canım çok geçmiş olsun bütün dualarımız seninle kendine çok iyi bakherkese tünaydın arkadaşlar umarım herkes iyidir bir yaramazlık yoktur arkadaşlar beni bilen bilir zor uğraşlar sonunda hamiş kaldım ama bebişime bişeyler oluyor 10 haftalık hamişim şimdilik ama pazar günü koyu renkte kan geldi sebepsiz yada neden geldi bilmiyorum hemen doktora koştum bişeyin yok dedi ama 5 gün rapor vermek istedi sonrasında eve geldim çok uyuşuktum biraz yatayım dedim yatmamla yerimddn zıplamam bir oldu tazyikli bir şekilde kan geliyordu hemde sulu eyvah bebişi kaybettim dedim hemen acile yoğun bakıma alındım bebiş yerindeydi ama düşebilirdi 3 gün serviste kaldım kanamam azldı şu an taburcuyum ama en az 10 gün yataktan kalkmamak şartıyla raporluyum kanamam koyu kahverengiye dönüştü çok korkuyorum bebişe bişey olmasından duanızı bekliyorum şu üç ayı bir atlatsam erkenden kan uyuşmazlığı iğnemi yaptılar malum 28. haftada olması gerekiyordu sebeebi ne olabilir:sm_confused: çok merak ediyorum dün bebeiğimi gösterdiler her zamanki gibi ağladım :çok üzgünümnu çok seviyorum arkadaşlar dua dua dua bekliyourm lütfen rabbim bana ve benim gibilere bebişlerini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. aminnnn:Saruboceq:
amin canım ALLAH ım herkesin gönlündekini yaşatsın... sen hangi hastaneye veya hangi doktora gidiyorsun canım
canım çok geçmiş olsun bütün dualarımız seninle kendine çok iyi bak
Allah razı olsun canım...
umutlu sen nasılsın canım nasıl gidiyor...
selam canım. Nasıl olduğmu ben bile bilmiyorum tatlım yaa. Sen nasılsın. Arada buraaya giriorum, eski yazıları okurken zaman geçiyor, sonra da işim çıkarsa takip edemiyorum pek. Serseri mayın gibiyim işte. Bir o yana, bir bu yana savruluyorum. Dün yine doktordaydım değerim 0,58 e düşmüş. Tekrar sordum, düşük mü dış gebelik mi diye, büyük ihtimalle düşük dedi. Dış gebelik gibi durmuyor dedi. Ama yine de 6 ay korunacaksın dedi. Akannehir tam bir muamma yani hayatım şu dönemde. Daha ne zaman adet olacağımı bile bilmiyorum. :bbo: Inşallah sizin güzel haberlerinizi alırım da moralim yerine gelir.
çok üzüldüm canım durumuna ama inşallah allah bebişini dünyadan nasiplendirmiştir o durumda bebişini kucağına alan çok kadın var. maalesef ben onlardan değilim benimde hamileliğimde sürekli koyu kahverengi kanamam oluyordu hatta bir keresinde kırmızıydı çok korkmuştum bir ayağım hastanedeydi ama 13. haftada kaybettim. allah aynını sana yaşatmasın inşallah canım dualarımız seninle.
2 gün önce doktora gittiğimde yumurta çoktan çatlamıştı bilecanım ben uzman değilim ama bana kalırsa yumurtlıyosun bu günleri ii değerlendir derim
ovülasyon testi kullaıyorsanda çıkar zaten
canım ben normalde özele gidiyorum lina kadın sağlığı merkezine ama kanamam olunca ankara zekai tahire gittim ama sorma psikoloji kalmadı özel odalar dolu olduğu için 10 kişilik odada kalmak zorunda kaldım gelen hastaların 8 i düşük yapanlar anlattıkları çok etkiliyordu kesin bebişim düşecek dedim çok şükür çıktım sizin gibi arkadaşların moraliyle bebişimi mutlu etmeye çalışıyorum tekrar tekrar çok sağol....
