alminasım hoşgeldin...sana bişey sorucam canım sende klomen kullanmadın ve 3 yumurtan oluşmuştu....adetinin kaçıncı günü oluştu canım yumurtaların...yani klomen kullandığın zamanlardaki tarihlerden farklı mı
mınıkcanım sen nasılsın buldun mu tup bebek merkezı bende arastırıyorum fakat aksam 7 de muayene olabılecegım bıryer arıyorum
canım buldumda bakalım ya kasımda ya aralıkta eğer olmazsa bu aralar bebek...şimdi adaçayı içiyorum....ama inşallah hamilesindir...bu progestoronu kaçıncı gün yaptırıyosun adetin...bende yaptırıyım olmazsa...
mınıkcanım sen nasılsın buldun mu tup bebek merkezı bende arastırıyorum fakat aksam 7 de muayene olabılecegım bıryer arıyorum
canım buldumda bakalım ya kasımda ya aralıkta eğer olmazsa bu aralar bebek...şimdi adaçayı içiyorum....ama inşallah hamilesindir...bu progestoronu kaçıncı gün yaptırıyosun adetin...bende yaptırıyım olmazsa...
ben 30 gunde bır adet oldugum ıcın 22. gunumde yaptırdım eger 28 gunde bır ıse 21.gunde bakılıyor
hoşgeldin canım ben iyiyim biraz kasık ağrım var o kadar
alminasım sağol bilgilendirmen için....benimde 30 gün sürüyor o zaman bende 22.gün baktırıyım bakalım..
gulcancım 9 ekım ıtıbarı ıle kırmızıları gordum gormez olaydımmmmmm...ekle benı yenı lıstene canım buay rahım fılmım cekılıcek bana dua edın arkadaslar:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
evet canım 22.yada 23.gunu baktır sımdı kacıncı gunundesın
alminas minikcan hoşgeldiniz ne var ne yok 1 saattir bekliyorum kimseler yoktu bütün örgü tekniklerini inceledim kocişte yok işte gelmiycek çalışmada yok:kedi:
kızlar ben kaçtım.....hepinize iyi geceler....a.s.
alminas minikcan hoşgeldiniz ne var ne yok 1 saattir bekliyorum kimseler yoktu bütün örgü tekniklerini inceledim kocişte yok işte gelmiycek çalışmada yok:kedi:
uykun mu geldı cıcım nereye
canım bugün misafir vardı...biraz mutfağı toparlıyım sonrada yatarım...benim koçiş esnemeye başladı zaten....delikafadulden
kızlar ben kaçtım.....hepinize iyi geceler....a.s.
saol fıstığım...iyidir ne olsun....? ben de bugün doktora gittim...kan tahlili aldırmaya, kolestrol,tiroid,şeker hepsini hormon testlerimi yaptırmaya gittim. sonuçları pazartesi öğleden sonra alıcam .
bende 1 haftadır bir mide yanması çok fenayım...bugün de midemde çimonto yutmuşum gibi bir sertlik...ve belime vuruyor ağrısı ..şu lekeli akıntı da geçmedi bir türlü ... nedenini de anlamadım...kistimmi parçalanıyor onun akıntısı mı nedir anlamadım .... doktorum ilacın bitince gel dedi bekliyorum....bakalım...karnımda çok şiş sanki 5 aylık hamile gibiyim:)
bi hatır sordun döktürdüm demi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?