evet müge ovıtrelle yaptırdım.yaa inş olur ama nedense hiç umudum yok bu ay.geçen aylarda umutluydum şimdi hiç ummuyorum.dr un çalışma dediği günlerde çalıştık ama diğer aylarda çalışmıştık
allah şifa versin canım benim aynı dert bendede var doktora gittim migren var dedi başım agrıyınca vay halime bi bilsem:Saruboceq:
senin rahatsızlığın ne? düzenli adet oluyomusun?
aynen suratım ve burnunun çevresi sanki kasılıyo gibi oluyor en güzeli sessizlik bence nörolojiye gittim acil şifalar diliyorum ah bende grip oldum gıcıgım bi türlü geçmiyor çok fenayım kuru kuru öksürüyorum başım felaket agrıyor
K.K.B gittim kızlar muayne oldum bakalım yarın temografi çekilicek sünislere offf((( sonuç pazartesi belli olur.baş ağrım hala devam ediyor:sinifsinif:
canım benim bende katılmak istiyorum ama nereye bi gösteren olsa keşke yardım ne olur:Saruboceq:
Balım geçmiş olsun canım...Ama bilgisayarın basında sürekli durmakta başağrısı yapabiliyor...
minikcannnn
evet kullandım ben. eczaneden aldım. içinde 5 tane var. muhtemel yumurtlama gununde yapıyosun gebelik testi gibi iki çizgi çıkınca yumurtlama başladığını ggosrerıyor o gun çalışıyorsun.. aslında klomenle ne gun çatlıycanı biliyoruz ya o yuzden çok sart değil.. sen illaç iğne kullanıyosun değil mi canım??
aynen suratım ve burnunun çevresi sanki kasılıyo gibi oluyor en güzeli sessizlik bence nörolojiye gittim acil şifalar diliyorum ah bende grip oldum gıcıgım bi türlü geçmiyor çok fenayım kuru kuru öksürüyorum başım felaket agrıyor
canım sagolasın.tadılattaa 2 gun girmedim nete yınede devam ettı
K.K.B gittim kızlar muayne oldum bakalım yarın temografi çekilicek sünislere offf((( sonuç pazartesi belli olur.baş ağrım hala devam ediyor:sinifsinif:
balımmm geçmiş olsun tatlım.. ii misinn??
balım sanada geçmiş olsun inş. sonuçların iyi çıkar stres ağrısı felandır dikkat et kendineopuyorumnanaktan
çok geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?