Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım bende çektirmiştim ama beni çağırmamıştı 6 ay ara verelim demişti belki senin doktorun hiç beklemeyecektir hemen tedaviye devam edecektir canım ondan çağırmış olabilir

olabilir e yaş 33 pko var adamcağız ne yapsın bişeyde söyleyemiyor hemen olmasını sağlamaya çalışıyor

gulcanım bende 2 gün önce aşılanma yaptırdım listede ismimin karşısına yazabilirsin tatlım bilgin olsun..

olabilir e yaş 33 pko var adamcağız ne yapsın bişeyde söyleyemiyor hemen olmasını sağlamaya çalışıyor

inş. en kısazamanda bebişine kavuşursun canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan2010 a burdaki herkes hamiş olarak girse süpper olur..opuyorumnanaktan

inş. en kısazamanda bebişine kavuşursun canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan2010 a burdaki herkes hamiş olarak girse süpper olur..opuyorumnanaktan

esemos içimi okudun sanki sana bişey itiraf ediyimmi hep içimde yeni yıla hamile girmek var 2 haftadır. inşallah allah söyletmiştir. listedeki herkes yeni yıla hamile girer

hoşbulduk arkadaşlar.hepinize çok çok teşkkür ederim.
bende iyiyim bebişte çok iyi allah şükür.10+6 olduk.

inşallah herkes bu güzel duyguyu en kısa zamanda tadar.hepinizi seviyorum.

hoşbulduk arkadaşlar.hepinize çok çok teşkkür ederim.
bende iyiyim bebişte çok iyi allah şükür.10+6 olduk.

inşallah herkes bu güzel duyguyu en kısa zamanda tadar.hepinizi seviyorum.

inşaallah canım :Saruboceq:
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

gülcan canım hoşgeldin.bebişininde seninde iyi olmana sevindim canım.inş bugün bol bol gebiş haberi alırızda liste uzaaaaaarr gider hamişlerle.iki aday var sanırım bugün

gülcan hoşgeldin iyiki döndün canım bebişinin sağlık durumunun iyi olmasına çok sesevindim canım..uzun sağlıklı hayırlı bir ömür geçirirsin inşallah eşinle ve yavrunla:sm_cool:

gülan hoşgeldin bir daha bizi bırakıp gitme lütfen.
hem sen dememişmiydin listeyi 100 yapıcam diye.
sen bizim uğurumuzsun. senin sayende ümidimizi kaybetmiyoruz hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…