Cnm inşş adet olmazsın dualarım seninle moralini yüksek tut hayırlısı olsun senin gibi melek bir insanın Allah yanındadır merak etme sevinçli haberlerini alırız inşş...:Saruboceq: :1hug:
aşkolsun yaaaaaaaaaaa biz neciyiz ba küserim heeeeeee çok kıskancımdırrrr
hehe şaka bi yana melankolia cımla bi karşılaşamadık saolsun gerçekten resmindende belli çok tatlı ii biri ... ayol bende sınavların derdine düştüm peşine ramazan kimseyle ilgilenemedim kusura bakmayın canlarımmmmmmmmm
güzel düşüncelerin için teşekkür ederim. bu arada Pınar ben çok memnun oldum. ben yeni üye olduğumda çok soru sordum ve çok ilgilenen oldu o yüzden elimden geldiğinde konu hakkında bilgim varsa yazmaya dikkat ediyorum. diğer arkadaşlar da yardımcı oluyorlar ama malum ramazan olunca kimi işe gidiyor kimi ders çalışıyor. ben hep evdeyim her boş anımda sitedeyim yani :) insallah hepimiz en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz sağlıcakla da kucaklarımıza alırız. ne olur kızlar birbirimize bolca dua edelim. 8 günüm kaldı hade hayırlısııı a.s.:1hug:
merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum ve yardımınıza ihtiyacım var başka forumlara yazdım ama cevap alamadım inşallah yardımcı olursunuz. İstanbul avrupada yumurta çatlatma ve tabi işe yaramazsa devamında da gidebileceğim iyi bir merkaz arıyorum. Bizimde bebeğimiz olmuyor ve sebebi yok eşimdede bende de sorun yok yumurtada var ama döllenmiyor en son eskişehirde bir doktora gittim o çatlatalım o saatlr içinde birleşirsiniz dedi ama sonra eşim iş için çorluya geldi bende artık çorludayım ve yardımınızı bekliyorum şimdiden ilgilendiğiniz için teşekkür ederim Allah hepimiz için hayırlısını versin
a.s.canım inş hamişsindir:CüvCüv: Mevlam bu güzel,mübarek günlerde hepimizin önce karnını :CüvCüv:sonrada kucağını doldursun.Günaydin kizlar ben aldiğim testi hala yapmadim yarin adet günüm. Eslemciğim sende durumlar nasil varmi belirtiler ben aeşimi ölçüyorum bi kaç gündür hep 36.9 çikior karnimin altinda hafif bi ağri var ara ara baski yapiyor hadi hayirlisi bakalim
a.s.canım inş hamişsindir:CüvCüv: Mevlam bu güzel,mübarek günlerde hepimizin önce karnını :CüvCüv:sonrada kucağını doldursun.Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.Kimsenin kucağını boş bebişsiz bırakmasın Yüce Mevlam.
canım geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.benim de aynı olay başıma gelmişti dr bişey bulamadı spralini çıkartacaz dedi.emme ağrılar yinede devam ediyo ara sıra özellikle ayaklarımı üşütünce.kızlar bu arada drum bana kesinlikle üşütme demişti bende yazın üşünürmü deyince evet dedi yerlere terliksiz basma mindersiz kesinlikle oturma diyede sıkı sıkı tembih etmişti.aman kızlar kendinize dikkat edin bebiş olmasını bunlar bile etkiliyo.ALLAH cemi cümlemize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.AMİİİİİİİN.Bu arada semacım gece acele yazmıştım kociş çağırıyodu 6 ekim yazacağıma eylül yazmışım eklersen sevinirim canım.aaa cidden mii ikiz?? ne güzeel. ilacı günde kaç tane alıyorsun. hade darısı tüm isteyen lereee.
Kızlarr. günlerdir sancı çekiyordum.2 gün önce gece acillik oldum sancıdan ağladım. kadındoğumcu baktı bişi bulamadı. beni de mahvetti muayene ederken. adetime 8 gün kaldı, anlamıyorum bu ne böyle. gögüs uçlarım acıyor bi tek onu biliyorum. kasıklarım sancılı hala ama en çok da sol kasığım. dr hiçbişey bulamadı hem elle hem ultrasonla baktı alttan. allah hayırlısını versin önce sağlık tabiiki. sanırım ilaçlar beni buhale getirdi. önümüzdeki ay da bu şekilde olursam ilaç milaç kullanmam yanee.
yeni gelen arkdaşlara slmlar. umarım listemiz size de ugur getirir..a.s.
melanlolia cvp yzdığın için teşekkür ederim.
dr banada yumurtlama için ilaç sonrada çatltma için iğne verecekmiş. acaba iğne vermese kendiliğinden çatlamazmı? iğne nerden oluyo acaba göbekdenmi? bide birkaç tane yumurta oluşursa ikiz bebek olma ihtimali varmı?
Günaydin kizlar ben aldiğim testi hala yapmadim yarin adet günüm. Eslemciğim sende durumlar nasil varmi belirtiler ben aeşimi ölçüyorum bi kaç gündür hep 36.9 çikior karnimin altinda hafif bi ağri var ara ara baski yapiyor hadi hayirlisi bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?