haklısın canım allahım bir günde olsa o duyguyu herkese tattırsın ve annelikle sınamasın düşmanımı bile
sultancım annelik böyle bişey herhalde daha rahime düştüğü andan itibaren başka bişey düşünemez hale geliniyor insan hamileyken acaba iyimi sağlıklımı doğduktan sonra aman üstümüm açıldı aman ateşimi çıktı aman düşmesin aman hasta olmasın biraz büyüdümü blu çağı aman kötü arkadaşı olmasın aman derseleri iyi olsun ay çok konuştum
kızlar gunaydın hepınıze benım bugunde gelen gıden yok sabah test yaptım ama bısey cıkmadı.klomenın etkısı heralde dıyorum adet gecıkmesı.aksama kan testı yaptırsam cıkarmı sızce adetımın 3.gunu nedersınız
Esemosum bilmiyorumki işin ilginç tarafı ben aşılama yaptırdığımda ne idrar testi nede kan tahlili yaptırmıştım.Paşalar gibi adetimi bekledim.İnsanda hiçmi heyecan olmaz vallada olmadı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3balım ağzından bal damlamış yerim ŞenizŞenizseni kızzz... aşılamadan kaç gün sonra idrarda :CüvCüv:gebelik testi yapılır... yoklmaz:yok merak etme şimdi test felan yapmayacam daha var günüme sadece :uhm:merak ettim çünkü birgün hamiş olursam idrar testinde ilk olarak :sm_cool:öğrenmeyi çok isterimde ondan... çünkü çevremdeki biçok kişi benimle birlikte bekliyo adet günümü felan onkarda kaydirigubbakcemiletakip ediyor bende kimse olmadan yapmak istersem diye şekerimopuyorumnanaktan
amin güzelim sana bişey daha anlatıcam çalıştığım yere gelen bir bayan vardı 5 ay önce doğum yapmış nasıl sakin mutlu bir bebeği var anlatamam kadınla konuşurken kadın dediki doğduğundan beri böyle ne gece uykusuzlukları ne gaz hiç bir zorluğu yok dedim ne kadar güzel kadın meğerse eğitime gitmiş hamileyken dediki hiç stres yapmadım herşeyde mutlu oldum hiç ağlamadım ve hamileyim diye kendime hasta muamelesi yapmadım bide doğduktan sonra hiç panik olmadım ay ay yapmadım diyo o kadınla konuşsaydın dün hiç ağlamazdın biliyormusun tam tersi mutlu olmaya çalışırdın ki mutlu sakin huzurlu bir bebeğin olsun
ya kızlar yaa benim kocam testi dün almış işyerinde unutmuş eve getirmemiş. benim çalıştığım yerde eczane fln yok... işten de geç çıkıyorum eczaneler kapanmış oluyo.. üfff bu akşama kaldı test. meraktan da çatlıycam valla.. dün evde biraz iş yaptım kışlık yorgan fln çıkarıp yüzledim. o zaman karnım sanki adet olucakmışım gibi ağrıdı. ben de dedim ahanda geldi kırmızılar ama hala bişey yok..
sultancım moralini yüksek tut sakın umutsuzluğa kapılma cnm. inşallah tutunacak bebik.
ya kızlar yaa benim kocam testi dün almış işyerinde unutmuş eve getirmemiş. benim çalıştığım yerde eczane fln yok... işten de geç çıkıyorum eczaneler kapanmış oluyo.. üfff bu akşama kaldı test. meraktan da çatlıycam valla.. dün evde biraz iş yaptım kışlık yorgan fln çıkarıp yüzledim. o zaman karnım sanki adet olucakmışım gibi ağrıdı. ben de dedim ahanda geldi kırmızılar ama hala bişey yok..
sultancım moralini yüksek tut sakın umutsuzluğa kapılma cnm. inşallah tutunacak bebik.
kızlar sımdı baska sıtelere bakındım klomenın 5 gune kadar gecıktırıcı etkısıde varmıs oyuzden hıc umıtlenmıycem off ya her ıyının kotusu benı bulur zaten 2 gun daha beklıycem gelmezse ozaman yaptırırım kan testını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?