Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

saol umutlum hayırlısı diye dua ederek beklicem bu ayda ALLAH ım herkesi evlat sahibi yapacaktır vakti zamanı geldiğinde

lmaz:lmaz:kızlar liste çok geride kalmış hep birlik olursak listemizde geride kalmaz ben sürekli giremiyorum girdikçe düzeltmeler yaparım hepimiz birbirimize yardımcı olalım ben giremediğimde de sizler düzeltmeleri yapın o kadar emek verdik birsürü hamiş çıkardık bir çırpıda burayı yok etmeyelim benim cici hamişlerim ve hamiş adaylarım birlik olalımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hakkımızda hayırlısı kızlar gününü bekleyen arkadaşlar bebişlerinize kavuşursunuz inş. günü geçen arkadaşlar bize hayırlı haberlerinizi verin.. ne durumdasınız yazın

canım iyiyim geçmişi okuyordum sen ne yaptın nasılsın opuyorumnanaktanbitanem herşey yolundamı

canım ben regl oldum geçen ay klomen ve bi sürü daha ilaç kullandım hepsi de hormon tabi mahvoldum reglim çok kötü geldi kendimden korktum eşim zaten karşıydı ilaç almama bide ondanda korktum reglin 3.gününde doktora gittim neyseki kist filan yok herşey normal bende 3 ay kadar dinlenicem dedim doktora kürlere geçtim bakalım hayırlısı diyorum artık çokta takmıyorum

kızlar bu arada hepimizin turkbayragicumhuriyet turkbayragibayramı turkbayragikutlu olsunturkbayragiturkbayragi

en iyiysini yapmışsın canım arada tedaviye ara vermek çok dinlendiriyo kürleride biraz dene bakalım hayırlısı belkide bebişin kendiliğinden çıkıp gelecek..

Kızlar selam dün rahim filmi çektirdim çok şükür herşey normal çıktı doktorum dış gebelikten sonra sıkıntılar olabileceğini söylemişti ama tertemiz dedi doktorum :) artık sıra yeni bebekte inşallah

bende onceden varmıydı bılmıorum kızım dogduktan sonra kıllanma sıkayetı ıle cıldıye uzmanına gıttım test ıstedı.yaptırdım bı baktı ve dedıkı senın kadın dogguma gıtmen lazım orayla ısın senın.orda cıktı aslında.kıllanma ben bıldım bılelı vardı bende mesela ılacları bıraktım mayıstan berı sımdı yıne cogaldılar sınır oluyorum. ama ben bılıorum kı pcolu olupta bı suru hamıle kalan arkadasım en yakınım komsum 4aylık gebe ve pcolu ümıdınızı yıtırmeyın kesınlıkle

selam kızlar ben girmeyeli neler olmuş yeni arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz yeni hamişler bebişleriniz hayırlı olsun tedaviye yeni başlayanlar allah sabırlar versin Gülcan nerede bilen var mı?
BALSURATIM özledim kız seni
MİNİKCANIM nasılsın canım arkadaşım
UMUTLUM
ZEYHATIM
EZGİM
ESEMOSUM
ALMİNASIM
NURTOPUM
GÜLCANIM
daha adını sayamadığım bütün arkadaşlarım hepinizi öpüyorum

canım saol bende seni öpüyorumopuyorumnanaktanbenim bilgisayar kafayı yedi sürekli giremiyorum... sen ne yaptın nasıl gidiyor..

oh:teytey::teytey:çok şükür canım temiz çıkmasına sevindim inş. en kısa zamanda bebiş haberini duyarız..

artık burası bomboş kaldı nerdesiniz kızlarrr inş. bu sessizliğin ardından bomba gibi hamiş haberleri çıkar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…