cnm bazılarında kist yapmştı die okumuştm burda ama bnde öle bişe olmadı ztn dr kontrolünde aldığın için pek bi sorun olcağını sanmıyorm bnce bi dr.unla konş bu konuu derim eğer istiyosan başla hemen derim inşallah herşey gönlünce olur
cnm bazılarında kist yapmştı die okumuştm burda ama bnde öle bişe olmadı ztn dr kontrolünde aldığın için pek bi sorun olcağını sanmıyorm bnce bi dr.unla konş bu konuu derim eğer istiyosan başla hemen derim inşallah herşey gönlünce olur
tşk ederım cnm ama doktorum ole cok detacı anlatan bırı deıl.sınır edıo bu huyu.verdı bı dene bakalım dedı olmazsa tuplere bakılcak fln dedı.
anladm cnm ama drun eer böleyse deiştr derm çnkü bnm önceki drum böleydi bu yzden deiştrdm dr hasta ilşkisi çok önmli açklamalarıyla tatmn etmesi gerekiyo hem moral açısından hemde aklındaki sorularn giderlmesi açısndan önemli.. allahtan bnm şmdiki drum süper çok memnunum bnce snde herşeye baştan başla bak ozmn herşey daha gzl olcakyerimseniben
merhabalar
5 yasında bı kızım var su an ıkıncıyı ıstıyoruz aama 4 senedır dogum kontol hapıkullandım pkoluyum cunku.doktor bana klomen verdı.bu ay bunu dene sonra duruma gore rahım fılmı asılama vs gıbı olayları denerı bakarız dedı.ben mayıs ayında sureklı kanamam oluo dıe parca alındı benden ve rahım temıslendı.ondan berıdır adetlerım duzenlı vede dogum kontorl hapını kullanmıorum cunku adet duzenımı bozuor.
bu klomen kıst yapıyormu ve adet dongusunu bozuyormu yıne basa donmek ıstemıyorum bı kaç ay denedık olmadı.bıraz daha deneyeyımmı sızce yoksa hapa baslayayımmı
ACELE CEVAP BEKLIORUM CUNKU BUGUN adetımın 1.gunu 5. gunu ılaca baslamak durumundayım
SİZCE NE YAAPAYIm
evet klomen benim ilk kullandığım ay kist yaptı ama adet düzenim bozulmadı.bu durum herkeste olmayabbiliyor ve de oluşan kist zararsız zaten o ay ki adetinle beraber temizleniyor.ben adetimin 3. gününde gittiğimde kisti görmüştük 12. gün gittiğimde kist erimişti.bu kadar basit yani.ben şansını dene derim zaten bir çocuğun var yani hamile kalabiliyorsun.eminim ki en kısa zamanda güzel haberini alırız.
saol cnm gercekten ıcımı ferahlattın yaa.adet duzenını bozmuyorsa sorun degıl.tşk ederım bılgılendırdıgın ıcın
esemosum canım ben aksamları gırıp bakabılıyorum yarın tum gun senın ıcın dua edecegım ıns hamıs olursun
zeyhatcım cok gecmıs olsun dıkkat et kendıne cok opuyorum
gulcancım ne olduda nıye kızdın gıttın ogrenemedım ama bır tane densız yuzunden bızım gıbı arkadaslarını uzuyorsun hemen gerı don senı de kuzucugunuda merak edıyoruzzz
buarada bugun dr a gıttım 2tane 14,5 mm 2 tane 16,5 mm bırde 24,5 mm olan dev yumurtalarım var neden o kadar buyudu anlamadım dr sadece 16,5 ıse yarar dıgerlerı fos dedı 24,5 olan kıste donusur dedı yarın catlatma ıgnemı olacagım benım ıcın dua edın demıyorum benım hakkımı esemosa kullanın :)) dua hakkımı esemosa devredıyorum onun sımdı benden daha fazla ıhtıyacı var hepınızı opuyorum ıyıgeceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?