ben yeni katldm sayılır,sen tedavi olyomusn ayse yldrm
ayse ve demet kııızzzzzzzzzz hamılemısınız yoksaaa.
dün adet günümdü geçti artk yarn test yapıcam
canım evt oluyorum pkoluyum ben klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bu ay 3 yumoşum oldu sonucu bekliyorum canım ya sen
bu arada ben kütehyada okudum sende orda öğretmensin sanırım
ah canım keşkeeeeeeeeeeeeeee
Allahım istyen herkese versin tabi sanada sende durumlar ne
bi arkadaşım bugün tesadüfen hamile olduğunu öğrendi ve istemediği için hüngür hüngür ağladı benim yanımda.o kadar kötü oldum ki ne yapsamda düşse diyor.ben o kadar istiyorum olmuyor.ben de teselli ettim biraz kendine geldi ama ben de eve gelince hüngür hüngür ağladım.
canım benim değilde komşumun başına gelenlerden biliyorum onunda fshı yüksek hamile kaldı gerçi düşük yaptı ama kaynağı fsh değil
bebeğin olacak merak etme zaten onu düşürmek çok zor değil
tabi bunlar benim bildiklerim
dün adet günümdü geçti artk yarn test yapıcam
bu arada esemos tesekkürlerrr,insallah senin tedavin bebekle sonuçlanr cnm
kızlar iyi akşamlar
size bişey sorucam karnımda çok fena gaz sancısı var kabızım ki kolay kolay kolay olmam
ve en önemlisi hayatımda hiç görmediğim bi akıntım var çok afedersiniz süt kesiği gibi çok yoğun bunlar ne kızlar hevesleneyimmi bilemiyorum
merhaba kızlar benim bugün kontorlüm vardı. Daha önce ameliyat olduğum için rahmin içi kazınıp incelmiş bebekte kenine en uygun yeri seçmiş şu an rahmin ağzındaymış dr bana eğer başka dr a gitsen bebek öyle aşağıdaki sana düşük yapıyorsun der dedi. Bel ağrılarım ve kanamam ondanmış. Rahim ağzı açılmasını sordun şu an bir sıkıntı yokmuş 13-14 haftaya kadar vaktimiz var bir sorun olursa bu zamanda dikiş atarım dedi.
kocabebe slm,
umarım kolaycacık gecer.
önümüzdeki ay bende cektireceğim, biraz korkuyorum ama cok abartmyorum ya.
sende korkutma kendini.
kızlar ben dun rahım fılmı cekıldım allahım one korkuydu nerdeyse masadan donecektım doktorum tuttu ve nasıl oldu anlamadım bıle doktorum tamam dedı ben hala acı olmadı bıttımı dedım yanı hıcmı hıc acı olmadı sasırdım valla okadar anlatılanlardan sonra 2 tupumde acık cıktı sonra aarastırdım tuplerı kapalı olanların acıyo dıyolar ama bılmem valla ben atlattım esımde bende normalız ama neden olmuyoryaaaa offff yumurtalar falan hersey normal bakalım nasıp ısı buna ınandım doktorum rahım fılmınden sonra tupler acıkta olsa hamıle kalan cok oluyo dedı bakalım buay neler olacak..
bi arkadaşım bugün tesadüfen hamile olduğunu öğrendi ve istemediği için hüngür hüngür ağladı benim yanımda.o kadar kötü oldum ki ne yapsamda düşse diyor.ben o kadar istiyorum olmuyor.ben de teselli ettim biraz kendine geldi ama ben de eve gelince hüngür hüngür ağladım.
kızlar ben dun rahım fılmı cekıldım allahım one korkuydu nerdeyse masadan donecektım doktorum tuttu ve nasıl oldu anlamadım bıle doktorum tamam dedı ben hala acı olmadı bıttımı dedım yanı hıcmı hıc acı olmadı sasırdım valla okadar anlatılanlardan sonra 2 tupumde acık cıktı sonra aarastırdım tuplerı kapalı olanların acıyo dıyolar ama bılmem valla ben atlattım esımde bende normalız ama neden olmuyoryaaaa offff yumurtalar falan hersey normal bakalım nasıp ısı buna ınandım doktorum rahım fılmınden sonra tupler acıkta olsa hamıle kalan cok oluyo dedı bakalım buay neler olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?