Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

mrb arkadslar,bende klomene ilk kez 2 ekimde başlamstm.4ekimde adetm bitti ve 18 ekimde lekelenme tarzı kanamam başladı,drum beklememi söyledi.22 ekimde adete döndü.yani çok sık adet görmüş oldum.aslında adete dönmedn önce sanki hamilelik belirtileri gibi şeyler yaşadm ama sonu hüsran oldu maalesef26 ekimde de cyclo-prognavaya başlattı drum.hiç içmek istemedm ama adetimi düzenliyeceğini söyledi.sizlerdende klomenle böyle şeyler yaşayanınız oldu mu diye öğrenmek istyrm.şimdiden çok teşekkürler...sevgiler...

balsuratım,esemos,umutlu,burdaki ve dünyanın heryerindeki tüm arkadaşlar,hakkınızda hayırlısıysa hayırlısıyla inşallah tez zamanda elleri ayakları düz,sağlıklı şifalı,kazasız belasız,huzurlu mutlu,topluma insanlığa yararlı duyarlı,vefalı merhametli,uzun ömürlü hayırlı evlatlar nasip eylasin inşallah amin amin amin.
bu arada ben nilsu24 daha önce giriyodum buraya nickime ne olduysa iptal oldu yeni nickim bu artık belki hatırlıyan olur,rabbim gönlünüze göre versin inşallah
arkadaşlar ben de iki sene uğraştım bebek için hiçbişi yok ike var ettim,herşeyi kafaya taktım kendimi ruhsal olarak bitirdim,ne zaman kendimi saldım bıraktım,o zaman hamile olduğumu öğrendim,iki sene bekle her ayı,sadece 1 ay bekleme sonra o ay öğrenki gebesin,sakın kafaya bişiyi takmayın lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım bende 3 kere klomen kullandım ama bahsettiğin gibi bir sorunla karşılaşmadım

inşallah zeyhatcım da herşey bugün kü kan sonucuna bağlı eğer yükselmediyse ya dış gebelik yada bozuk gebelik

inşallah yükselir canım bende 2. kanı yaptırıken çok stresliydim ya düştüyse ya aynı kaldıysa diye ama yükselmişti içini ferah tut.

benim ilk baktırdığım sonuç 31,kusurdu 2 gün sonra tekrar baktırdım 37 kusurdu bugün eğer 37nin 2 katına çıkarsa sorun yok canım

canım ben klomen kullandığım zaman 11. günümde yumurtlamış oluyordum 12veya 13 günde çatlama inemi oluyordum yumoşumun büyüklüğüne göre değişiyor o günler.. senin hiçmi yokmuş yumurtan yoksa varda gelişmiyormu anlamadım klomende kullanıyorsun madem doktorun nediyorki bu duruma..

nilsu canım a.s.hoşgeldin bırakıp gittin buraları biz aynıyız bıraktığın gibi demirbaşlar dinazorluk yapıyor... sen nasılsın hamişlik nasıl gidiyor sanırım bebişin 4 aylık felan oldu cinsiyeti ne merak ettim.. neyse canım sağsağlim bi hamişlik geçirirsin inş. bebişinide sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inş. buraları bırakma arada takılopuyorumnanaktan

hayırlısı özlemcim inş. önümüzdeki ay bebişin gelir:teselli:

valla süper olur canım benim :teytey:halayıda çeksek ama hayırlısı olmasada vakti gelmemiş dicem yada bellimi olur listenin 100 numarası belkide ben olurumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…