Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

arkadaşlar liste yapılıyor sanırım benide eklermisiniz beklediğim regl tarihinimi yazıcam

senin rahatsızlığın ne? düzenli adet oluyomusun?

allah şifa versin canım benim aynı dert bendede var doktora gittim migren var dedi başım agrıyınca vay halime bi bilsem:Saruboceq:

KB.B. ci migren teşhisinimi koydu.Nörolojı koymuyormu yanlız benim baş ağrısı ile beraber yüz kemiklerimde agrıyorsenağlama

herkese selamlar çok uzun zamandır giremedim hamişler artmış maşallah çok ama çok sevindim listemizi tutan gülcancım gözünaydın cnm benim çok sevindim inş hepimiz sağsalim kucağımıza alırız bebişlerimizi ve bu yolda bekleyen arkadaşlarımda en kısa zamanda onlarda bu güzel duyguyu yaşarlar

senin rahatsızlığın ne? düzenli adet oluyomusun?

mügecim herhangi bi rahatsızlığım yok kist vs birşey yok adetlerim düzenli sayılır 25 günle 27 gün arası değişiyor.ilk muayenemde kan sonuçlarıma göre de çok iyi olmamış yumurtlaman onun için gebe kalamıyo olabilirsin dedi ve klomane başladım günde 2 tane adetin 3.günü başlayıp toplam 10 adet kullanıyorum yumurtalar 19 20 oluncada çatlatma iğnesi yapılıyor

EVET aynen yüzü kasılıyor alnım burnum saatlerce son ses bangır bangr müzik dinleyen ben müzik dinleyemiyorum..ıŞIK 3-4 GÜNDÜR pc.tv.lamba rahat ediyor ( sagolasın canım akannehirbakalım sonuç cıkınca ne oldugu bellı olur.sünıstmı,stresmi(delilik)kaydirigubbakcemile3migrenmiakannehir

K.K.B gittim kızlar muayne oldum bakalım yarın temografi çekilicek sünislere offf ((( sonuç pazartesi belli olur.baş ağrım hala devam ediyor:sinifsinif:

Balım geçmiş olsun canım...Ama bilgisayarın basında sürekli durmakta başağrısı yapabiliyor...

bu ovulasyon testleri hakkında bilgisi olan varsa yazabilirmi....herhalde eczaneden alınıyor kullanılışı falan nasıl..müge sen kullanmışsın herhalde...

minikcannnn
evet kullandım ben. eczaneden aldım. içinde 5 tane var. muhtemel yumurtlama gununde yapıyosun gebelik testi gibi iki çizgi çıkınca yumurtlama başladığını ggosrerıyor o gun çalışıyorsun.. aslında klomenle ne gun çatlıycanı biliyoruz ya o yuzden çok sart değil.. sen illaç iğne kullanıyosun değil mi canım??

gülcan slm benide listeye eklermisin 16 ekim beklenen regl günüm.klomen ve ovitrelle kullanıyorum

canım ben bu ay klomeni bıraktığım için ve dr.umada gitmediğim için yumurtlamamı kendim takip ediyim dedim...sağol bilgilendirmen için....nasıl pahalı mı fiyatları

canlarım bugün adet oldum artık beni listeden çıkarın çünkü klomen kullanmıyorum artık...aşılamaya geçicez bu ay...rabbim inşallah hepimizin de yüzünü güldürsün kucaklarımızı boş bırakmasın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…