canım öle şey olur mu 5 ay kontrolsüz klomen sakın kullanma kist olabilir..doktor kontrolünde kullanılılır benim bildiğim o nasıl doktormuş ya allahım sen bizi korulmaz:
damla123:::::::::::::::::::::::::::::::::::6 EKİM
ebrunisa:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 EKİM
ninik::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 7 EKİM
kukuleta09:::::::::::::::::::::::::::::::: 7 EKİM
narin_yarim::::::::::::::::::::::::::::::: 8 EKİM
librarian::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 EKİM
as.semasu.as.:::::::::::::::::::::::::: 8 EKİM
kocabebe:::::::::::::::::::::::::::::::::: 9 EKİM
cerot :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 9 EKİM
pempepamuk::::::::::::::::::::::::::::10 EKİM
Stella::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 EKİM
civ_civ1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 EKİM
hadi kızlar allahın izniyle sizlerden güzel haberler bekliyorum.inşallah bebişler yoldadır.
hoşbulduk esemos duana amin diyorum ve doktor konusunda sana katılıyorum. tam iyi bir doktorum oldu dedim o da askere gitti senağlama hastaneye gitmektende bıktım aslında bu ay farklı bir doktora gidicem bakalım o ne diyecek klomen rahim duvarınıda inceltiyormuş onu da yeni öğrendim o da korkuttu beni inşallah çok kullanmam gerekmeden hamile kalırım inşallah isteyen herkese rabbim en kısa zamanda bebek nasip eder tabi hayırlısını...
herkese tünaydın arkadaşlar umarım herkes iyidir bir yaramazlık yoktur arkadaşlar beni bilen bilir zor uğraşlar sonunda hamiş kaldım ama bebişime bişeyler oluyor 10 haftalık hamişim şimdilik ama pazar günü koyu renkte kan geldi sebepsiz yada neden geldi bilmiyorum hemen doktora koştum bişeyin yok dedi ama 5 gün rapor vermek istedi sonrasında eve geldim çok uyuşuktum biraz yatayım dedim yatmamla yerimddn zıplamam bir oldu tazyikli bir şekilde kan geliyordu hemde sulu eyvah bebişi kaybettim dedim hemen acile yoğun bakıma alındım bebiş yerindeydi ama düşebilirdi 3 gün serviste kaldım kanamam azldı şu an taburcuyum ama en az 10 gün yataktan kalkmamak şartıyla raporluyum kanamam koyu kahverengiye dönüştü çok korkuyorum bebişe bişey olmasından duanızı bekliyorum şu üç ayı bir atlatsam erkenden kan uyuşmazlığı iğnemi yaptılar malum 28. haftada olması gerekiyordu sebeebi ne olabilir:sm_confused: çok merak ediyorum dün bebeiğimi gösterdiler her zamanki gibi ağladım :çok üzgünümnu çok seviyorum arkadaşlar dua dua dua bekliyourm lütfen rabbim bana ve benim gibilere bebişlerini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. aminnnn:Saruboceq:
canım çok geçmiş olsun korkma bu olayı bir çok hamile arkadaşım yaşadı kendini yorma hiç yataktan çıkma yanında biri sürekli bulunsun ALLAH ın izniyle bebişin sağlıkla tutunacak sana inş. sağlıkla kucağına aldığın günleri görürsün canım
Allah razı olsun desteğin için böyle haberleri duymak garip ama sevindiriyor Rabbim herşeyi gönlüne göre versin...
ohhhh sefan olsun gez bakalım
ne gezmesi canım yaaa annem ege üniversitesinde ameliyat olacak ona gideceğim bütün rahim ve yumurtalıklar alınacak bayğı ağır bir ameliyat onu ve bizi bekliyor
kızlar ben bugün hasta oldum yani listeden çıkartabilirsiniz.11 ekimdi ama bugün sabah bi baktım geliyor.gelen aya inşallah artık.
canım geçmiş olsun....Allah her sıkıntıdan sonra bir rahatlık verir..inşallah bu da bebek olur senin için..
herkese tünaydın arkadaşlar umarım herkes iyidir bir yaramazlık yoktur arkadaşlar beni bilen bilir zor uğraşlar sonunda hamiş kaldım ama bebişime bişeyler oluyor 10 haftalık hamişim şimdilik ama pazar günü koyu renkte kan geldi sebepsiz yada neden geldi bilmiyorum hemen doktora koştum bişeyin yok dedi ama 5 gün rapor vermek istedi sonrasında eve geldim çok uyuşuktum biraz yatayım dedim yatmamla yerimddn zıplamam bir oldu tazyikli bir şekilde kan geliyordu hemde sulu eyvah bebişi kaybettim dedim hemen acile yoğun bakıma alındım bebiş yerindeydi ama düşebilirdi 3 gün serviste kaldım kanamam azldı şu an taburcuyum ama en az 10 gün yataktan kalkmamak şartıyla raporluyum kanamam koyu kahverengiye dönüştü çok korkuyorum bebişe bişey olmasından duanızı bekliyorum şu üç ayı bir atlatsam erkenden kan uyuşmazlığı iğnemi yaptılar malum 28. haftada olması gerekiyordu sebeebi ne olabilir:sm_confused: çok merak ediyorum dün bebeiğimi gösterdiler her zamanki gibi ağladım :çok üzgünümnu çok seviyorum arkadaşlar dua dua dua bekliyourm lütfen rabbim bana ve benim gibilere bebişlerini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. aminnnn:Saruboceq:
canım arkadaşım iyi dileklerin için teşekkürler inşallah birgün bende sende ve topikte olan tüm arkadaşlarımız HAMİLEYİM yazabileceğiz buraya be umudumu hiç yitirmedim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?