Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım çok geçmiş olsun bütün dualarımız seninle kendine çok iyi bak

amin canım ALLAH ım herkesin gönlündekini yaşatsın... sen hangi hastaneye veya hangi doktora gidiyorsun canım

canım ben normalde özele gidiyorum lina kadın sağlığı merkezine ama kanamam olunca ankara zekai tahire gittim ama sorma psikoloji kalmadı özel odalar dolu olduğu için 10 kişilik odada kalmak zorunda kaldım gelen hastaların 8 i düşük yapanlar anlattıkları çok etkiliyordu kesin bebişim düşecek dedim çok şükür çıktım sizin gibi arkadaşların moraliyle bebişimi mutlu etmeye çalışıyorum tekrar tekrar çok sağol....

umutlu sen nasılsın canım nasıl gidiyor...

Selam canım. Nasıl olduğmu ben bile bilmiyorum tatlım yaa. Sen nasılsın. Arada buraaya giriorum, eski yazıları okurken zaman geçiyor, sonra da işim çıkarsa takip edemiyorum pek. Serseri mayın gibiyim işte. Bir o yana, bir bu yana savruluyorum. Dün yine doktordaydım değerim 0,58 e düşmüş. tekrar sordum, düşük mü dış gebelik mi diye, büyük ihtimalle düşük dedi. Dış gebelik gibi durmuyor dedi. Ama yine de 6 ay korunacaksın dedi. akannehir Tam bir muamma yani hayatım şu dönemde. Daha ne zaman adet olacağımı bile bilmiyorum. :bbo: İnşallah sizin güzel haberlerinizi alırım da moralim yerine gelir.

canım benim sıkma canını hayatta yiyeceği ekmek yokmuş diyelim senin sağlıklısın ya bebek bir daha olur allahın izniyle

inancımız sağlam çok şükür çok geçmiş olsun Rabbim kaybettiğin bebişini ahirette şefaatçin yapsın en kısa zamanda da yeni bir muştuyla nasiplendirsin...benim inancım var bebişim beni bırakmayacak inşallah buna inanmak gerekli bilirsin nasipse olacak değilse elden gelen birşey yok tekrar sağol dileklerin için...

Arkadaşım geçmiş olsun. Allah bebeğini sana bağışlar inşallah. Bol bol dinlen. Kızların dediği gibi sakın bi iş yapma ve hep yat. Benim de ilk gebeliğimde düşük tehlikesi vardı ama çok şükür 7 aylık da olsa, sağ salim doğurdum bebeğimi. Şimdi kocaman adam oldu. Sen de böyle güzel şeyleri düşün ve sakın ola ki yataktan kalkma canım.

canım hakkında hayırlısı olsun ALLAH sana böyle bir acıyı bidaha yaşatmasın doktorun bekle diyorsa bekle 6 ay ama 6 ay sonrasınada hazırlıklı git yapılması gereken bütün her şeyi yaptır yeni bir sayfa aç kendine bebişini kucağına alacaksın ben inanıyorum...

kızlar ben çıkıyorum akşama misafirim var hazırlık yapacam arada kaçamak yaparım gelirim yanınıza...

sağolasın canım şimdilik 10 ün boyunca cumartesi olacağım sınav dışında sürekli yatacağım çalıştığım için malesef kısıtlı yatmam gerekecek 10 gün sonrasında umarım kanamam durur tam 3 aylık olacak o zaman inşallah...seninde çoçuğuna ALLAH ömür versin..

umutlucum ben senin doktorlarını hiç anlamadım valla ben dış gebelik geçirdiğimde doktorum bana o kadar detaylı o kadar açıkça göstererek anlattıki seninkileri anlamak mümkün değil hatta sen kürtaj olduğunu söylediğinde ben çok şaşırmıştım. sen doktorlarından eminmisin

Canım emin ol, benim kafam karmakarışık oldu. Kendi doktorum kan değerlerine bakarak dış gebelik olabilir, yarın tekrar bakalım dedi. Arkadaşlar dış gebelik çok tehlikelidir seni nasıl böyle bırakıverdi dediler, başka bir doktora ggittim. Ultrasonla baktı, ben emin olamadım Tıp Fakültesi Hastanesine git, onların ultrasonları daha detaylı dedi. Yani ben bu bulgularla hastaneye gittim, onlar da "garip, ilginç" kelimeleriyle kendi aralarında konuştular. Kese var gibiymiş de, yok gibiymiş de. Birkaç gün hastanede yattım, kan değerlerimi takip ettiler, ultrasonla sürekli baktılar ve en sonunda küçük bir kese görünyor ama kan değerlerin de artmadı seni kürtaja alacaz dediler. Yapacak başka birşey yok mu dedim, yok dediler. Kürtajdan sonra içerde parça kalma ihtimaline karşı iki defa iğne vurdular ki bu dış gebelik tedavisinde yapılıyormuş sonraki araştırmalarımda öğrendiğğime göre. Patoloji sonuçları çıktıktan sonra da doktor 'Muhtemelen dış gebelik değil' dedi. Eee dış gebelikse düşük mü dedim, 'büyük olasılıkla' dedi. Farkındayım çok uzun ve karmaşık bir yazı oldu ama, başımdan geçenler de böyle işte canım. Ve iki defa üstüne basa basa 6 ay korunacaksın dedi. :bbo:

allah allah ya dış gebeliktir ya düşük bunu ayırt etmek çokta zor değil ben bile biliyorum farklarını onlar teşhis koyamamış hiç bir şey atlamamak için bütün tedavileri uygulamışlar sana

Slm arkadaŞalar ben ılk defa yazıyorum ve sıze bır Şey soracaĞım lÜtfen bana yazarsanız Çoook sevınırım..
Ben heray dÜzenlı adet gÖrÜyorum dr hıÇ bır sorun olmadıĞını sÖyledı ve bana klomen ve Çatlatma ıĞnesı verdı ve 18.gÜn farlutaldıye bır ılaÇ verdı ve bu ılaÇ adet sÖktÜrÜcÜ olarak verılıyor sızce dr bana bu ılaÇı neden vermıŞ bır tahmını olana varmı lÜtfenn bana yardımcı olun bunu ıÇmelımıyım aranızda kullanan varmı???????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…