM ARASI MÜJDELER ÇOĞALSIN İNŞALLAH

DORUKK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EKİM
elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EKİM
HANDEFE::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EKİM
sabirekara:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4EKİM
GÜLCEZA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6EKİM
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11EKİM
zeliş82::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11EKİM
sema3455:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EKİM
loresimax:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
GAMZELİİ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ

arkadaşlar merhaba yarın doktoruma gidiyorum ve bu ay klomene başlıyorum benide uğurlu kistenize kayıt edermisiniz adet tarihim 11 ekim inşallah bu liste uğurlu gelr bana

canım ekledim hadi inşallah sana ve herkese uğur getirir rabbim sırasıyla hepimize nasip eder anneliğiiiii

Cnm melankolia herkesle ilgilenen ve cvp veren bi sensin cnm benim çok tşkler ederim cvpların için inşş senin hayırlı haberlerini alırız...

aşkolsun yaaaaaaaaaaa biz neciyiz ba küserim heeeeeee çok kıskancımdırrrr

hehe şaka bi yana melankolia cımla bi karşılaşamadık saolsun gerçekten resmindende belli çok tatlı ii biri ... ayol bende sınavların derdine düştüm peşine ramazan kimseyle ilgilenemedim kusura bakmayın canlarımmmmmmmmm

slm kızlar inş... kuzucuklarımızı hayırlısıyla kucağımıza alır hayırlısı herşey allahtan bende bu ay gonaphene kullanıyorum yarın bugun hap bitti yarın kontrolum var hayırlısı benide ekleyin son adet gunum 27 ağustos sevgilerimleeeeee

güzel düşüncelerin için teşekkür ederim. bu arada Pınar ben çok memnun oldum. ben yeni üye olduğumda çok soru sordum ve çok ilgilenen oldu o yüzden elimden geldiğinde konu hakkında bilgim varsa yazmaya dikkat ediyorum. diğer arkadaşlar da yardımcı oluyorlar ama malum ramazan olunca kimi işe gidiyor kimi ders çalışıyor. ben hep evdeyim her boş anımda sitedeyim yani :) insallah hepimiz en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz sağlıcakla da kucaklarımıza alırız. ne olur kızlar birbirimize bolca dua edelim. 8 günüm kaldı hade hayırlısııı a.s.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…