Selam canım. Nasıl olduğmu ben bile bilmiyorum tatlım yaa. Sen nasılsın. Arada buraaya giriorum, eski yazıları okurken zaman geçiyor, sonra da işim çıkarsa takip edemiyorum pek. Serseri mayın gibiyim işte. Bir o yana, bir bu yana savruluyorum. Dün yine doktordaydım değerim 0,58 e düşmüş. tekrar sordum, düşük mü dış gebelik mi diye, büyük ihtimalle düşük dedi. Dış gebelik gibi durmuyor dedi. Ama yine de 6 ay korunacaksın dedi. akannehir Tam bir muamma yani hayatım şu dönemde. Daha ne zaman adet olacağımı bile bilmiyorum. :bbo: İnşallah sizin güzel haberlerinizi alırım da moralim yerine gelir.
:ecrin_bebek::ecrin_bebek:yokmu bebiş haberi bugün bekliyorummmhihoyyyt
esemos canım inşallah buradan müjdeli haberi veririz canım hepimizdee...
canım dularımız seninle bol bol yat tuvalet dışında bence hiç kalma
Arkadaşım geçmiş olsun. Allah bebeğini sana bağışlar inşallah. Bol bol dinlen. Kızların dediği gibi sakın bi iş yapma ve hep yat. Benim de ilk gebeliğimde düşük tehlikesi vardı ama çok şükür 7 aylık da olsa, sağ salim doğurdum bebeğimi. Şimdi kocaman adam oldu. Sen de böyle güzel şeyleri düşün ve sakın ola ki yataktan kalkma canım.
Selam canım. Nasıl olduğmu ben bile bilmiyorum tatlım yaa. Sen nasılsın. Arada buraaya giriorum, eski yazıları okurken zaman geçiyor, sonra da işim çıkarsa takip edemiyorum pek. Serseri mayın gibiyim işte. Bir o yana, bir bu yana savruluyorum. Dün yine doktordaydım değerim 0,58 e düşmüş. tekrar sordum, düşük mü dış gebelik mi diye, büyük ihtimalle düşük dedi. Dış gebelik gibi durmuyor dedi. Ama yine de 6 ay korunacaksın dedi. akannehir Tam bir muamma yani hayatım şu dönemde. Daha ne zaman adet olacağımı bile bilmiyorum. :bbo: İnşallah sizin güzel haberlerinizi alırım da moralim yerine gelir.
umutlucum ben senin doktorlarını hiç anlamadım valla ben dış gebelik geçirdiğimde doktorum bana o kadar detaylı o kadar açıkça göstererek anlattıki seninkileri anlamak mümkün değil hatta sen kürtaj olduğunu söylediğinde ben çok şaşırmıştım. sen doktorlarından eminmisin
canım emin ol, benim kafam karmakarışık oldu. Kendi doktorum kan değerlerine bakarak dış gebelik olabilir, yarın tekrar bakalım dedi. Arkadaşlar dış gebelik çok tehlikelidir seni nasıl böyle bırakıverdi dediler, başka bir doktora ggittim. Ultrasonla baktı, ben emin olamadım tıp fakültesi hastanesine git, onların ultrasonları daha detaylı dedi. Yani ben bu bulgularla hastaneye gittim, onlar da "garip, ilginç" kelimeleriyle kendi aralarında konuştular. Kese var gibiymiş de, yok gibiymiş de. Birkaç gün hastanede yattım, kan değerlerimi takip ettiler, ultrasonla sürekli baktılar ve en sonunda küçük bir kese görünyor ama kan değerlerin de artmadı seni kürtaja alacaz dediler. Yapacak başka birşey yok mu dedim, yok dediler. Kürtajdan sonra içerde parça kalma ihtimaline karşı iki defa iğne vurdular ki bu dış gebelik tedavisinde yapılıyormuş sonraki araştırmalarımda öğrendiğğime göre. Patoloji sonuçları çıktıktan sonra da doktor 'muhtemelen dış gebelik değil' dedi. Eee dış gebelikse düşük mü dedim, 'büyük olasılıkla' dedi. Farkındayım çok uzun ve karmaşık bir yazı oldu ama, başımdan geçenler de böyle işte canım. Ve iki defa üstüne basa basa 6 ay korunacaksın dedi. :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?