Allahım sana ve bebeğini sağlık versin inşallah. İçini ferah tutmaya cçalış canım. Rabbim yanınızda olsun.merhaba arkadaşalr benim dün kahverengi leekm çok arttı allahtan kırmızlık yok belimde çok ağrıyor drumla konuştum progestronu 2 ye çıkardı pazartesinece evdeyim. Sürekli yataktayım sıkıldım attım kendimi bana bolca dua edin. Yarın ameliyatımı yapan dr a gideceğim bakalım o nediyecek.
Slm arkadaŞalar ben İlk defa yazıyorum ve sİze bİr Şey soracaĞım lÜtfen bana yazarsanız Çoook sevİnİrİm..
Ben heray dÜzenlİ adet gÖrÜyorum dr hİÇ bİr sorun olmadıĞını sÖyledİ ve bana klomen ve Çatlatma İĞnesİ verdİ ve 18.gÜn farlutaldİye bİr İlaÇ verdİ ve bu İlaÇ adet sÖktÜrÜcÜ olarak verİlİyor sİzce dr bana bu İlaÇı neden vermİŞ bİr tahmİnİ olana varmı lÜtfenn bana yardımcı olun bunu İÇmelİmİyİm aranızda kullanan varmı???????
kızlar herkeze ıyıgeceler umarım sorumu cevaplıyacak bırısını bulurum.bugun dr gıttım adetımın 3.gunuydu.kan tahlılı ıstedı ve vajınamdan ultrasona baktı.cook utandım ılk dafa boyle adetlıyken baktırdım.bana klomen verdı 5.gunumde baslamamı soyledı 9.gune kadar aksam 6 ve 7 arasında 1 defa.50 mg mıs ılacım.catlatıcı ıgne vermıycekmısınız dedım hayır 2 ay sadece hap kullanacaksın dedı sansımın hapla yuzde 30 olucagını soyledı.anlamadıgım bugun neden kan verdım.ve neden ultrasonla yumurtalarımın buyuduklerını kontrol edecegını soylemedı.ılk oldugu ıcın sızlere sormak ıstedım.sızler ılk klomenı nasıl kullandınız ve nezaman ılıskıye gırdınız acaba...
kızlar ben bugün hasta oldum yani listeden çıkartabilirsiniz.11 ekimdi ama bugün sabah bi baktım geliyor.gelen aya inşallah artık.
Slm arkadaŞalar ben İlk defa yazıyorum ve sİze bİr Şey soracaĞım lÜtfen bana yazarsanız Çoook sevİnİrİm..
Ben heray dÜzenlİ adet gÖrÜyorum dr hİÇ bİr sorun olmadıĞını sÖyledİ ve bana klomen ve Çatlatma İĞnesİ verdİ ve 18.gÜn farlutaldİye bİr İlaÇ verdİ ve bu İlaÇ adet sÖktÜrÜcÜ olarak verİlİyor sİzce dr bana bu İlaÇı neden vermİŞ bİr tahmİnİ olana varmı lÜtfenn bana yardımcı olun bunu İÇmelİmİyİm aranızda kullanan varmı???????
arkadaslar slm ben 5 aydır sureklı 5gun onceden adet oluyodum ve bırkacgun oncedende lekelenme olurdu yanı 10gun onceden baslardı benımkı dıyım yarınbenım gunum test yapmamak ıcın zor duruyorum hala olmadım gunum gecmedı ama hep erken oluyodumya umutlandımyaaaaa ınsallh hamısımdır ......:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
arkadaslar slm ben 5 aydır sureklı 5gun onceden adet oluyodum ve bırkacgun oncedende lekelenme olurdu yanı 10gun onceden baslardı benımkı dıyım yarınbenım gunum test yapmamak ıcın zor duruyorum hala olmadım gunum gecmedı ama hep erken oluyodumya umutlandımyaaaaa ınsallh hamısımdır ......:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kıss deryossss nbrr
merhaba arkadaşalr benim dün kahverengi leekm çok arttı allahtan kırmızlık yok belimde çok ağrıyor drumla konuştum progestronu 2 ye çıkardı pazartesinece evdeyim. Sürekli yataktayım sıkıldım attım kendimi bana bolca dua edin. Yarın ameliyatımı yapan dr a gideceğim bakalım o nediyecek.
canım ben normalde özele gidiyorum lina kadın sağlığı merkezine ama kanamam olunca ankara zekai tahire gittim ama sorma psikoloji kalmadı özel odalar dolu olduğu için 10 kişilik odada kalmak zorunda kaldım gelen hastaların 8 i düşük yapanlar anlattıkları çok etkiliyordu kesin bebişim düşecek dedim çok şükür çıktım sizin gibi arkadaşların moraliyle bebişimi mutlu etmeye çalışıyorum tekrar tekrar çok sağol....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?