Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

zeyhat canım inş. bebişine hiç bişey olmayacak ALLAH ın izniyle kafanı takma bol bol dinlen yataktan dahi çıkma merak etme senin bebişin gelicek bence sadece çok nazlı için rahat olsun bitanem...

aaa çok sevindim inşallah başarılı bir işlem olur ve bebeğin gelir asıl en büyük duam sağlıklı sorunsuz bir hamilelik geçirirsin.

esemosum canım ben aksamları gırıp bakabılıyorum yarın tum gun senın ıcın dua edecegım ıns hamıs olursun
zeyhatcım cok gecmıs olsun dıkkat et kendıne cok opuyorum
gulcancım ne olduda nıye kızdın gıttın ogrenemedım ama bır tane densız yuzunden bızım gıbı arkadaslarını uzuyorsun hemen gerı don senı de kuzucugunuda merak edıyoruzzz
buarada bugun dr a gıttım 2tane 14,5 mm 2 tane 16,5 mm bırde 24,5 mm olan dev yumurtalarım var neden o kadar buyudu anlamadım dr sadece 16,5 ıse yarar dıgerlerı fos dedı 24,5 olan kıste donusur dedı yarın catlatma ıgnemı olacagım benım ıcın dua edın demıyorum benım hakkımı esemosa kullanın :)) dua hakkımı esemosa devredıyorum onun sımdı benden daha fazla ıhtıyacı var hepınızı opuyorum ıyıgeceler

canım benimki gibi olmuş senin yumoşların ben demekki sana da günde 2 doz fazla geliyor...benimde biri 25 mm olmuştu bize çatlatma yapılmadı çalışın dendi biz de çalıştık ama ümitli değilim ben bu aydan...bakalım 4 kasımı beklicez...bu arada her ikiniz içinde dua edicem rabbim hiçbirimizin de kucağını boş bırakmaz inşallah...

merhabalar
5 yasında bı kızım var su an ıkıncıyı ıstıyoruz aama 4 senedır dogum kontol hapıkullandım pkoluyum cunku.doktor bana klomen verdı.bu ay bunu dene sonra duruma gore rahım fılmı asılama vs gıbı olayları denerı bakarız dedı.ben mayıs ayında sureklı kanamam oluo dıe parca alındı benden ve rahım temıslendı.ondan berıdır adetlerım duzenlı vede dogum kontorl hapını kullanmıorum cunku adet duzenımı bozuor.
bu klomen kıst yapıyormu ve adet dongusunu bozuyormu yıne basa donmek ıstemıyorum bı kaç ay denedık olmadı.bıraz daha deneyeyımmı sızce yoksa hapa baslayayımmı
ACELE CEVAP BEKLIORUM CUNKU BUGUN adetımın 1.gunu 5. gunu ılaca baslamak durumundayım
SıZCE NE YAAPAYIm

cnm bazılarında kist yapmştı die okumuştm burda ama bnde öle bişe olmadı ztn dr kontrolünde aldığın için pek bi sorun olcağını sanmıyorm bnce bi dr.unla konş bu konuu derim eğer istiyosan başla hemen derim inşallah herşey gönlünce olur

Selam arkadaşlar. Günaydın, hayırlı günler hepinize.
ESEMOSUUM bugün aşılama oluyorsun demek sonunda. Rabbim yardımcın olsun inşallah canım. Gönlündeki muradına kavuşursun umarım hayırlısıyla. Kendini hiiçç yalnız hissetme, biz hep senin yanındayız biliyorsun. :1hug:
ZEYHATIIIM, güzel anne adayım, sakın moralini bozma. Allah acil şifalar versin sana ve meleğimize. Ne zorluklarla geldi yavrumuz, böyle kolay kolay bırakmaz annesini ve bizi. Bol bol dua et ve dinlen lütfen gülüm.
ALMİNASIMM ballı kaymağııımm. kaydirigubbakcemile3 Özledim vallahi sizi. Canım inşallah senin de yumoşların bebiş olur. Allahım sana da, isteyen herkese de hayırlısını, sağlıklısını versin inşallah.
GÜLCANIIIM senden böyle bir küsmeyle çekip gitmeni beklemezdim açıkçası. Tamam birine darılmışsın ama, bizi nasıl bir kalemde silebildin hayret ettim. Yine de canın sağ olsun gülüm. Allah yolunu açık etsin.

slm kızlar.. ya pek bi durgunlaştı topic. noluyo böyle kimsecikler yok...gülcanda anlaşılan çok fena küsmüş. hiç girmediğine göre. yine de teessüf ederim gülcancım bi mesaj yüzünden hepimizi bıraktın(( listemiz de kaybolup gidiyor bu arada. devamlı siteye girebilen arkadaşlarım listeyi devam ettirelim. herkese uğurlu gelen listemizin uğurunu kaybetmeyebilm bari

kızlar adetıme son 3 4 gun kaldı ama malafes ve maalesef hıcbır belıtım yok hamılelıge daır.oysakı kesecı hamıle olabılırsın gogus ucların kararmıs demıstı.umutlanmıstım.ama bu ay asılamaya gıdıcem beklıycek zaman yok artık ya.....

canım benimde 3-4 gün kaldı adetime, hiç üzülme bu ay olmazsa bile diğer aylar var Allahım inş. hemencecik verir bebişleriimzi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…