bence klomenin yanında incir kürüde uygula derim faydası olur
41,45 kızlar sonucum kötü
incir kürü nasıl oluyor?duymadım hiç.
büyük ihtimalle eğer kendisi düşmezse kürtaj der
merhaba arkaslar daha once yazmistim ama arada kaynadi, bana doktor bu ay klomed verdi, adetin 3.gunu baslayip 5 gun kullancan, adetin 8-9 10 gunler yumurtlaman gerceklesti dedi, ama bugun 11.gunum ve hala yumurtlama olmadi, gecen ay bu zamanlarda gerceklesmi, ya morelim bozuldu, sizlerin nasil oluyor
canım benim göğüslerim felaket acıyor arada karnıma çok feci kramplar giriyor daha günüme çok var bence bunlar iğnenin etkisi diye düşünüyorum hamişlik olsa bukadar erken belirti vereceğini sanmam.. sen nasılsın canım varmı ağrın sızın aşılama yoldaşım benim:içelim::içelim:
esemosum ,sultanım,nurtopum duaalrım sizinle rabbim yüzünüzü güldürsün inşallahh..
Nilsummmm sende bebişinlee Allaha emanett oll.Arada gell özletme
canım benim göğüslerim felaket acıyor arada karnıma çok feci kramplar giriyor daha günüme çok var bence bunlar iğnenin etkisi diye düşünüyorum hamişlik olsa bukadar erken belirti vereceğini sanmam.. sen nasılsın canım varmı ağrın sızın aşılama yoldaşım benim:içelim::içelim:
çıksa hemen siz bildircem arkadaşlar
Canım sen kaçında test yapcaksın
Bi de kaçında aşılama yaptırmıştın?
slm kızlar çok mutluyum bebişimin kalp atışlarını dinledim dün akşam dr görünüyo artık dedi kalp atışları duyuluyo dedi 6 hafta 4 günlük dedi tuttu en sonundada iyi besleyememişsin dedi anlamadım kalakaldım.3 haftada 6 kilo almışım daha nasıl beslim bol bol bal ya dedi.kesenin şekli tam yuvarlağımsı diil basık biraz dedi çok karıştırdı kafamı.bir ay sonra tekrar muayene dedi.bu hafta sonuda diğer dr um gel dedi.birde o baksın bakalım iki ayrı dr takibi iyi oluyo valla bu anlamda birinin bozduğu moralimi diğeri düzeltiyo.birde kistin var dedi.bu bir sorunmu dedim sanmam dedi.ya kist bebeğe bişi yaparmı zarar verirmi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?