esemos cnm aşılaman hayırlı olsun. inşallah hamilesindir Allah emeklerini boşa çıkarmasın..
gülcan hoş geldin tekrardan. çok sevindim tekrar dönmene...
kızlar benim de bugün 35.günüm. hala olmadım ama test de yapmadım. bu ay kendime söz verdim 40 gün dolmadan test yapıycam diye. gına geldi her ay negatif sonuç görmekten. bu ay hiç takmamaya düşünmemeye çalışıyorum. inşallah bu sefer tutmuştur...
gülcancım hoşgeldin
bebeğinle beraber daa da ii olun inş.
ben iğnemi oldum geldim 3 tane yumurtam vardı
18-19 mm gibilerdi
reglin 2 gün geçerse gel hemen kan testi yapalım dedi
bide yarın akşam ilişki ondan sınra gün aşırı dedi
sordum yumurta ne zaman çatlar diye yaklaşık 30 saat dedi
Allah'ım bizlerede tattırsın inş. Gülcanın tattığı duyguyu
esemos cnm aşılaman hayırlı olsun. inşallah hamilesindir Allah emeklerini boşa çıkarmasın..
gülcan hoş geldin tekrardan. çok sevindim tekrar dönmene...
kızlar benim de bugün 35.günüm. hala olmadım ama test de yapmadım. bu ay kendime söz verdim 40 gün dolmadan test yapıycam diye. gına geldi her ay negatif sonuç görmekten. bu ay hiç takmamaya düşünmemeye çalışıyorum. inşallah bu sefer tutmuştur...
esemos içimi okudun sanki sana bişey itiraf ediyimmi hep içimde yeni yıla hamile girmek var 2 haftadır. inşallah allah söyletmiştir. listedeki herkes yeni yıla hamile girer
herkese günaydın.iyi hafta sonları diliyorum.
hadiiiiii kızzlarr hamişş haberleri verin...
günaydın kızlarrr,
gülcancım seni tekrar burda görmek büyük mutluluk bizleri bırakmadıgın için tşk...
ayseyıldırm canım benim bebişimiz gelsinde otla çöple gelsin ne yapalım her yolu deneyecegiz değilmiiiiiii???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?