Gülcan canım sizi takip ediyorum bazen.İşyerinde yazmak zor oluyor.Bir sonraki adet tarihim muhtemelen 6 kasım olabilir.Bu ay rahim filmi çekelim dedi doktorum ama daha gün almadım.Artık herşeyden sıkıldım.Hiçbirşeyle uğraşmak istemiyorum.
11 haftalık oldu bebiş çok şükür
hihoyyyt
gülcancım günaydın nasılsın bebişin nasıl
benim regl tarihim 20 ekim oldu
6sında çatlama iğnesi oldumda değiştirirsen sevinirim
moralim düzelsin 2 gün 2 gündür
maşallah allah korusun sizi.
bende 8.haftama giricem allah şükürler olsun.bir kere bile lekelenmem olmadı.ayy olsunda istemem çok ama çok korkarım.
ben öğrendiğim haftadan itibaren halen progestoron kullanıyorum.sanırım 9.haftada bıraktıracak doktorum.
günaydın minikcan.
progestoronu 16. haftaya kadar bırakma derim bak ben kullanmamıştım kanamam hala devam ediyor hastanede ki hemşire bana 16. haftaya kadar kullanman gerekirdi dedi şimdi tövbe doktor bıraktırırsa da bırakmam...:1no2:
teşekkür ederim inş.hayırla doğsun inş.herhangi bi sorun yok gibi görünüyor ama yinede olmuyor gerçi henüz hsg falan çektirmedimaramıza hoşgeldin canım ben klomenle hamiş kaldım sabret okişa.s zamanı var demekki pcosmusun?
canım hoşgeldin
klomen işe yaramadımı yumurtan olmadımı yani
bu arada herkese günaydınnnnnn
a.s.aramıza hoşgeldin canım inş. en kısa zamanda hamiş kalırsına.s
sevra klomenle beraber çatlama iğnesi oluyomusun
arkadaşlar bugün progesteron bakıldı siklusumun 21.günü.41.20 çıktı.dr iyi dedi ama sizce nasıl
çok ii... gebe kalmış olabilirsin ... o gunlerde çalışmıssındır umarım.. iğne olmuşmuydun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?