Bende 22.5 yaşında evlendim kaydirigubbakcemile3
Doktorumbu pc mahvediyo ya boynum kopucak sankii ilerde kesin boyun düzleşmesii olucak
mrb arkadslar,bende klomene ilk kez 2 ekimde başlamstm.4ekimde adetm bitti ve 18 ekimde lekelenme tarzı kanamam başladı,drum beklememi söyledi.22 ekimde adete döndü.yani çok sık adet görmüş oldum.aslında adete dönmedn önce sanki hamilelik belirtileri gibi şeyler yaşadm ama sonu hüsran oldu maalesef26 ekimde de cyclo-prognavaya başlattı drum.hiç içmek istemedm ama adetimi düzenliyeceğini söyledi.sizlerdende klomenle böyle şeyler yaşayanınız oldu mu diye öğrenmek istyrm.şimdiden çok teşekkürler...sevgiler...
inşallah zeyhatcım da herşey bugün kü kan sonucuna bağlı eğer yükselmediyse ya dış gebelik yada bozuk gebelik
inşallah yükselir canım bende 2. kanı yaptırıken çok stresliydim ya düştüyse ya aynı kaldıysa diye ama yükselmişti içini ferah tut.
merhaba arkaslar daha once yazmistim ama arada kaynadi, bana doktor bu ay klomed verdi, adetin 3.gunu baslayip 5 gun kullancan, adetin 8-9 10 gunler yumurtlaman gerceklesti dedi, ama bugun 11.gunum ve hala yumurtlama olmadi, gecen ay bu zamanlarda gerceklesmi, ya morelim bozuldu, sizlerin nasil oluyor
ben adet olmadım daha 4gün gectı.bana dua edın nolur.esemos yapınca haber verıırım test canım.asılaman hayırlı olsun.
balsuratım,esemos,umutlu,burdaki ve dünyanın heryerindeki tüm arkadaşlar,hakkınızda hayırlısıysa hayırlısıyla inşallah tez zamanda elleri ayakları düz,sağlıklı şifalı,kazasız belasız,huzurlu mutlu,topluma insanlığa yararlı duyarlı,vefalı merhametli,uzun ömürlü hayırlı evlatlar nasip eylasin inşallah amin amin amin.
bu arada ben nilsu24 daha önce giriyodum buraya nickime ne olduysa iptal oldu yeni nickim bu artık belki hatırlıyan olur,rabbim gönlünüze göre versin inşallah
arkadaşlar ben de iki sene uğraştım bebek için hiçbişi yok ike var ettim,herşeyi kafaya taktım kendimi ruhsal olarak bitirdim,ne zaman kendimi saldım bıraktım,o zaman hamile olduğumu öğrendim,iki sene bekle her ayı,sadece 1 ay bekleme sonra o ay öğrenki gebesin,sakın kafaya bişiyi takmayın lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın arkadaşlar kanımı veridm beklemedeyim inşallah yükselmiştir sonucum
kızlar ben tam banyoya girdim test yapacaktımki daha testin kutusunu açmadan bi baktım ki adet olmuşum.. bu ay da olmadı. napalım kısmet diycez artık. tam 2 seneyi tamamladım bebek isteyeli ama hala adet olduğumda üzülüyorum. Allahın zoruna gitmesin isyan değil kesinlikle ama az da olsa olan umut insanı inandırıyo işte. neyse inşallah önümüzdeki ay klomenle olur artık... napalım umut fakirin ekmeği :)))
:)Valla ben bugun yemin ediyorum deliler gibi adetimin gelmesini bekleim ama gelmedi uyuzz sinir oldum olsamda vücudumun şişliği gitse kaydirigubbakcemile3
inşallahhh halayınııı çekicezz çok az kaldıı sonucunaa güzel haberlerini alıcaz inşallahh dinazorluktannnn kurtul artıkkkkkk :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?