hayır vermedi şu zamana kadar hiç çatlatmada yapmadı zaten fisfisfis
eğer şimdi bu iğneyi vurursak ters tepebilir dahada büyüyebilir dedi :çok üzgünüm:
genelde yumoşlarım kendiliğinden çatladığından gerek görmüyor ama endişeliyim biri 23 diğeri 24 mm olmuş. sizinkiler kaç mm çatladı :uhm:
kızlar yazmayı unutmuşum ben adet oldum 1bucuk ay önce ama hala tık yok hamile de değilim klomene de ara verdi dr um adet olmayı beklicem bende pko var ne zaman gelir adetim Allah bilir 1-2-3 ay hic bilmiyoruum... son bi klomenin daha var onu da kullanıcam olmazsa aşılamaya geçicekmisiz hayırlısı bakalım hamiş arkadaşları da tebrik ediyorum:1hug:
herkese günaydınlar kızlaaarrr ..yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.pınarcım çoook geçmiş olsun canım. kendine dikkat et dediğin gibi dr unla konuş ve biraz ara ver tedaviye bencede...benimde son günlerde kasıklarım ara ara ağrıyo ağrı bacaklarıma kadar vuruyo..rabbim hayırlısını versin akıntımda oluyo acaba kist felan mı oluştu diye düşünmüyo değilim..
Günaydin of kizlar ya canim çok sikiliyo adet tarihim 12 eylül test aldim ama yapip yapmamakta kararsizim acaba beklesemmi bi kaç gün daha. Eşim bugün yada yarin sperm testi yaptiracak bende bidahaki ay filan rahim filmi çektirmek iztiyorum ama korkuyorum çok. Benim bu gonapheneyle 3.ayimdi. Henüz bebiş yok.ama biz galiba tam yumurtlama günlerini tuttiramiyoruz bide haftada 2 kere çalişma yapiyoruz acaba ondanmi olmuyo daha sik mi yapmamiz gerekiyo herkes günaşiri diyo ama biz ikimizde çaliştiğimizdan dolayi yorgun oluyoz genelde o yüzden çalişmalar az oluyo ama bebişte çok istiyorum valla bunaliyorum artik
kızlar herkese merhaba... artık bende bularda olucam galiba...
prolaktinim yüksek çıkmıştı. 1 aydır ilaç kullanıyordum. bugün dr a gittim. iyi haber prolaktinim 17 ye düşmüş. ama yumurtlamam olmamış. adet olmam için ilaç verdi ve adetin 3. günü gel dedi. yumurta oluşması için ilaç verecekmiş. sonrada çatlama için iğne! nasıl oluyo bu durum?
en önemlisi böyle hamile kalan varmı? moralim çok bozukkkkkk
canım çok geçmiş olsun neden dktr birşey bulamamışlar:uhm: neden doktor olmuşlar ozaman ya neyse benimde adetime 16 gün var dün kasıklarıma agrı girdi bugunde devam ediyor neden bende anlamadım:uhm:
Banada kimze yardım etmiyoo dktora gittimyumurtalarım çalışıyormuş tekrar iğnemi verecekler bu ayda çatlatmak için arkadaşlar bilgisi olan yardım etsin bana çok merak ediorum....
arkadaşlar ben geldim bana akıl verin nolurr.
benim yumoşlar hep 20-21. gün çatlıyordu
iğneye falan gerek kalmıyordu ama
hep adetin 5. günü başlıyordum ganophene denen ilaca
bu ay 3. günü başlattı doktor
8. gün 9 mm sağda vardı başkada yoktu
neyse bugün 14. gün dr gittim
doktor çok şaşırdı bana dediki sen o ilaçdan başka aldınmı
hayır almadım sadece 3. günü başladım 5 tane kullandım
meğer sağda 23.52mm ve solda 24.21mm yumoş varmış
şaşırdım kaldım bende ama içimi korku aldı ya çatlamazsa :uhm:
cumartesi yeniden çağırdı bakacakmış çatlayıp çatlamadığına
kızlar sizlerin yumoşlar kaç mm olunca çatladı? ya çatlamazsa
of ya olsa dert olmasa dert
hoşgeldin canım seninde az kalmış gününe hayırlı olur inşallah listeye de ekledim uğur getirir inşallah o da:enbuyukkk:
canım moralini bozmak gibi olmasın ama 18mm ve 22mm arasındaki yumurtalardan verim alınıyor. bundan daha fazla büyüdüklerinde çatlasalarda hamiş kalma şansın yok. yani meyve düşün, hamken yenmez, olgunken yenir, daha da olgunlaşırsa çürür. neden drun çatlatmadı iğneyle anlamadım.
VALLA CANIM BENİM DOKTOR TAKİP YAPIYO FAKAT SADECE Bİ AY 12. GÜN ÇAĞIRDI 1 AYDA 14,GÜN ÇAĞIRDI SADECE MM LERİNİ SÖLEDİ FAKAT ÇATLATMA İĞNESİ BANADA VERMİYO SONRA ADETLİYKEN GİDİYORUM TEKRAR ÇATLAMIŞ DİYO ONUN DIŞINDA TAKİP YAPMIYO DEVAMLI :uhm:
vallahii bende ne yapacağımı şaşırdım artık ya senağlama
ilaç almasam büyümüyor alsam fazla büyüyor
ölsem kurtulsam bu işden daha iyi ya senağlamasenağlamasenağlama
canım öyle kötü şeyler düşünme ama drun hatalı bence.ama sen de drunla konuş, erkenden takibe alsın. 1 gün takip etmekle olmuyor ki bu iş.
kızlar benim idrarım çok afedersiniz sarı neden acaba bilen varmı?
arkadaşlar merhaba yarın doktoruma gidiyorum ve bu ay klomene başlıyorum benide uğurlu kistenize kayıt edermisiniz adet tarihim 11 ekim inşallah bu liste uğurlu gelr bana
Cnm melankolia herkesle ilgilenen ve cvp veren bi sensin cnm benim çok tşkler ederim cvpların için inşş senin hayırlı haberlerini alırız...
Cnm melankolia herkesle ilgilenen ve cvp veren bi sensin cnm benim çok tşkler ederim cvpların için inşş senin hayırlı haberlerini alırız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?