Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kız ben şimdi çok sabırlıyım gamyoncuiremsuama gelgelelim adetime 5 gün kalınca ben yumurtası gelmiş delikafaduldentavuk gibi evde döneliyorum o halimi bi görsen çok :roflol:komik ama inş. bu kez test yapmamaya lmaz:çalışacam en azından günümün geçmesini bekleyecem inş:jeyyar::jeyyar:ayrıca senin sabrına zaten hayranım balımopuyorumnanaktan

:)Valla ben bugun yemin ediyorum deliler gibi adetimin gelmesini bekleim ama gelmedi uyuzz sinir oldum olsamda vücudumun şişliği gitse kaydirigubbakcemile3

inşallahhh halayınııı çekicezz çok az kaldıı sonucunaa güzel haberlerini alıcaz inşallahh dinazorluktannnn kurtul artıkkkkkk :jeyyar:

slm kızlar...Uzun zaman oldu buraya girmeyeli...Bu arada hsg çektirdim.Dr 2 ay bekleyeceğiz belki kendiliğinden olur dedi.28 gün hesaplayınca 30 ekimde adet olmam lazımdı ama hala yok bişey:umursamaz:
Bugün idrar testi yaptım.Yarın benim ve eşimin doğum günüŞeniz..Pozitif olursa çok güzel bir hediye olur diye düşündüm ama negatif çıktı:gitme:.Arada bir karın ağrısı oluyor.Hayırlısı bakalım artık bekliyoruz...:Saruboceq:

slm kızlar bn hamileyimm ne zmndan beri sölicm ama kaç gnden beri kanamam var dün çok kötydm kıpkırmızı aktı ddm tmm gtti ama acil hastaneye gttk ve kesen bozulmamş denince rahatladm bgn bz azaldı ama tam anlamyla geçmş diil dua edermsnz bnm için bebeğm tutunsn sıkıca bna.. sevnmem uzun sürmedi pek allah kmseye yaşatmasn inş allah herkese sağlklı gebelkler nasib etsn... bu arada ilaçsz hamile kaldm listeye eklemk istersenz eğer... dualarınza çok ihtiyacm var öpüyrm szleri kocaman...

balımcım bebiş olmasın
senin halayını çekeriz belkimm:))

esemoşum nasıl gidiyo var mı bi belirti
ben de pek bi şey yok
her zaman olabilen şeyler var
yani eskiden farklı olan bi şey yok
ne uzattım ama yaakaydirigubbakcemile3

kızlar ben tam banyoya girdim test yapacaktımki daha testin kutusunu açmadan bi baktım ki adet olmuşum.. bu ay da olmadı. napalım kısmet diycez artık. tam 2 seneyi tamamladım bebek isteyeli ama hala adet olduğumda üzülüyorum. Allahın zoruna gitmesin isyan değil kesinlikle ama az da olsa olan umut insanı inandırıyo işte. neyse inşallah önümüzdeki ay klomenle olur artık... napalım umut fakirin ekmeği :)))

Balım ya sen baya erken evlenmişsin de mi
yoksa ben çoooook geç mi evlenmişim kaydirigubbakcemile3
ben evlendiğimde 28.5 yaşındaydım:):hulya:

Bende 22.5 yaşında evlendim kaydirigubbakcemile3

Doktorum bu pc mahvediyo ya boynum kopucak sankii ilerde kesin boyun düzleşmesii olucak

:roflol:çok komik ya ne günlere kaldıkkk..Eşine adet oldum diyorum neden oldun diyor :roflol: :)

merhaba arkaslar daha once yazmistim ama arada kaynadi, bana doktor bu ay klomed verdi, adetin 3.gunu baslayip 5 gun kullancan, adetin 8-9 10 gunler yumurtlaman gerceklesti dedi, ama bugun 11.gunum ve hala yumurtlama olmadi, gecen ay bu zamanlarda gerceklesmi, ya morelim bozuldu, sizlerin nasil oluyor

kızlar benim adet tarihim normalde 8 kasımdı ama ben bugün adet oldum ama bi garip çok az kahve lekesi gibi geliyor.divina diye bi hap kullandıydım ondan heralde.yani listede benide güncelleyin.

ben adet olmadım daha 4gün gectı.bana dua edın nolur.esemos yapınca haber verıırım test canım.asılaman hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…