Esemosum bilmiyorumki işin ilginç tarafı ben aşılama yaptırdığımda ne idrar testi nede kan tahlili yaptırmıştım.Paşalar gibi adetimi bekledim.İnsanda hiçmi heyecan olmaz vallada olmadı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kız ben şimdi çok sabırlıyım gamyoncuiremsuama gelgelelim adetime 5 gün kalınca ben yumurtası gelmiş delikafaduldentavuk gibi evde döneliyorum o halimi bi görsen çok :roflol:komik ama inş. bu kez test yapmamayalmaz:çalışacam en azından günümün geçmesini bekleyecem inş:jeyyar::jeyyar:ayrıca senin sabrına zaten hayranım balımopuyorumnanaktan
:)Valla ben bugun yemin ediyorum deliler gibi adetimin gelmesini bekleim ama gelmedi uyuzz sinir oldum olsamda vücudumun şişliği gitse kaydirigubbakcemile3
inşallahhh halayınııı çekicezz çok az kaldıı sonucunaa güzel haberlerini alıcaz inşallahh dinazorluktannnn kurtul artıkkkkkk :jeyyar:
kız ben şimdi çok sabırlıyım gamyoncuiremsuama gelgelelim adetime 5 gün kalınca ben yumurtası gelmiş delikafaduldentavuk gibi evde döneliyorum o halimi bi görsen çok :roflol:komik ama inş. bu kez test yapmamayalmaz:çalışacam en azından günümün geçmesini bekleyecem inş:jeyyar::jeyyar:ayrıca senin sabrına zaten hayranım balımopuyorumnanaktan
balımcım bebiş olmasın
senin halayını çekeriz belkimm:))
heveslenmiştim ben de
hayırlısı be balım
hepimiz için bidenem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?