doktorun kim canım? ben de lina kadın sağlığına gidiyorum.önce mine hanıma gittim, şimdi şükran hanıma gidiyorum. şükran hanım daha candan geldi bana.
mrhb arkadaşlar bende klomen kullanıyorum ve burda yeniyim benide alırmısınız aranıza
mrhb arkadaşlar bende klomen kullanıyorum ve burda yeniyim benide alırmısınız aranıza
aramıza hoşgeldin canım ben klomenle hamiş kaldım sabret okişa.s zamanı var demekki pcosmusun?
canım hayırlı olsun bende pkoluyum
senin gibi hamiş olanları duyunca umudum artıyor
kaçıncı ayında hamile kaldın
altıncı ayda kaldım çok şükür pkom dirençliydi ama tedavisi en kolay infertilite deniliyor yalnız düşük tehlikeside çok oluyor benim şuan kanamam var yatalak vaziyetteyim...Rabbim herkese gönlündekini versin....
kızlar bugun yıne dr gıttım kan tahlıl sonucumu almaya dr hormonların normal bısey yok dedı dun klomen vermıstı ya bıdaha gel falan dememıstı.dun soylemeyı unutmus 13.gun gel ve yumurtana bakalım dedı ıcım rahatladı allaha sukur dr rum cok ıyı herseyı ayrıntılı bısekılde anlatıyo.yarın baslıyorum klomene ınsallah ılk denememde tutar.heyecenlıyım valla bu ay ama olmassada uzulmıycem artık rabbımın ol demesını beklıycem.bebeklerımıze kavusmah dılegıyle opuyorum hepınızı...
herkese günaydın
bugun yumurtluyorum .. az önce ovulasyon testi yaptım çift çizgi çıktı... böle bile olsa çift çizgiyi gormek güzelmiş..
merhaba arkadaşalr benim dün kahverengi leekm çok arttı allahtan kırmızlık yok belimde çok ağrıyor drumla konuştum progestronu 2 ye çıkardı pazartesinece evdeyim. Sürekli yataktayım sıkıldım attım kendimi bana bolca dua edin. Yarın ameliyatımı yapan dr a gideceğim bakalım o nediyecek.
canım dikkat et kendine ve bebişine yat denmişse yat mutlaka
benim bu ay ilk ayım klomen kullandım salı günü doktora gittim
3 tane nurtopu gibi yumurtam olmuş 10000 pregnyl oldum şimdi çalışmalar var
inşallah çok bekletmez bebişim hamiş olduğunu çatlama iğnesinden ne kadar sonra öğrendin kandamı idrardamı baktırdın
seninki dirençli değilmiş demekki bu çok güzel hamiş kalırsın inşallah benim sadece 2 yumoşum olmuştu ozamanda çatlatma iğnesi yaptırmadan hamiş kalmıştım doktorum bile şaşırmıştı imkansız gibi gözüküyordu çünkü ama senin daha ilk kullanımında 3 tane yumoşun olmuş için rahat olsun keyfine bak ben hamiş olduğumu evde yaptığım idrar testinden öğrenmiştim şok geçirme dedikleri olayı yaşadım Rabbim sanada yaşatsın:Saruboceq:
11 haftalık oldu bebiş çok şükürkardelen kaç aylık oldun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?