Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

melanlolia cvp yzdığın için teşekkür ederim.
dr banada yumurtlama için ilaç sonrada çatltma için iğne verecekmiş. acaba iğne vermese kendiliğinden çatlamazmı? iğne nerden oluyo acaba göbekdenmi? bide birkaç tane yumurta oluşursa ikiz bebek olma ihtimali varmı?

Cnm inşş adet olmazsın dualarım seninle moralini yüksek tut hayırlısı olsun senin gibi melek bir insanın Allah yanındadır merak etme sevinçli haberlerini alırız inşş...:Saruboceq: :1hug:

sağol canım Allah razı olsun a.s.
iltifat etme kız şımarcam şimdi sırnaşık şey
2 gün kaldı bakalım ne olcak
ara ara ağrılarım şiddetleniyor ahanda adet olcam şimdi diyorum
tetikteyim anlayacağın
Hakkımızda hayırlısı olsun
kucaklarımız sağlıklı hayırlı evlatlarla dolsun :CüvCüv:
(ayy kafiyeli oldu, şairlik var serde )kaydirigubbakcemile3

bugün sınıf arkadaşlarım iftara geldi, şimdi gittiler
özlemişim size laf yetiştirmeyi
ee nasılsınız bakiim?

Olsun cnm beni buraya çağırman bile yeter bana çok tşkler ederim her şey için inşş sınavlarının sonuçları ii gelir cnm dualarım seninle:1hug:

İnşşş cnm namazlarımda yasinlerimde hep dua ediyorum herkese Allah benden önce sizlere versin bunu kalpten söylüyorum:Saruboceq::1hug:

merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum ve yardımınıza ihtiyacım var başka forumlara yazdım ama cevap alamadım inşallah yardımcı olursunuz. İstanbul avrupada yumurta çatlatma ve tabi işe yaramazsa devamında da gidebileceğim iyi bir merkaz arıyorum. Bizimde bebeğimiz olmuyor ve sebebi yok eşimdede bende de sorun yok yumurtada var ama döllenmiyor en son eskişehirde bir doktora gittim o çatlatalım o saatlr içinde birleşirsiniz dedi ama sonra eşim iş için çorluya geldi bende artık çorludayım ve yardımınızı bekliyorum şimdiden ilgilendiğiniz için teşekkür ederim Allah hepimiz için hayırlısını versin

semacım canım yazamadım her akşam iftara misafirim var.ben 9unda adet oldum:çok üzgünüm: yeni tarihim 6 eylül eklermisin canım tşk ederim öptüm canlarım.aramıza yeni katılan arkadaşlarım hepiniz hoş geldiniz canlarım.a.s.inş. listemiz hepinize hayırlı uğurlu gelir.hihoyyyt

casminy sana yakın olan medikana beylikdüzü bu işin uzmanları orda... İnternetten incele randevu veriyorlar telefonla gidersin. Konuşursun.. SSk da geçiyor.. Allah yardımcımız olsun..

arkadaşlar son 6 gün. kasıklarım ağrıyor.Karın boşluğumda ağrı var ..arada şiddetleniyor. Gögüslerim sertleşti gerçi adet dönemide böyle oluyor ama ilaçtanmı bilemiyorum farklı bu ay.. Allah inşallah dualarımızı kabul eder..Güzel haberler duyarız....

Günaydin kizlar ben aldiğim testi hala yapmadim yarin adet günüm. Eslemciğim sende durumlar nasil varmi belirtiler ben aeşimi ölçüyorum bi kaç gündür hep 36.9 çikior karnimin altinda hafif bi ağri var ara ara baski yapiyor hadi hayirlisi bakalim

merhabaarkadaşlar,herkese günaydınlaaaaarr.aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.sizleri aydınlatmaya çalışırız inşallah.kızlar dün anneme davetliydim erkenden gittim bu yüzden dün yazamadım bugün merakla açtım kulübü..

a.s.canım inş hamişsindir:CüvCüv: Mevlam bu güzel,mübarek günlerde hepimizin önce karnını :CüvCüv:sonrada kucağını doldursun.Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.Kimsenin kucağını boş bebişsiz bırakmasın Yüce Mevlam.

