Slm arkadaŞalar ben İlk defa yazıyorum ve sİze bİr Şey soracaĞım lÜtfen bana yazarsanız Çoook sevİnİrİm..
Ben heray dÜzenlİ adet gÖrÜyorum dr hİÇ bİr sorun olmadıĞını sÖyledİ ve bana klomen ve Çatlatma İĞnesİ verdİ ve 18.gÜn farlutaldİye bİr İlaÇ verdİ ve bu İlaÇ adet sÖktÜrÜcÜ olarak verİlİyor sİzce dr bana bu İlaÇı neden vermİŞ bİr tahmİnİ olana varmı lÜtfenn bana yardımcı olun bunu İÇmelİmİyİm aranızda kullanan varmı???????
Slm arkadaŞalar ben İlk defa yazıyorum ve sİze bİr Şey soracaĞım lÜtfen bana yazarsanız Çoook sevİnİrİm..
Ben heray dÜzenlİ adet gÖrÜyorum dr hİÇ bİr sorun olmadıĞını sÖyledİ ve bana klomen ve Çatlatma İĞnesİ verdİ ve 18.gÜn farlutaldİye bİr İlaÇ verdİ ve bu İlaÇ adet sÖktÜrÜcÜ olarak verİlİyor sİzce dr bana bu İlaÇı neden vermİŞ bİr tahmİnİ olana varmı lÜtfenn bana yardımcı olun bunu İÇmelİmİyİm aranızda kullanan varmı???????
çatlama iğnesini oldunmu
ve sonrasında yumurta kontrolüne gittinmi
:sm_confused::uhm:Hiçbir fikrim yok ilk defa duydum adetin 18.günü farlutal içmeyi
evt sorun olmadığını söyledi ama bu ilaçı verdi neden
kızlar eve gelirken eczaneden test aldım eve gelir gelmez yaptım hemen ama sonuç negatif
Aslında ne İŞe yaradıĞını bİlmİyordun zaten İÇerİĞİnİ konuduĞumdada anlamadım ve İnternetten baktım Şİmdİ arıyorum ulaŞamıyorum yurt dİŞİnda olduĞunu sÖylÜyorlar...
kızlar ben bugün hasta oldum yani listeden çıkartabilirsiniz.11 ekimdi ama bugün sabah bi baktım geliyor.gelen aya inşallah artık.
kardelenseval çok çok geçmiş olsun canım.
Allah bebeğinide senide korusun.inşallah hiç bişey olmaz sen sakin ol ve bol bol yat canım.
merhaba arkadaşalr benim dün kahverengi leekm çok arttı allahtan kırmızlık yok belimde çok ağrıyor drumla konuştum progestronu 2 ye çıkardı pazartesinece evdeyim. Sürekli yataktayım sıkıldım attım kendimi bana bolca dua edin. Yarın ameliyatımı yapan dr a gideceğim bakalım o nediyecek.
kızla balsurat nerde gelmiyo mu artık
günler geçmek bilmiyorki test yapmamak için kendimi bağlayacam bu ay:roflol::roflol:
zeyhatımm canım dikkat et kendine ..İlacını iç.Bol bol yat uzan dinlen ..Sıkılma canım tv aç uzan .ÜŞÜTME SICAk tut kendinii.Allahın izniyle bebeğin yerleşiyorr..Dualarım seninle olucak:Saruboceq:merhaba arkadaşalr benim dün kahverengi leekm çok arttı allahtan kırmızlık yok belimde çok ağrıyor drumla konuştum progestronu 2 ye çıkardı pazartesinece evdeyim. Sürekli yataktayım sıkıldım attım kendimi bana bolca dua edin. Yarın ameliyatımı yapan dr a gideceğim bakalım o nediyecek.
kızla balsurat nerde gelmiyo mu artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?