kızlar merhabaa.....
bende aranıza yenı katıldım..hepınıze sımdıden en ıyı dualarımı etmek ıstıyorum cunku ben tam 5 yıldır hamıle kalmaya calısıyorum cok zorrrr..2 kez dusuk yaptım bugun yenı bır tedavıye basladı doktorum femana adlı bı ılaca basladı sanırım klomenden daha ıyı ve sonuca daha cabuk ulasılabılecek bı ılacmıs kısmett bu ılac yumurtalarımı buytmek amaclı aynı klomen gıbı 5 gun ıcılecek bı ılacmıs sonrasında yumurta catlatma bakalım..ve klomenden daha pahalıı !!!!!!!!!!! allah hepımızın yardmcısı olsun ınsallah tekrar gorusmek ve ıyı haberlerımızı almak uzere dıyelımmmmmm kaydirigubbakcemile5
canım doktorum 15,gün yap dedi ama ben şimdilik yapmayı düşünmüyorumilerleyen zamanlarda fikrim değişirse yaparım... bu benim ikinci aşılamam mart ayında olmuştum ilkini tutmadı... her test yaptırdığımda hemşirenin bana negatif demesinden sıkıldım en son test yaptırdığımda öyle bi ses tonuyla dediki gırtlağına yapışacaktım işte onunda bi suçu yokta biz hassas oluyoruz galiba...sen çatlama iğnesi olmadığın için belkide fazla ağrın yoktur inş. tutar canım aşılamamız peşpeşe mutlu haber veririz:dance:
rabbım hayırlı zamanını beklıyormus kızlar rabbıme cok dua ettım nazlandı 13ay sonra oldu ıstedıkten sonra.
merhaba kızalr bende 6 ay önce idış geblik yaşadım şimdide geb klamak istiyorum dokorum klomen verdi ardındanda çatlama iğnesi yapılacak klomenle hamile kaln varmı yad kullannan yan etkisi neler anlatırmısınız
kızlar merhabaa.....
bende aranıza yenı katıldım..hepınıze sımdıden en ıyı dualarımı etmek ıstıyorum cunku ben tam 5 yıldır hamıle kalmaya calısıyorum cok zorrrr..2 kez dusuk yaptım bugun yenı bır tedavıye basladı doktorum femana adlı bı ılaca basladı sanırım klomenden daha ıyı ve sonuca daha cabuk ulasılabılecek bı ılacmıs kısmett bu ılac yumurtalarımı buytmek amaclı aynı klomen gıbı 5 gun ıcılecek bı ılacmıs sonrasında yumurta catlatma bakalım..ve klomenden daha pahalıı !!!!!!!!!!! allah hepımızın yardmcısı olsun ınsallah tekrar gorusmek ve ıyı haberlerımızı almak uzere dıyelımmmmmm kaydirigubbakcemile5
kızlar ben geldım ama kımse yok güzel haberler getırdım benımde kuzum olucak ınsallah.hamıleyım.bugün kan tahlılı yaptırdım dırek.
sen ne gün yatırmıştın 28 inde mi
yanlış mı hatırlıyorum
slm bende kırmızı kartı yedım yenı tarıh 27 kasım
bu arada benım esımınde hareketlılık problemı var sen esıne kür falan bışıler yapmışmıydın canım yaa..
canım bende üzüldüm ama allahtan umut kesilmez napalım sağlık olsun inşallah hakkımızda hayırlısı olur 10 gün sonra tekrarlıycaz testi beklemedeyim şu an
canım ben klomen kullandığım zaman 11. günümde yumurtlamış oluyordum 12veya 13 günde çatlama inemi oluyordum yumoşumun büyüklüğüne göre değişiyor o günler.. senin hiçmi yokmuş yumurtan yoksa varda gelişmiyormu anlamadım klomende kullanıyorsun madem doktorun nediyorki bu duruma..
11. gün yumurtlama olması için erken daha canım
Muhtemelen dr.un o günlerde yumurtanın gelişimini takip etmiştir
Yumurtlama genellikle 14. gün civarı olur
Hiç yumurta yok mu varsa kaçar mm?
Daha zaman var endişe etme
iyi akşamlar arkadaşlar geçen ay kimyasal gebelik yaşadım.Bu ay klomene ikinciye başladım bakalım sonuç ne olacak herkese çok geçmiş olsun...a.s.
kızlar ben geldım ama kımse yok güzel haberler getırdım benımde kuzum olucak ınsallah.hamıleyım.bugün kan tahlılı yaptırdım dırek.
slm kızlar canım çok sıkkın bi p.c başına oturuyorum bi t.v bi uzanıyorum bi kalkıyorum .dün çektirdiğim ultrason sonuçlarını bugün farklı bi dr a gösterdim hiçte iç açıcı şeyler söylemedi bebek büyümüş dedi zaten kalp atışlarını duymuştuk ama kese küçük dedi basık.düşük nedeni olabilir dedi yada kromozomal bi rahatsızlığın belirtiside olabilir dedi.10 gün sonra telrarla dedi.içim sıkılıyo.gebelik heberini aldım alalı bi oh demedim.allah hayırlısını versin tabi ama beklemek çok sancılı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?