İNŞ.CANIM HEPİMİZ HAMİŞİZDİR. AMA BANA HİÇ HAMİLEYMİŞİM GİBİ ELMİYOR SANKİ BU AYDA OLMADI GİBİ GELİYOR OFF YA ÇOK CANIM SIKKIN KIZLAR ALLAHIM TEZ ZAMANDA NASİP ET ŞU BEBİŞLERİ senağlama

canım geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.benim de aynı olay başıma gelmişti dr bişey bulamadı spralini çıkartacaz dedi.emme ağrılar yinede devam ediyo ara sıra özellikle ayaklarımı üşütünce.kızlar bu arada drum bana kesinlikle üşütme demişti bende yazın üşünürmü deyince evet dedi yerlere terliksiz basma mindersiz kesinlikle oturma diyede sıkı sıkı tembih etmişti.aman kızlar kendinize dikkat edin bebiş olmasını bunlar bile etkiliyo.ALLAH cemi cümlemize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.AMİİİİİİİN.Bu arada semacım gece acele yazmıştım kociş çağırıyodu 6 ekim yazacağıma eylül yazmışım eklersen sevinirim canım.

AMİİİİİİN canım YÜCE MEVLAM okadar büyükki onun işine akıl sır ermez.bebiş istersin korunmazsın vermez, korunur istemezsin bi bakmışın hamişsin Mevlam dilediği zaman verir.üzülmeyin canlarım demek vakti zamanı gelmedi gelince mutlaka verir yeterki biz kullar daima dua edelim.ben namazlarımda ve kur'anı kerimin peşine bütün bebiş isteyenler için dua ediyorum.Mevlam kabul etsin inş.AMİN.

herkeze günaydın bende dün çatlatma iğnesi oldum bakalı hayırlısı. simeraycım çatlatma iğnesinin kalçadan vuruyolar hiç acımıyo ayrıca bir kaçtane yumurta olurda hepsi çatlarsa şenlik var demektir :teytey: çoğul gebelik olur o zman yumurta kendinden çatlarmı bilmem ama iğne en garantilisi diyorum ben çünkü öyle hamile kalmıştım çok kısa sürdü ama benneyaptımki

ara ara karnım kasıklarım hafif ağırıyor
dünden beridir göğüs uçlarım çok sızlıyor iftara kadar belim kopacak gibi oluyor
ancak iftarımı açınca ağrım diniyor
bel ağrımın açlıkla ilgisi olabilirmi bilmiyorum :sm_confused:
yarın adet günüm bakalım tahmininme göre biraz gecikedebilir
çünkü 2 aydır 2 şer gün erken geldi reglim
Allahım hayretsin inşallah

herkeze günaydin...
Bu gün ilk adetimden itibaren 28..günüm..klomen ve çatlatma iğnesi kullandiğim için tam 28 günde bir mecburen adet oluyorum..yani gecikme olmuyor.geçen ay 28.günün akşaminda olmuştum yani son 1-2 gün içindeyim........
Geçen aylara nazaran bu ay her nedense içimde bi kipirti var...
Güzel şeyler hissediyorum.
Geçen ay hep olmayacak diye geçiyordu içimden..
çünkü vücudumda hiç değişiklik yoktu...
Bu ay göğüslerim çok büğüdü ve sizliyor tek belirti bu.geçen ay böyle olmamişti.gece bile uyurken sizladiğini hissediyorum...
Belki hormonel bişeydir bilemiyorum ama................
Hep erkenden kan ve idrar testi yapar üzülürdüm........
Bu ay söz verdim kendime...tam gününde veya 1 gün sonra yapçam diye........
Yarin akçama kadaar bekliyeceğim............
Yarin akşama kadar adet olmazsam kan testi yaptircam yarin...
Allah yardimcimiz olsun..
Umarim müjdele dönerim size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…