Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

hoşgeldin canım umarım herşey istediğin gibi olur

nefertiti 50 tebrikler canımm
dua et bizlerede
çok mutlu oldum
kan değerin kaç çıktı?

inşallah canım

hoşgeldin aramıza canım ben bu ay 4,kez klomen ve çatlama iğnesi kullanıyorum yan etki olarak bende görme bozukluğu ve sinir yapıyo birazda iştahımı açıyo ama her insanda farklı olabilir.tedavin hayırlı olur inş.

merhaba canım sende hoşgeldin aramıza ewet beklemek çok zor ama bu günlerin geçeceğine inanıyoruz sende inş. bu ay bebişine kavuşursun canım:Saruboceq:

canım bende üzüldüm ama allahtan umut kesilmez napalım sağlık olsun inşallah hakkımızda hayırlısı olur 10 gün sonra tekrarlıycaz testi beklemedeyim şu an

canım benim hakkında hayırlısı neyse onu yaşa... 10 gün sonra bi umut olabiliyormuymuş varsa öyle bişey inş. canım dualarım seninle:Saruboceq:

Esemos, cevabin icin tesekkur ederim canim.Benim doktorum sadece klomed verdi yumurta takibi flan yapmiyor, bu ilaci 3.ay kullan hamile kalirsin , eger olmazsa dozajini yukeltiriz dedi okadar. Her ay yumurtlama takibi yapiyorum ben. Yumurtlama takibi icin makinem var, yumurtlama oldugu gun sana soyluyor, bu makineyi doktorlarda kullaniyormus. Memnunum. Ama bazi aylar yumurtlama gerceklesmiyor, mesela 5 ayda 2 ay (farkli aylarda) yumurtlama gerceklesmedi.oyle iste.

Canim, erkenmi diyorsun? ins oyledir.:Saruboceq:

Buarada doktorum yumurtanin gelisimini takip etmiyor sadece bu ilaci 3 ay kullan dedi. BEN yumurtlama takibi yapiyorum evde. bir makinem var onunla takip ediyorum. Gecen ay klomed kullanmadigim halde 10.gunde yumurtlama gerceklesti. Amerikada yasiyorum, acaba turkiyede doktorlarada gitsem, kafam cok karisti simdi.

iyi akşamlar arkadaşlar geçen ay kimyasal gebelik yaşadım.Bu ay klomene ikinciye başladım bakalım sonuç ne olacak herkese çok geçmiş olsun...a.s.

Canim cok gecmis olsun... Bende bir defa dusuk gerceklestim, bu ay ilk defa klomed kullaniyorum. sen demi ilk defa kullniyorsun Senin kimyasal gebelik olmadan once klomen mi kullanmistin? bide doktor takip etmismiydi yumurtlama gunlerini?

slm kızlar canım çok sıkkın bi p.c başına oturuyorum bi t.v bi uzanıyorum bi kalkıyorum .dün çektirdiğim ultrason sonuçlarını bugün farklı bi dr a gösterdim hiçte iç açıcı şeyler söylemedi bebek büyümüş dedi zaten kalp atışlarını duymuştuk ama kese küçük dedi basık.düşük nedeni olabilir dedi yada kromozomal bi rahatsızlığın belirtiside olabilir dedi.10 gün sonra telrarla dedi.içim sıkılıyo.gebelik heberini aldım alalı bi oh demedim.allah hayırlısını versin tabi ama beklemek çok sancılı

varmı böyle bildiğiniz hiç kese küçük olan yani daha doğrusu bebeğe göre kese küçük olan ya ne zormuş valla hamile kalıp sağlıklı bi şekilde doğum yapabilmek mucize gibi birşey.bi süre keseyi göremedik e keseyi gördük bebek yok bebeği gördük kalp atımını bekle e şimdide kalp atımıda var ama kese küçük kalıyo şaşırdım kaldım

Sevracım, canım sıkma canını şimdiden.
Bak bebeğinde hissedip üzülür sonra.
Sen bu hafta sakin olmaya ve hep pozitif şeyler düşünmeye çalış canım.
İlla bir sıkıntı olacak değil dimi, umarım yoktur ama sen de belli olana kadar içini ferah tutmaya çalış.
İnan seni anlıyorum, beklemek çok zor, Allah sabırlar versin canım.
Umarım sağlıkla kucağına da alırsın :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…