Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

ben yeni katldm sayılır,sen tedavi olyomusn ayse yldrm

canım evt oluyorum pkoluyum ben klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bu ay 3 yumoşum oldu sonucu bekliyorum canım ya sen
bu arada ben kütehyada okudum sende orda öğretmensin sanırım

ayse ve demet kııızzzzzzzzzz hamılemısınız yoksaaa.

ah canım keşkeeeeeeeeeeeeeee
Allahım istyen herkese versin tabi sanada sende durumlar ne

bi arkadaşım bugün tesadüfen hamile olduğunu öğrendi ve istemediği için hüngür hüngür ağladı benim yanımda.o kadar kötü oldum ki ne yapsamda düşse diyor.ben o kadar istiyorum olmuyor.ben de teselli ettim biraz kendine geldi ama ben de eve gelince hüngür hüngür ağladım.

selam aysel bende pkoluyum klomenle 1 yumurtam oluştu. hiç gebelik oldumu sende?

bebiş istemeyipte korunmayan sonrada bebiş düşsün diye binbir türlü uğraşanlara gıcık oluyorum minicik bir canı almaya kimsenin hakkı yok bence... civ civ canım inş. sende bu ay hamiş kalırsın üzülme:teselli:

saol bitanem birden panik oldum inş. değerim yüksek çıkmaz:Saruboceq:

innnnnşallahhh bebiş geliyordur hadi kızlar verin şu güzel haberi peş peşeeeezemuszemuszemuszemus

canım inş.sağlıklı bir hamişlik geçirirsin bebişini sağlıkla kucağına alırsın:Saruboceq:

kızlar ben dun rahım fılmı cekıldım allahım one korkuydu nerdeyse masadan donecektım doktorum tuttu ve nasıl oldu anlamadım bıle doktorum tamam dedı ben hala acı olmadı bıttımı dedım yanı hıcmı hıc acı olmadı sasırdım valla okadar anlatılanlardan sonra 2 tupumde acık cıktı sonra aarastırdım tuplerı kapalı olanların acıyo dıyolar ama bılmem valla ben atlattım esımde bende normalız ama neden olmuyoryaaaa offff yumurtalar falan hersey normal bakalım nasıp ısı buna ınandım doktorum rahım fılmınden sonra tupler acıkta olsa hamıle kalan cok oluyo dedı bakalım buay neler olacak..

kocabebe slm,
umarım kolaycacık gecer.
önümüzdeki ay bende cektireceğim, biraz korkuyorum ama cok abartmyorum ya.
sende korkutma kendini.

arkadasım kolaycacık oluverdı hıc korkma hıc hemde benım tıkalı olsaydı ve cok acısaydı uzulmezdım bılıyomusun boylesı daha kotu hıcbı sorun yok ve olmuyor tavsıye etmem allahım ınsallah bu ay bakalım doktor sansın yuksek buay dedı rahım fılmı ıyı gelıyuomus bakalım neler olacak

bende aynı çok korkmuştum. 3 4 ay erteledim yaptırmmak için. ama dediğin gibi hiç acımadı bende çok şaşırmıştım benimde tüpler açık çıktı, ondardır belkide

g
naydın kızlar.aşılama olalı 5 gün oldu. normalde kaç gün sonra adet görülüyo? yada kendi adet ününümü bekliyosun. bide normal akıntım hiç yok denecek kadar az geliyo normalmidir acaba? bilenler cevaplayabilirmi akannehir

günaydın ah kalbim ben netten okuduğum kadarıyla 14. gün adet olman lazımmış galiba ama 17. gün de olan var

bazen insanlar elindekinin kıymetini bilmiyolar ne yazık ki... madem istemiyodu korunma diye birşey var verilen canı nasıl kıyıpta alacak anlam veremiyorum bu tür insanlara

canımm inş. bebişin en kısa zamanda gelir sana, bir sorun olmayıpta bebişin olmaması kadar kötü birşey yok heray ümitle bekliyoruz olacak diye inş. seninki kısa zamanda gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…