Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

sultanım netten bildiğim kadarıyla dış gebelik durumunda b-HCG genellikle ya artar ya da aynı seviyede kalır.

Kötü şeyler düşünme lütfen .Biliyorum canım beklemek zor ama az daha sabır inşallahh bebişinin değerlerii artıcakk güzel haberler alıcaz inşallahh senden

inşallah balım ya artmazsa diye düşünüyorum olabilecek bütün herşeyi bilmek istiyorum inşallah en kötüleriyle karşılaşmam

semasu hayırlsı Allahtan moralini bozma yine de. önümüzdeki ay sıkı çalış:)) ya kızlar hepimiz 2010 a hamiş girsek ne güzel olur dimi

bir yılı geçtik artık her ay hem maddi hem manevi olarak çok sıkıntı yaşıyoruz. bu ay doktor her şey çok güzel demişti. ama demekki eksik bişiyler varmış
hayırlısı

kızlar ya of belım cok agrıyo adetım gelecegı zamandakı kahve akıntım geldı ama kırmızı yok hala.gelecekse gelsın cunkı bıran once asılamaya gecmek ıstıyorum artık bunaldım valla.hıc bu kadar gecıkmezdı tam gununde ve saatınde olurdum klomen yuzunden duzenımde bozuldu bu ılk kullanısımdı.kullanmıycam bıdaha sınır oldum

Umutlum iyiyim canım allaha şükür sen neler yapıyon

Allah iyiliğini versin balım :içelim: Ben de iyiyim şükür. Çalışıyorum burdan çıkınca da evde çalışıyorum. :dance: Yanii öyle bi makina gibi çalışmaya devamm. sağlıklı olalım da çalışalım dimi yerimseniben

inşallah balım ya artmazsa diye düşünüyorum olabilecek bütün herşeyi bilmek istiyorum inşallah en kötüleriyle karşılaşmam

Canım arkadaşım, Allahım hayırlısını, sağlıklısını versin hepimize. Biliyorsun ben bayramda düşük yaptım. Allahım sana da kimselere de yaşatmasın. Bana baştan dış gebelik dediler, sonra kese göründü ama bebegi göremediler ve gebelik bozulmuş, sağlıksız bir gebelikmiş diye bana kürtaj yaptılar. Beta hcg değerim ilk bakıldığında 831 di. İki gün sonra 940 larda kalmış olduğu görüldü. Takip eden günlerde de, 800 küsürlerde kaldı hep. Ne arttı ne de azaldı anlayacağın. Aklına kötü şeyler getirme tabii ki, ama sabah da dedim ya, herşey Allahtan. O' nun bir bildiği vardır. Sen sadace dua ederek sabretmeye çalış gülüm. Rabbim yüzünü hep güldürsün inşallahh.

canooom bende iyiyim bekliyorum işte... sende inş. bundan sonra düzenli adetini olursun canım 6 ay hemencecik geçsin sana inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…