Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

tşk ederım cnm ama doktorum ole cok detacı anlatan bırı deıl.sınır edıo bu huyu.verdı bı dene bakalım dedı olmazsa tuplere bakılcak fln dedı.

tşk ederım cnm ama doktorum ole cok detacı anlatan bırı deıl.sınır edıo bu huyu.verdı bı dene bakalım dedı olmazsa tuplere bakılcak fln dedı.

anladm cnm ama drun eer böleyse deiştr derm çnkü bnm önceki drum böleydi bu yzden deiştrdm dr hasta ilşkisi çok önmli açklamalarıyla tatmn etmesi gerekiyo hem moral açısından hemde aklındaki sorularn giderlmesi açısndan önemli.. allahtan bnm şmdiki drum süper çok memnunum bnce snde herşeye baştan başla bak ozmn herşey daha gzl olcakyerimseniben

uhdecim canım tşk ederim inş sorun yoktur canım.gülcan döner umarım ama o gelene kadar biri listeyi devam ettirsin uğuru kaçmasın

zehracım ağrılarım var çok şiddetli bazen oluyo neden bilmiyorum yerleşme ağrısıdır dio dr lar ama bu derece şiddetli olabilirmi bilmiyorum bu hafta sonu dr dr dolaştık kese bile tam görünmedi biri uzunlamasına bi kese bu dedi diğeri kese çok küçük dedi diğeride burda gördüğüm şeyi tam bir kese olarak değerlendirmek mümkün diil elbette ama bekleyelim dedi

zeyhatcım canım çok üzüldüm gerçekten ama dua edelim ve birşeycik olmasın bebişine bu kanamada nazar boncuğun olsun zarar vermesin inş

Gülcan gel lütfen sensiz olmuyo Liste senin ve şuanda bebiğinin şansı ile devam ettir Canım. Benide listede sil bugün kırmızılar geldi. Sen şu listei yine al belki hamileler çoğalır. Lütfen..

ya orası olede esım bankada calısıo bellı bı yerımız var oraya gıtmek zorundayız.aslında kadın cok ıyı anlıyor ısını bılıyor ama anlatma olayı yok ıste.o bılıyor ya bende bılıyorum sanıyor herhalde ben netten takıp edıyorum da hazırlıklı gıdıyorum yanına da ole anlıyorum ıste tek korkum tekrar acaba kıst olurmu senağlama

evet klomen benim ilk kullandığım ay kist yaptı ama adet düzenim bozulmadı.bu durum herkeste olmayabbiliyor ve de oluşan kist zararsız zaten o ay ki adetinle beraber temizleniyor.ben adetimin 3. gününde gittiğimde kisti görmüştük 12. gün gittiğimde kist erimişti.bu kadar basit yani.ben şansını dene derim zaten bir çocuğun var yani hamile kalabiliyorsun.eminim ki en kısa zamanda güzel haberini alırız.

saol cnm gercekten ıcımı ferahlattın yaa.adet duzenını bozmuyorsa sorun degıl.tşk ederım bılgılendırdıgın ıcın

saol cnm gercekten ıcımı ferahlattın yaa.adet duzenını bozmuyorsa sorun degıl.tşk ederım bılgılendırdıgın ıcın

rica ederim.bu süreçte bilgi alışverişi önemli.aslında doktorumuz ne kadar detaylı anlatırsa anlatsın yaşamış kişilerden öğrenmek nedense daha bir rahatlatıcı oluor.bende hemen hemen her gün giriyorum yazılanları okuyorum ve hamile haberleri duyunca daha bir güçleniyorum.mesela sen pco var ama 1 çocuğun olmuş öyleyse diğer pcoluların neden olmasın.bende pcoluyum bunu okuyunca bir kez daha ümitlendim.

canım benim çok tatlısın yaa olurmu bende sana dua ediyorum inş. bebişin bu ay gelir aşılamaya da gerek duymazsın için rahat olsun bitanem meleklerimize bu ay kavuşuruz inş:Saruboceq::CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…