Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

günaydın kızlar benim bugün adet günüm inşallah gelmez nedense bu ay gelmemesini çok istiyorum eşimde ümitli allahım inşallah ümidimizi boşa çıkarmaz

serselom valla beni çok sevindirdin
böyle nickleri sayarken kimse beni saymıyordu
ben de silik bi tipim galiba diyodum:))
Sağol:))

günyadın kızlar
bugün öğlen kontrolüm var
umarım yumurtalar çatlamaya hazırdır
preglny olucam
aklınıza gelirse dua edin banada
bu ay mutlu haberler veriiim size

sultancım inş. gelmezde bebiş haberi verirsin bizleride umutlandırırsın

inş. zazezcim sen güzel haberlerle gel dualarımız senle canım inş. herşey güzel olacak :Saruboceq:

günyadın kızlar
preglny olucam

canım Rabbim hayırlısıyla bebişine kavuştursun.
Allah sağlık ve hayırlı evlatlar versin hepimize de.
inşaallah aklıma geldikçe dua edicem senin için.
bende 6 kasımda kan testi yaptırıcam o tarihe randevu verdi doktorum inşaallah testim pozitif çıksın diye dua ediyorum :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

iyi canım saol sen nasılsın?? bu aralar bende giremedim sitede problem vardı galiba şimdi düzelmiş neyseki belik diğer arkadaşlarda ondan girememiştir

çok şükür iyyim canım, gün sayıyıorum işte. her ay aynı. regl olunca biraz üzülüyorum, şevkim gidiyo. sonra yine yeniden başlıyoruz çalışmalara
bu ay inşaallah güzel sonuçlanır :Saruboceq:

günyadın kızlar
preglny olucam

:Saruboceq::Saruboceq:dualarımız seninle canım inş. yumoşların kocaman olmuştur..

çok saolun kızlar
desteğiniz bile heycanlandırıo insanı
Rabbim bununla imtihan etmesin bizleri

inş. bebişinin haberini duyarsın canım bizde burda kutlarız:teytey::teytey:

aynı dert bendede var canım gün sayıyorum bende şurda 2 günüm kaldı beklemedeyim Allahım hepimize nasip eder en kısa zamanda inş.:Saruboceq:

kızlar benim bilgisayar yine takıldı geçmiş günlere felan gidemiyorum şu uğurlu listemizi biriniz düzeltip güncellesin geride kaldı galiba

Selam kızlarrr herkeze hayırlı günlerr geçmişe hiç bakamadım esemosumm dinazorummm iyiyim sen nasılsınn opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…